Νέες Εθνικές Αντιστάσεις

Νέες Εθνικές Αντιστάσεις

1. Πέρασε και το πολυθρύλητο Πολυνομοσχέδιο των 1.400 σελίδων που ούτε οι συντάκτες του δεν θα ξέρουν πια τι γράφει – εκτός ότι τελείωσαν οι αυθαίρετες απεργίες (όχι όμως και τα αυθαίρετα) και άρχισαν οι πλειστηριασμοί. Πέρασε με αυξημένη πλειοψηφία, μάλιστα, των 154. Πέρασε – και πάει…

Έτσι για μια ακόμα φορά, οι Συρανέλληνες νομοθέτησαν μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να είχαν θεσμοθετηθεί πριν από δεκαετίες από τους επάρατους δεξιούς και πασόκους. Λίγο πριν, την ίδια μέρα κατέβηκαν σε Πανελλαδική απεργία (όσο ήταν νόμιμη ακόμα) οι συνδικαλιστές, για την τιμή των όπλων!

Ο κοσμάκης, ως συνήθως, δεν αντιλαμβάνεται τι ανατροπές κοσμοϊστορικών διαστάσεων υλοποιούνται σε αυτή τη χώρα που τόσες φορές αντιστάθηκε και αναχαίτισε τις ορδές των βαρβάρων.

2. Όπως δήλωσε και η σύντροφος του απαράμιλλου πρωθυπουργού μας, κα Μπαζιάνα, δεν θα μας πατήσουν οι μπότες ξένων δυναστών. Δεν είπε τίποτα για ντόπιους δυνάστες. Αλλά ξέρουμε πως υπάρχουν τα όργανα και οι διαπλεκόμενοι συνεργάτες της αντίδρασης.

Μα ο περήφανος λαός μας που έχει μνήμη και κρίση (και μάλιστα οκταετή αν όχι χρόνια) ξέρει να αντιστέκεται στις ξένες επεμβάσεις και στις μνημονιακές καταπιέσεις.

Η Δημόσια Διοίκηση με την αρωγή και καθοδήγηση των Συρανελλήνων (μιας κυβέρνησης συνεργασίας της Πρώτη–φοράς Αριστεράς με το υγιές στοιχείο του παλαιού Πασόκ και πεφωτισμένης δεξιάς) δείχνει πως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει γιατί ποτέ δεν αλλάζει.

Το αμετάβλητο είναι η πεμπτουσία του πάτου της πραγματικότητας.

3. Ο παλικαράς πρωθυπουργός μας είναι ίσως ο μεγαλύτερος ευεργέτης της υπερηφανότερης χώρας μας, έστω κι αν καμιά φορά έκθαμβος από τα θαύματά της βλέπει κάποιο νησί διπλό!

Επί χρόνια με ελάχιστους πιστούς επεσήμανε τα αρνητικά όλα των μνημονίων, των ξένων παρεμβάσεων και το ξεπούλημα της εθνικής κρατικής περιουσίας στους καρχαρίες του κεφαλαίου.

Αυτός εξέθρεψε τα υγιή κινήματα του λαού – των αγανακτισμένων, των «δεν–πληρώνω» και τόσων άλλων αφανών αντιστασιακών…

Και συνεχίζει να προωθεί με αμείωτη αποφασιστικότητα το κύμα υγιούς αντίστασης ενάντια στη διαπλοκή και διαφθορά (άλλων μόνο).

Τέτοια ήταν η ρητορική των λόγων και των έργων του που κονιορτοποίησε την Κεντρο-αριστερά ελκύοντας τη μάζα των πιο ευαίσθητων στελεχών στο δικό του Κόμμα.

4. Είναι και οι λεγόμενοι «μπαχαλάκηδες» που σαν τους παραδοσιακούς αγωνιστές καίνε, σπάνε, ξυλοκοπούν και καταστρέφουν μέσα στα πανεπιστήμια, τα οποία οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν ευνουχίσει από το υγιές ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα και τα είχαν μετατρέψει σε άντρα ντροπής κι εγκλήματος – κατάσταση που τώρα συνεχίζεται ακόμα εντονότερα.

Επί τέλους ο κ. Γαβρόγλου θα δημιουργήσει Επιτροπή υπό τον κ. Παρασκευόπουλο, πρώην της Δικαιοσύνης, να μελετήσει και προσδιορίσει τις ρίζες του προβλήματος αφού δεν υπάρχει ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα και οι Πρυτάνεις αρνούνται να σταθούν στο ύψος τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *