Ε1238: Λαμόγια κι εμβόλια

Ε1238: Λαμόγια κι εμβόλια

Οπωσδήποτε μάθατε για τις Ελληνίδες μαινάδες που δεν πιστεύουν πως υπάρχει πανδημία και δεν θέλουν να εμβολιαστούν μα όταν αρρωστήσουν με τον μη-αστειευόμενο ιό τρέχουν στο νοσοκομείο. Μα κι εκεί δεν ακούνε τους γιατρούς, δεν θέλουν θεραπείες, ούτε φάρμακα, ούτε διασωλήνωση. Και απειλούν με μηνύσεις. Κι αν οι γιατροί τις διασωληνώσουν και τις θεραπεύσουν, τους κάνουν μήνυση. Αν τους κάνουν το χατίρι και τις αφήσουν να λογοδοτήσουν σε κάποια μεταθανάτια θεότητα, θα ξεσηκωθούν λαμόγια δικηγόροι κι αντιεμβολιαστές ουρλιάζοντας πως τα νοσοκομεία και οι επιδημιολόγοι τις δολοφόνησαν!

Μια κυρία στην τηλεόραση δήλωσε πως ψάχνει έναν ειδικό γιατρό να της δώσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, να νοσήσει και μετά να κολλήσει άλλους 10!!!

Η εμπορία πλαστών πιστοποιητικών και ψεύτικων εμβολιασμών είχε ξεκινήσει από τις αρχές του ’21 μα, ως συνήθως η κυβέρνηση το πήρε χαμπάρι πολύ αργότερα και μόλις τώρα (Σεπτέμβριος) αποφάσισε να λάβει νέα μέτρα κατά της νέας επιδημίας απάτης.

Κάλλιο αργά παρά αργότερα μπορούμε να πούμε με χαρά.

Κι ένα καλό μέτρο είναι η αυστηροποίηση των ποινών και κυρώσεων για όσους καταδικάζονται για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών. Αυτοί είναι όπως αναμενόταν, υγειονομικοί αξιωματούχοι στο Δημόσιο.

Άμεση τιμωρία δίχως ΕΔΕ και δικαστήρια: απόλυση και φυλάκιση και διαγραφή δια παντός από τον Δημόσιο Τομέα. Επιτέλους, λίγη δράση από τους κοιμισμένους κυβερνώντες. Θα εφαρμοστούν άραγε;…

Κι εδώ φάνηκαν και τα λαμόγια της πολιτικής, τα καθάρματα του κακοποιού Κοινοβουλίου (ναός δήθεν της Δημοκρατίας). Η Ν.Δ. πολύ ορθά ψήφισε τη διάταξη.

Το ΚΙΝΑΛ δεν πήρε θέση. Έκανε όντως πως δεν υπάρχει – αφού είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο. Κι ας ισχυριζόταν η κα Φώφη πως είναι ρυθμιστικός παράγων και θα αλλάξει την Οικουμένη. Πού ζει η καημένη;

Τα μεγάλα λαμόγια είναι οι αγνοί τσιπριστές του Σύριζα. Αυτή τη φορά καταψήφισαν κρατώντας χέρι χέρι με τους παρανοϊκούς του νάρκισσου Βαρουφάκη και τους υστερικούς σκοταδιστές του φαλακρού Βελόπουλου.

Αυτοί, όπως ανέκαθεν, ενθαρρύνουν και υποστηρίζουν τον αντιεμβολιασμό και την πλαστογραφία. Και, ακόμα χειρότερα, την εγκληματική διασπορά του ιού στην κοινωνία.

Μα μήπως μόνο τώρα επιδεικνύουν αυτήν την αντικοινωνική συμπεριφορά;

Από τότε που ανέλαβε το χρίσμα ο Τσίπρας μόνο αντικοινωνική συμπεριφορά εκδηλώνει με ψέματα κι εξαπατήσεις μεγάλης κλίμακας. Η πρόσφατη διαμάχη με το ΚΙΝΑΛ δείχνει πάλι την απατεωνία των τσιπρικών τσαρλατάνων, που ισχυρίζονται πως το 2015 έκαναν προτάσεις συνεργασίας προς το ΚΙΝΑΛ μα τελικά επέλεξαν τους άλλους απατεώνες ΑΝΕΛ-ληνες του απερίγραπτου Καμμένου.

Δεν υπήρξε ταραχή μπαχαλάκηδων την οποία, αν δεν οργάνωσε ο Σύριζα, σίγουρα την επιδοκίμασε και την εγκωμίασε σε όλη την επικράτεια!

Κι αυτά τα αντικοινωνικά καθάρματα, αντί να είναι στη φυλακή, κάθονται στη Βουλή των Βολεμένων Βλαμμένων και πληρώνονται αδρά από τους φορολογούμενους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *