Ε1905: Τρομοκράτες στη Μόσχα

Ε1905: Τρομοκράτες στη Μόσχα

Αμερικανοί και Βρετανοί προειδοποίησαν τους Ρώσους για επικείμενη τρομοκρατική ενέργεια. Αυτοί το αγνόησαν. Όπως το 1941 όταν ο Τσώρτσιλ προειδοποίησε τον Στάλιν για την επικείμενη εισβολή των Γερμανών. Ο Στάλιν αγνόησε τις προειδοποιήσεις θεωρώντας τις καπιταλιστική παγίδα! Τώρα η πανέξυπνη Ζαχάροβα εξοργίστηκε διότι τα Δυτικά μηνύματα δεν είπαν πού και πότε ακριβώς!

Και φυσικά, παρότι η άντρες της FSB έκαναν 1,5 ώρα για να φτάσουν επί τόπου, αμέσως το Κρεμλίνο βρήκε πως έφταιγαν οι Ουκρανοί υποκινούμενοι από Δυτικούς!

Και οι Ουκρανοί ανταπόδωσαν το κομπλιμέντο κατηγορώντας την υπηρεσία FSB, δηλαδή πως οι ίδιοι οι Ρώσοι με Πούτιν καθοδηγητή οργάνωσαν την επίθεση και σφαγή και τον εμπρησμό του κτηρίου.

Δεν είναι ούτε απίθανο ούτε καινούργιο. Εκεί πίσω στο 2000 κοντά ο Πούτιν και οι πράκτορές του οργάνωσαν “τρομοκρατικές ανατινάξεις” κτηρίων στην Αγ. Πετρούπολη κλπ, για να επιτεθούν στους Τσετσένους και να τους καθυποτάξουν ερειπώνοντας την πρωτεύουσα Grozny.

H ISIS των Αφγανών ισλαμιστών διεκδίκησαν την ενέργεια ως έργο δικό τους. Και πολύ πιθανό να είναι έτσι.

 Μα υπάρχουν αμείλικτα ερωτήματα.

Πώς βρέθηκαν αυτοί οι τρομοκράτες στη Μόσχα; (Θυμίζουν τους Βαλκάνιους που ήρθαν στην Αθήνα και η αστυνομία μας τους “παρακολουθούσε διακριτικά” ωσότου αυτοί συγκρούστηκαν άγρια με Έλληνες “φιλάθλους”.)

Πού χάθηκαν οι χιλιάδες αστυνομικοί και πράκτορες που τόσο γρήγορα συλλαμβάνουν αντι-φρονούντες (κοριτσόπουλα σαν τις Skocilenko και Chanyseva);

Οι τρομοκράτες δεν πήραν ομήρους και δεν διατύπωσαν απαιτήσεις ή εξηγήσεις.

Ήταν βαριά οπλισμένοι.

Κανείς τρομοκράτης δεν σκοτώθηκε. Δεν υπήρξε παρέμβαση οπλισμένων Ρώσων, αν και αστυνομικό τμήμα είναι μόνο 4 λεπτά μακριά.

Στη συναυλία δεν υπήρχαν φρουροί, αστυνομικοί, FSB!

Το κτίριο της Crocus κάηκε πάρα πολύ γρήγορα.

Πώς μπήκαν και πώς ξέφυγαν αυτοί όλοι;

Δεν σκέφθηκαν, να κρυφτούν ή να αλλάξουν αμάξι, μα οδήγησαν 600 χλμ στα πιο προφυλαγμένα σύνορα με την Ουκρανία, όπου θα σκοτώνονταν από σφαίρες ή νάρκες – ή θα συλλαμβάνονταν, όπως κι έγινε. Και αυτοί πληρώθηκαν μόλις $ 5000!

Ακόμα και αν ήταν ISIS δεν αποκλείεται να ήταν φιλαράκια του Πούτιν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *