Εξαπάτησης συνέχεια

Εξαπάτησης συνέχεια

1. Αρχές Αυγούστου (2017) τα ΜΜΕ ανακοίνωσαν χαλάρωση των capital controls.  Και είχαμε βέβαια τις κυβερνητικές θριαμβολογίες για την αυξανόμενη βελτίωση της οικονομίας μας.

Και άλλα χαμογελαστά πρόσωπα Συρανελλήνων παντού.

Και απορείς αν οι Αναρχοαριστεροί έχουν πει ποτέ μια έστω αλήθεια από την ίδρυση τους ως πολιτική δύναμη ή παράταξη.

Οπωσδήποτε ορισμένα γεγονότα όπως η Οκτωβριανή Επανάσταση στη Ρωσία, ο θάνατος του Στάλιν, η κατάρρευση των κομμουνιστικών καθεστώτων, ο Μαδούρο, η τσιπρική κυβέρνηση, είναι αληθινά μα μόνο διότι τα επιβεβαιώνουν μη– αριστερές μαρτυρίες.

Οτιδήποτε άλλο σχετικό με την Αριστερά που δεν επιβεβαιώνεται από έξωθεν μαρτυρίες είναι ύποπτο, με σοβαρό ερωτηματικό.

2. Από την 1η Σεπτεμβρίου έχει επιτραπεί η ανάληψη 1.800 ευρώ ανά μήνα, εφόσον υπήρχαν βέβαια τόσα λεφτά σε τραπεζική κατάθεση.

Αυτό είναι αλήθεια.

Μα δεν είναι καθόλου «χαλάρωση των κάπιταλ κοντρόλς».  Είναι η συνηθισμένη ψευδολογία των αναρχοαριστερών για παραπλανητικούς επικοινωνιακούς λόγους εξαπάτησης του κοσμάκη – ο οποίος έχει μια μαζοχιστική τάση να δέχεται την εξαπάτηση κατ’ εξακολούθηση.

Θα θυμάστε πόσο εύκολα το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος έγινε ΝΑΙ!

Κατά παρόμοιο τρόπο η σύσφιξη των κάπιταλ κοντρολς έγινε, με τη συνήθη αναρχοαριστερή ανατροπή, «χαλάρωση».

Υπάρχει μια μικρή διευκόλυνση, όντως.  Μα καμιά χαλάρωση.

Στην πραγματικότητα, το σύνολο ετήσιο ποσό ανάληψης έγινε 240 ευρώ μικρότερο από αυτό που ίσχυε ως τώρα: δηλαδή από 21.840 μειώθηκε σε 21.600 ευρώ!

3. Είναι και αυτό παράδειγμα fake-news (πλαστής είδησης), ένα ψέμα που αποσκοπεί στην ανύψωση της συριζικής πολιτικής και την εξαπάτηση του κοσμάκη που όπως είπα πιο πάνω του αρέσει.

Ουδέποτε αναρχοαριστεροί είπαν την αλήθεια στον λαό.  Όπως είναι γνωστό, η Σοβιετία δεν έστειλε κανένα στρατιώτη, κανένα όπλο, ούτε ένα φυσίγγι, στους κομμουνιστές αντάρτες από το 1941 ως το 1949.

Αλλά ο Ζαχαριάδης, Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ σε Ομιλία του (21.12.49) δημοσιευμένη το 1953 (Ν. Ζαχαριάδης: Συλλογή Έργων, εκδ Νέα Ελλάδα, σ 482), εξυμνεί και δοξολογεί τον Στάλιν:

Ο Στάλιν είναι δημιουργός της Ιστορίας…   Εποπτεύει και κυριαρχεί…  και με τον κολοσσό της μεγαλοφυΐας του λύνει το σύγχρονο γόρδιο δεσμό λευτερώνοντας τις παγκόσμιες δημιουργικές δυνάμεις για την κατάκτηση του κομμουνισμού.  Το άστρο του Στάλιν οδηγεί την ανθρωπότητα προς την παγκόσμια απολύτρωσή της.

Όπως σήμερα οι τσιπριστές ακούν εκστατικά τις ασυναρτησίες του ιεροφάντη τους κ. Τσίπρα, έτσι και τότε άκουγαν με βαθύτατη συγκίνηση τα λιβανίσματα του Ζαχαριάδη για έναν από τους μεγαλύτερους γενοκτόνους στην ανθρώπινη ιστορία.

Δεν ντρέπονταν τότε, δεν ντρέπονται σήμερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *