Φαρ Ουέστ

Φαρ Ουέστ

1. Για τους αμύητους «φαρ ουέστ» είναι η «μακρινή Δύση» στην Αμερική στα μέσα του 19ου προς τον 20ό αιώνα. Λέγεται και «Άγρια Δύση».

Την ονομασία μας τη θύμησε ο κ. Τόσκας, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος καταφανώς δεν ξέρει τι σημαίνει ο όρος αυτός και πάσχει ο ίδιος από υπερβολική ευαισθησία (ή το αντίθετό της). Διότι όταν ένας 88άχρονος αμύνθηκε για τη ζωή του με ένα όπλο (ήταν απόστρατος του Λιμενικού) εναντίον δυο επίδοξων ληστών και αφού τραυμάτισε τον έναν τους έτρεψε σε φυγή, ο Προστάτης μας των πολιτών, αυτός ο Συριζαίος σύγχρονος Σερίφης με το ηθικό πλεονέκτημα, διακήρυξε «Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ» κι επέπληξε τον αμυνθέντα ηλικιωμένο που πήρε τον νόμο με το όπλο στο χέρι του!

Για τους ληστές που απειλούσαν παράνομα ζωή και περιουσία δεν βρήκε να πει κάτι σχετικό με την ιδιόρρυθμη σχιζοφρενική νοοτροπία του τσιπρισμού.

2. Οπωσδήποτε δεν είμαστε ούτε Άγρια μα ούτε και Πολιτισμένη Δύση.

Είμαστε μια χώρα στα Βαλκάνια όπου έχει πλέον κυριαρχήσει ο τσιπρισμός, δηλαδή το ψέμα, η κωλοτούμπα, το έγκλημα, η απάτη.

Μεταφορικά είμαστε Φαρ Ουέστ με λιγοστούς ανθρώπους του Νόμου που όπως φαίνεται μειώνονται χρόνο με τον χρόνο, θύματα κι αυτοί της τσιπρικής παράνοιας και παρανομίας. Να μερικοί αριθμοί για την αστυνομική Ομάδα ΔΙ.ΑΣ:

Έτος |Β/Α Αττική | Σύνολη Δύναμη

2014      671                 2600

2016      589                 2350

2018      496                 2050

Υπάρχουν 630 άτομα στην Υποδιεύθυνση περιπολικών αντί 880 στο παρελθόν. Τα 19 από τα 66 τμήματα ασφαλείας Αθηνών κλείνουν την νύχτα λόγω έλλειψης προσωπικού.

Στην πραγματικότητα, με τόσα τμήματα κλειστά τη νύχτα, με 25 μόνο περιπολικά να καλύπτουν την Αττική σε κάθε βάρδια και με την υπεραύξηση εγκληματικότητας (ναρκωτικά, διαρρήξεις, ληστείες, εμπρησμοί, δολοφονίες, δολιοφθορές κλπ), ο κ. Τόσκας φανερά έχει μαύρα μεσάνυχτα για την κατάσταση: είμαστε χειρότερα από Φαρ Ουέστ!

3. Αυτός λοιπόν ο Σερίφης πρέπει, όπως ο προϊστάμενός του πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, να βλέπει παντού αρμονία, ευτυχία και χαμόγελα χαράς. Δεν υπάρχουν εγκληματίες στην τσιπρική κοινωνία, μόνο πολίτες που παράνομα αμύνονται κατά άλλων και τείνουν να δημιουργήσουν Φαρ Ουέστ! Και πολίτες που αναιτίως μάλλον καταγγέλλουν ληστείες ή διαρρήξεις και βασανισμούς από ασύλληπτους άγνωστους. Όλα φαντασιώσεις!

Φαντασιώσεις θα πρέπει να είναι και οι τακτικές εκδηλώσεις των κουκουλοφόρων μπαχαλάκηδων (ακούς εκεί να ισχυρίζονται μερικοί άσχετοι πως είναι και ξένοι ανάμεσα) στα Εξάρχεια, στην Πατησίων και αλλού, που ξεχύνοντας από τα άσυλα στους ακαδημαϊκούς χώρους και ξυλοφορτώνουν περαστικούς πολίτες, καίνε λεωφορεία και τρόλεϊ και καταστρέφουν αμάξια και βιτρίνες καταστημάτων.

Συχνά δε τελευταία και οι αστυνομικές δυνάμεις επιδίδονται σε φανταστικές μάχες με τους ανύπαρκτους παράνομους και μερικοί τραυματίζονται σοβαρά – ίσως από τους συναδέλφους τους που τους νομίζουν εχθρούς!

4. Φαντασιακοί βάνδαλοι επιδίδονται σε φαντασιακές επιδρομές όχι μόνο στα λεωφορεία και τρόλεϊ μα και στους σταθμούς Μετρό (όλα περιουσία του Οργανισμού Αττικών Συγκοινωνιών Αθηνών, ΟΑΣΑ).

Υπάρχουν 800 ηλεκτρονικές πύλες συνολικά στο δίκτυο του Μετρό και η καθεμιά έχει κόστος τοποθέτησης 5000 €. Υπάρχουν επίσης 6500 επικυρωτικά μηχανήματα για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και το καθένα κοστίζει 1000€. Σίγουρα έχετε διαβάσει πως οι πύλες ακόμα δεν λειτουργούν (παρά το τεράστιο κόστος εγκατάστασης) χάρη στο δαιμόνιο ορισμένων υπουργών (π.χ. Σπίρτζης) και ότι γίνονται καταστροφικές επιθέσεις σε αυτά τα μηχανήματα – μα ο ΟΑΣΑ δεν δημοσιοποιεί το χρηματικό μέγεθος ζημιών.

Αλλά ο δαιμόνιος Σπίρτζης (υπουργός υποδομών) δήλωσε πως οι ζημιές σε λεωφορεία και τρόλεϊ για τα δυο χρόνια 2016-2017 ανήλθαν σε 1,033 εκμ. Ευρώ!

Οι ζημιές στα ΕΛΤΑ (Πάτρα, Πατησίων, Πεύκη και Νέα Σμύρνη) μέχρι τον Μάρτιο 2018 ανήλθαν σε 36000€.

5. Μετά, ήρθε ο βαρύτατος τραυματισμός του επιχειρηματία στην Κηφισιά, γεγονός που έδειξε πως μάλλον δεν τα φαντάζονται όλα οι δεινοπαθούντες πολίτες και γι’ αυτό υπάρχει υπουργείο Προστασίας (αλλιώς θα ήταν άχρηστο, όπως και το αποδεικνύει ο Σερίφης κ. Τόσκας).

Ο οξυδερκέστατος Προστάτης μας αυτή τη φορά δεν επέπληξε τον αμυνόμενο επιχειρηματία για δυο σοβαρότατους λόγους. Πρώτον, ο επιχειρηματίας που προσπάθησε να προστατεύσει και την παρούσα οικογένειά του τραυματίστηκε με πυροβόλο στην πλάτη – χωρίς ο ίδιος να τραυματίσει τους κακοποιούς. Δεύτερον, πολλοί συμπολίτες έσπευσαν να δωρίσουν αίμα και αυτή η προσφορά έδειξε πως «ο λαός» είναι υπέρ των αυτοαμυνόμενων κι ενάντια στους κακοποιούς, οπότε υπάρχει εδώ θέμα ψήφων!

Έτσι ο κ. Τόσκας ανακάλυψε και αποκάλυψε, απηχώντας αντίστροφα ίσως τον Σολωμό, πως ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος.

Με άλλα λόγια, τελικά μάλλον είμαστε πολύ χειρότερα από Φαρ Ουέστ, με τους τσιπριστές στη δήθεν κυβέρνηση δήθεν να μας προστατεύουν.

1 Comment

  1. Τενόρος

    Καλησπέρα. Προφανώς, εννοείτε 19 από τα 66 τμήματα (όχι το αντίθετο). Επίσης, ο "βαρύτατος τραυματισμός" έχει οδηγήσει σε θάνατο, οπότε εφ' εξής είναι δέον όπως αναφέρεται ως "δολοφονία".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *