Ο καμινιάρης κ. Καμμένος

Ο καμινιάρης κ. Καμμένος

1. Απορώ με τους Ανθέλληνες βουλευτές και στηρικτές – τι τύπου ζωντόβολα είναι ώστε να ακολουθούν έναν ξιπασμένο πατριδοκάπηλο όπως είναι ο κ. Πάνος Καμμένος. Οι τσιπριστές είναι γενικά ανεγκέφαλοι κι έτσι πολύ ορθά προσκολλήθηκαν σε μια ενσαρκωμένη μορφή που τους εκφράζει απόλυτα, τον κ. Τσίπρα. Αλλά οι Ανέλληνες;

2. Παρακολούθησα, άθελα μου και αναγκαστικά στις ειδήσεις, τον κ. υπουργό Άμυνας να αναφέρεται Αγγλικά στην «Όθομαν έμπαγιαρ» (προφανώς δεν ξέρει πως προφέρεται «Όττομαν») και την ήττα τους το 1821. Αφήνοντας τα Αγγλικά του που είναι κατά τι καλύτερα του κ. Τσίπρα, πρέπει να αναρωτηθούμε τελικά πόσο αμόρφωτος και ανόητος είναι ο πρωθυπουργός που διορίζει ως υπουργό Άμυνας έναν άλλο εντελώς ανιστόρητο, ίσως κι εξίσου αμόρφωτο, αλαζόνα.

Είναι φανερό πως και ο πρωθυπουργός και ο υπουργός συνεταίρος του στην καταστροφή της χώρας δεν ξέρουν ούτε τη Γεωγραφία ούτε τη βασική Ιστορία της. Αλλιώς θα γνώριζαν πως το 1821 είναι ένας (κυρίως εκκλησιαστικός) μύθος, πως οι επαναστατημένοι Έλληνες σκυλοτρώγονταν μεταξύ τους για τις λίρες των Βρετανών και τα καπετανάτα και πως αν ο συνδυασμένος στόλος των Βρετανών, Γάλλων και Ρώσων υπό τον Κόδριγκτον, δεν κονιορτοποιούσαν τους Αιγυπτίους και Τούρκους το 1827 (Σεπ), η ένδοξη χώρα μας μπορεί να έμενε στην «Όθομαν έμπαγιαρ» μέχρι το τέλος του 19ου αιώνα.

3. Δεν θα επεκταθώ στις ανοησίες περί λαϊκής επανάστασης (το τσιπρικό δόγμα) ή στρατιωτικής ιδιοφυΐας των επαναστατών και τις άλλες σαχλαμάρες που σερβίρουν οι πατριδοκάπηλοι πανεπιστημιακοί και ιερωμένοι για δύο σχεδόν αιώνες.

Πολύ ορθά απάντησαν οι Τουρκαλάδες πως καλά είναι να θυμόμαστε τι έγινε το 1922 και τη φοβερή Μικρασιατική Καταστροφή – την οποία υποδαύλισαν και προώθησαν άλλοι σούπερ-πατριώτες σαν τους Τσίπρα και Καμμένο με όλο το σκυλολόι των ακολούθων τους.

Οι Τούρκοι στην ενδοχώρα με μιλιούνια αγράμματων χωρικών είναι οπωσδήποτε καθυστερημένες μάζες χειρότερες από τους Συριζαίους και Ανέλληνες. Και οπωσδήποτε ο στρατός τους έχει χάσει τους έμπειρους αξιωματικούς του. Μα όσο καθυστερημένοι και αν είναι, όσο μεγάλη και αν είναι η οικονομική κρίση που τους ταλανίζει τώρα, νομίζει ο σωματικά ευτραφής μα νοητικά στερημένος υπουργός Άμυνας, πως τα 10 εκμ Ελλήνων μπορούν να τα βάλουν με, και να νικήσουν, 85 εκμ Τούρκων;

Η ηλιθιότητα είναι απύθμενη.

4. Με τέτοιους παλικαρισμούς ξεκίνησε τον πρωθυπουργικό γολγοθά του ο τσαρλατάνος κ. Τσίπρας, που θα δάμαζε Ευρώπη και τον σύνολο ντουνιά με την επαναστατικότητα του της πολυθρόνας και της γραβάτας!

Τέτοιους ηρωισμούς εξέφραζε όταν λοιδορούσε τον Πρόεδρο Ολάντ και την καγκελάριο Μέρκελ – ωσότου κουτούλησε στα αδιέξοδα του και άρχισε να εκλιπαρεί τηλεφωνικά τη «μαμά Μέρκελ» για βοήθεια!

Εξίσου ηρωικός, ο Άμυνας θα έστελνε στην Ευρώπη τους τζιχαντιστές και συγχρόνως θα το έκανε «Κούγκι»! Μετά τρέχουν οι τσιπριστές και ζητούν αλληλεγγύη και βοήθεια από τους Ευρωπαίους να διαφυλάξουν τα ελληνικά σύνορα ενάντια στις τουρκικές επεκτατικές βλέψεις.

Τέτοιοι είμαστε: πατριώτες και παλικάρια κι ας τολμήσει κανείς να το αμφισβητήσει – ωσότου κάποιος το αμφισβητήσει….

Ο Μέγας Καμμένος είναι πανέτοιμος – σαν καμικάζι !

Διάβασα στις 3/3/18 πως και ο υφυπουργός εξωτερικών Κατρούγκαλος (αυτός που έφτιαξε τον νόμο για σούπερ μειωμένες συντάξεις) βλέπει αδυναμία στις μεγαλοστομίες των Τούρκων. Στον υπουργό Άμυνας και στον πρωθυπουργό τι βλέπει άραγε;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *