Ε1878: Ισλαμοφοβία

Ε1878: Ισλαμοφοβία

Ένας ακόμα νεολογισμός που κατέκτησε μια ισχυρή θέση στην άρρωστη νοοτροπία της πολιτικής ορθότητας. Μια ορθότητα που εξυφάνθηκε τις πρώτες δεκαετίες του 21ου αιώνα κι έγινε το σχοινί με το οποίο θα αυτοκτονήσει, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο πολιτισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης – αν ποτέ γίνει πραγματική Ένωση και όχι παιχνίδι για τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Το να επικρίνεις τους παραλογισμούς και τις αντιφάσεις στις χριστιανικές Γραφές και τις διώξεις των χριστιανών και τον βίαιο προσηλυτισμό τους Αμερικανών ιθαγενών ή Αφρικανών είναι αποδεκτό από αυτούς που προσδιορίστηκαν κριτές της ορθότητας. Το να επικρίνεις τις απίστευτες αντιφάσεις και τις προτροπές σε βία και καταπίεση στο Κοράνι και τον αραβικό ιμπεριαλισμό που επέβαλε το Ισλάμ από την Ινδία ως την Ισπανία, δια πυρός και σιδήρου, είναι “ισλαμοφοβία”. (Στον χάρτη δεν φαίνονται Σουδάν, Σομαλία, Νιγηρία κλπ,  Ινδία κλπ.)

Δεν είναι, φυσικά όλοι οι Μουσουλμάνοι, βίαιοι και καταπιεστικοί ή ανατρεπτικοί όπως οι αλαζόνες φανατικοί τρομοκράτες, μουλάδες και βλαμμένοι. Είμαι βέβαιος πως εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο θέλουν απλά να ζήσουν, όσο μπορούν με τις πιο ήπιες, λογικές, μετριοπαθείς εντολές της θρησκείας τους, να φτιάξουν οικογένεια, να κάνουν καριέρα και να μεγαλώσουν παιδιά σε καλούς υπεύθυνους πολίτες.

Μα τα στοιχεία της βίας, καταπίεσης, κυριαρχίας, είναι εμπεδωμένα στο Κοράνι (και ακόμα περισσότερο στις Χαντίθ) και πάντα θα υπάρχουν οι αλαζόνες αφενός και καθυστερημένοι αφετέρου που θα κυνηγούν απίστους και θα θέλουν να επιβάλουν δια της άγριας βίας το Ισλάμ. Το είδαμε να γίνεται επί 1400 έτη και να γίνεται και τώρα σε όλη τη Δύση όπου φιλοξενήθηκαν πρόσφυγες δήθεν από τους εμφυλίους πολέμους στις Ισλαμικές τριτοκοσμικές χώρες τους. Η ισλαμική κουλτούρα δεν προσφέρει τα υλικά αγαθά που επιθυμούν οι ισλαμιστές και μπορούν ως πρόσφυγες να έχουν σχεδόν δωρεάν από τους ηλίθιους Δυτικούς. Πρέπει να ζηλεύουν και να θέλουν να κατακτήσουν για τον εαυτό τους αυτές τις πλούσιες χώρες, δεν τους αρκεί πια η φιλοξενία.

Μα πάσχεις από “ισλαμοφοβία”, λένε, όταν εσύ εκφέρεις τέτοιες ιδέες. Είναι ένας όρος για να καλύψει την απουσία επιχειρημάτων και λογικής!

Σε ορισμένες χώρες, Κίνα, Ινδία, Ισραήλ κλπ. απαγορεύεται δια νόμου να εκφράζεις πρακτικά τη λατρεία σου σε δημόσιους χώρους. Και όντως η λατρεία είναι μια σχέση εντελώς προσωπική μεταξύ της ψυχής του ατόμου και του Θεού.

Μα οι ισλαμιστές επιδίδονται σε αυτήν την πρακτική λατρείας (προσευχής ή υμνωδίας) σε δημόσιους χώρους προσβάλλοντας πιστούς άλλων θρησκειών. Δεν τους ενδιαφέρει. Τους κυνηγά η αστυνομία μα αυτοί το κάνουν ξανά και ξανά με τη συνηθισμένη πρακτική τους, βιντεοσκοπούν αυτές τις σκηνές και μετά τις δημοσιοποιούν για να δείξουν πώς διώκονται, πως είναι θύματα καταπίεσης και “απαρτχάιντ”! Η “ισλαμοφοβία” πιάνει!

Και δυστυχώς υπάρχουν εκατοντάδες μικρόμυαλοι Δυτικοί (κι άλλοι, σίγουρα) που υπνωτίζονται από αυτές τις προπαγανδιστικές προβολές και σπεύδουν να δείξουν συμπάθεια στα “θύματα”!

Δυστυχώς η τρισάθλια παιδεία μας δεν βοηθάει στο να αφυπνισθούν αυτοί όλοι. Απεναντίας τους βυθίζει σε βαθύτερη ύπνωση, σύγχυση και αδυναμία.

Και λέει οThomas Sowell, Αμερικανός κοινωνιολόγος:

“Κάπως αργά οι Ευρωπαίοι ανακαλύπτουν πόσο βλακώδες ήταν να εισάγουν εκατομμύρια από λαούς που περιφρονούν τις Δυτικές αξίες και προάγουν μίσος για τα έθνη που τους υποδέχονται!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *