Νταϊλίκι και ψευδολογία

Νταϊλίκι και ψευδολογία

1. Για να διατηρηθεί η συγκυβέρνηση, σε πρόσφατες ψηφοφορίες, πολύ μακρινό περίπατο πήγαν οι δήθεν αρχές και αξίες των Ανελλήνων (οι τσιπριστές ποτέ δεν προσποιήθηκαν σοβαρά πως έπασχαν από τέτοια αστική αρρώστια). Πολλοί απορούν ακόμα τι να συνδέει και να δένει σε συγκυβέρνηση Συριζαίους και Ανέλληνες.

Οι πρωθυπουργικές (και ηγετικές) αρετές του αρχηγού των καθαρόαιμων τσιπριστών είναι γνωστές: απάτη, αυταπάτη, εξαπάτηση και ψευδαπάτη. Δευτερεύουσες είναι ο λαϊκισμός, το νταϊλίκι και η πατριδοκαπηλία. Το περίφημο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, οι παλικαρίσιες διαπραγματεύσεις, οι δημαγωγικές ασυναρτησίες, η ανάπτυξη που βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντα, η διευθέτηση του χρέους και παρόμοια.

Τις ίδιες ιδιότητες επιδείχνει με περισσή ταπεινότητα και ο υπουργός Άμυνας του 3%, πρώην ‘φιλελεύθερος’ Πάνος Καμμένος.

2. Έτσι στις 25/9/17, όπως αναμενόταν, οι συριζανέλληνες αυτού του υβριδικού μορφώματος καταψήφισαν σύσσωμοι (151 μόνο διότι 2 έλειπαν) την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα πασίγνωστα και αμαρτωλά καμώματα του Καμμένου. Ο υπουργός Αμύνης πρέπει να παραμείνει άμωμος κι ας είναι τζογαδόρος, κι ας συγχρωτίζεται με βαρυποινίτες και διάφορους μεσάζοντες απατεώνες.

Ασφαλώς, θυμάστε το νταϊλίκι του υπουργού μας όταν απειλούσε την Ευρώπη που θα έστελνε χιλιάδες μετανάστες (και τζιχαντιστές) στα εδάφη τους. (Αυτοί απλώς κατασκεύασαν τοίχους στα σύνορα και οι μεσανατολίτες πρόσφυγες έμειναν εδώ).

Θυμάστε σίγουρα και την χυδαιότητα της φράσης του “στα 4”!

Εν τούτοις, με τα κατάλληλα συνθήματα περί πατρίδας, θρησκείας και ηθικής ξεγέλασε (και συνεχίζει να ξεγελά) χιλιάδες ανθρώπους της Δεξιάς (;!;) που αγαπούν και πατρίδα και ηθική και τον στηρίζουν.

3. Δεν είναι μόνο ο Πολάκης με τη χυδαία αμορφωσιά του. Ούτε ο Γιαβρόγλου με τις παλινωδίες και τα πισωγυρίσματα του. Ούτε ο Κουρουμπλής που τώρα αναδεικνύεται σε ζεν πρεμιέ ανικανότητας και ψευδολογίας πλέοντας σε πετρελαιοπλημμύρες.

Έχουμε και τον Καμμένο, συνομιλιτή με φυλακισμένους εγκληματίες, προστάτη της νεολαίας, προστάτη του Έθνους που, όπως λένε τα ΜΜΕ, ξενυχτά τζογάροντας στα καζίνο του Λονδίνου με έξοδα των φορολογουμένων, μα σαν φιλόστοργος οικογενειάρχης και πατέρας φέρνει δώρα και στα παιδιά του.

Και μόνο ότι ως δήθεν φιλόπατρις φιλελεύθερος βρίσκεται εδώ και 3 έτη σε εναγκαλισμό με τον αναρχοαριστερό Τσίπρα δείχνει το ποιόν του ανθρώπου.

Και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος να προστατεύσει εμάς από αυτούς.

Σύμφωνα δε με τους κυνικούς κανονισμούς του πελατειακού κράτους μας, που φροντίζουν περισσότερο για εγκληματίες παρά για νομιμόφρονες πολίτες, όλα παραγράφονται με τις νέες εκλογές.

Ο βούρκος βαθαίνει βγάζοντας νέα αποβράσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *