E1774: Δικαιώματα και παραλογισμοί

E1774: Δικαιώματα και παραλογισμοί

- in Επικαιρότητα
0

Απολαμβάνω και χαίρομαι τα δικαιώματα της ελεύθερης έκφρασης, μετακίνησης, συνάθροισης και της αποκλειστικής κατοχής της κατοικίας μου. Μα γνωρίζω πολύ καλά πως τα οφείλω στο ότι οι άλλοι τηρούν το καθήκον τους να μην τα παραβιάσουν. Αλλιώς τα δικαιώματά μου από μόνα τους δεν έχουν καμιά αξία.

Τα δικαιώματά μας ούτε απόλυτα είναι ούτε πηγαία ή εγγενή. Μόνο η καθολική ανοησία της μοντέρνας εποχής τα προβάλλει και τα επικαλείται φωνάζοντας ad nauseam.

Η ίδια η Φύση θέτει περιορισμούς ανυπέρβλητους. Ναι, έχεις κάποιο δικαίωμα να μετακινείσαι ελεύθερα, ας πούμε. Μα δεν μπορείς να πετάξεις στον αέρα σαν πουλί. Δεν μπορεί το αυτοκίνητό σου να ξεφύγει από το μποτιλιάρισμα. Δεν μπορείς να κινηθείς δίχως καύσιμα – δική σου ενέργεια ή πετρέλαιο ή αέρα, και να τρέξεις πιο γρήγορα από το άλογο.

Μα και για να ασκείς το δικαίωμά σου στους δημόσιους χώρους (δρόμους, πάρκα, πλατείες κλπ), το κράτος επιβάλλει νόμους που απαγορεύουν σε άλλους να σε εμποδίζουν – εκτός από αγανακτισμένους, διαδηλωτές, κουκουλοφόρους και μπαχαλάκηδες κάθε είδους.

Δυστυχώς τέτοια είναι η βλακεία των μαζών, των πολιτικών και των κυβερνήσεων στην Ελλάδα που έχουν επιβληθεί νόμοι οι οποίοι επιτρέπουν σε 50 ή 60 ανθρώπους, συνδικαλιζόμενους, να κάνουν μια διαδήλωση και να εμποδίζουν εκατοντάδες άλλους να κινηθούν στον ίδιο δρόμο. Ομοίως νόμοι επιτρέπουν σε άλλους (ή και ίδιους) συνδικαλιζόμενους, όχι μόνο για διάφορους λόγους να μην εργάζονται, όπως έχουν συμφωνήσει να κάνουν, μα και να εμποδίζουν άλλους να εργάζονται.

Και η κοινωνία πορεύεται με παρανοϊκούς να φωνάζουν για δικαιώματα και με τέτοιες παράλογες αντιφάσεις να ισχύουν ως νόμοι!

Στην πραγματικότητα όλοι όσοι φωνάζουν για δικαιώματα εννοούν πως πρέπει να κατοχυρωθεί το δικό τους δικαίωμα να κάνουν ό, τι γουστάρουν, όποτε και όπως γουστάρουν. Έτσι είναι στην πλειονότητά τους οι Αναρχοαριστεροί και οι διάφοροι καθυστερημένοι και απρόβλεπτοι ψυχάκηδες.

Θα θυμάστε πως όλο αυτό το συνονθύλευμα του παραλογισμού διεκδικούσε το δικαίωμα να μην καταπιέζεται από το κράτος στο να παίρνει προφυλάξεις και να τηρεί ορισμένα μέτρα που εμπόδιζαν την εξάπλωση του κορωνοϊού. Υπακοή σε αυτές τις διατάξεις θεωρείται καταπίεση. Μετά ήταν και ο «αντιδημοκρατικός» διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων μια κατάφωρη παραβίαση της «ισότητας» έτσι που οι πρώτοι να απολαμβάνουν ορισμένες ελευθερίες τις οποίες στερούνται οι δεύτεροι. Αυτό ήταν αντισυνταγματικό, ρατσιστικό, φασιστικό, κατάσταση απαρτχάιντ!

Μετά ήρθαν οι Ταυτοτητάκηδες που βρήκαν νέο τσιπάκι και νέα αφορμή για διαμαρτυρίες με τη στήριξη των θεόπνευστων εκκλησιαστικών μας.

Τώρα έχουμε τα ομόφυλα ζευγάρια (με ή δίχως παιδιά) και τους ομοφοβικούς όπως τους λένε! Μα και την πολύμορφη βία – ενδο-οικογενειακή, οπαδική, εφηβική και κοινώς εγκληματική….

Δυστυχώς η κουφιοκέφαλη κυβέρνηση που πληρώνεται αδρά από τους πολίτες για να προστατεύονται (για αυτό υπάρχει και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) όλοι οι πολίτες από τα επικίνδυνα και παράνομα έτσι-θέλω των ανεύθυνων μειονοτήτων, που κοιτούν μόνο πώς θα ικανοποιηθούν τα δικά τους καπρίτσια, επιχειρεί με ημίμετρα και δημόσιες σχέσεις να μην δυσαρεστήσει αυτά τα κοινωνικά καρκινώματα.

Και η Πολιτεία συνεχίζει να κουτσαίνει στην κίβδηλή της κανονικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *