Χαμόγελα και δολοφόνοι

Χαμόγελα και δολοφόνοι

- in Επικαιρότητα
0

1. Ο κ. Τσίπρας φαίνεται πως πάσχει από μυωπία, αστιγματισμό και ίσως άλλες οφθαλμικές ασθένειες. Είναι οφθαλμοφανές πως εκτός από έλλειψη παιδείας και την εντρύφησή του στα κομμουνιστικά εγχειρίδια που έγραφε ο κ. Κοτζιάς όταν ήταν γραφιάς του ΚΚΕ (νυν υπουργός Εξωτερικών), δεν βλέπει καλά. Αυτοί είναι οι μόνοι περιορισμοί στον αναμφισβήτητο εξυπνακισμό του.

Στη μετωπική σύγκρουση του με τον Μητσοτάκη (να, πάλι θέμα όρασης) και αφού περίτεχνα (δηλαδή κυνικότατα) απέφυγε να απαντήσει στις αιτιάσεις του “φιλελεύθερου” πλην «απελπισμένου» αντιπάλου του για θέματα Πανεπιστημίου, μας είπε πως δεν βλέπει βία κι εγκληματικότητα στην ήρεμη Πρωτεύουσα όπου συρρέουν τουρίστες και χαμόγελα παντού.

Δεν έχει άδικο αφού προφανώς δεν βλέπει καλά λόγω της συγκίνησής του για τα δικαιώματα δύσμοιρων φυλακισμένων. Και δεν κατέχει την υποκριτική τέχνη όπως η κα Πολιτισμού!

2. Δεν είναι δύσκολο να εκλάβει κανείς τους μορφασμούς δεινοπάθειας στα πρόσωπα των πολιτών (στις ουρές που οργάνωσε ο Σπίρτζης για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια) ως χαμόγελα – αν δεν βλέπει καλά ή από κοντά.

Και οι φωτιές των λεωφορείων και τρόλεϊ, εκεί στα Εξάρχεια ή στην Πατησίων, πάλι δεν είναι δύσκολο να περάσουν για βεγγαλικά και φιέστες τύπου Μαδούρο στη Βενεζουέλα.

Χαμογελαστοί και οι βουλευτές και υπουργοί Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Ανάπτυξης κλπ θάβουν στις χωματερές της γραφειοκρατίας και των δικών τους συμφερόντων τις Επιθεωρήσεις Περιβάλλοντος (To Βήμα, 7/11/17).

Και η μεγάλη μας υποκρίτρια κα Κονιόρδου, νυν υπουργός Πολιτισμού, που πετά πότε στην Κίνα και πότε ανά την Ευρώπη, χαμογελαστή (ή μήπως σκυθρωπή;) ρίχνει άλλες 350.000 ευρώ από λεφτά του Δημοσίου (Καθημερινή 5/11/17) στις μαύρες τρύπες των ημετέρων, για να μη σταματήσει το σκάνδαλο με τους αρχαιολόγους, μιας και η Δικαιοσύνη δεν ενδιαφέρεται όντας τυφλή – δηλαδή σε χειρότερη κατάσταση από τον κ. Τσίπρα και τα τσιράκια του.

3. Παρασύρθηκα από την εξάπλωση της μυωπίας και άλλων ασθενειών – που πάσχει βέβαια – παρά λίγο να τον ξεχάσω – ο φίλος και προστάτης του Πολίτη, εφόσον ανήκει ο πολίτης στους αναρχοαριστερούς μπαχαλάκηδες, κ. Τόσκας.

Υπάρχει και η ελευθερία έκφρασης και η πολυχρωμία πολιτικής. Δεν μπορεί με ψύλλου πήδημα, που λέει ο λόγος, να σέρνονται παιδιά του λαού στα κρατητήρια σαν κοινοί εγκληματίες.

Ε, και τι έγινε που αποσυμφορούνε τις φυλακές και δίνουν ελευθερία σε δολοφόνους και τρομοκράτες; Ο Θεός δεν διδάσκει συγχώρεση;

Γιατί να μην απολαύσει την παλιά του παρεούλα ο αξιότιμος Κουφοντίνος για δυο μόνο μέρες; Τι, λίγος είναι ο φίλος του Βούτσης νεότερος (πρώην καταδικασμένος ληστής κι αυτός) γιος κοτζάμ Προέδρου της Βουλής;…

Έ, τι κι αν έγινε ξανά επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ;

Τι κι αν έχουν γίνει πάνω από 60 επιθέσεις στις ευπαθείς κεντρικές περιοχές της Αθήνας; Στο Καράκας της Βενεζουέλας του Μαδούρο γίνονται σχεδόν μέρα παρά μέρα. Η δική μας πρωτεύουσα ουδέποτε στο παρελθόν (τότε που αναρχοαριστεροί έκαιγαν και σπίτια και ανθρώπους όντας στην αντιπολίτευση) ήταν τόσο ασφαλής όσο σήμερα!

Απλούστατα, οι καλοί μας τσιπριστές, κυβέρνηση και κοσμάκης, πάσχουν εκτός από μυωπία, και από αν-εγκεφαλίτιδα. Αλλά θα περάσουν και αυτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *