Ε1897: ΟΗΕ διαφθορά

Ε1897: ΟΗΕ διαφθορά

Μάθαμε πως εδώ στην Ελλάδα, πολλές ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από την ΕΕ και τον ΟΗΕ για διάφορους δήθεν πρόσφυγες (που ήταν λαθρομετανάστες) βοηθούσαν σ’ αυτήν την επικερδή επιχείρηση τους διακινητές με αντίστοιχη χρηματική επιβράβευση.

Η δράση της UNRWA στην Γάζα επίσης έγινε γνωστή καθώς και η αβελτηρία των ΟΗΕ αξιωματούχων που υποκρίνονταν πως δεν ήξεραν ότι εκατοντάδες υπάλληλοί της συμμετείχαν στις τρομοκρατικές πράξεις της Χαμάς. 

Ο δε Martin Griffiths, Διοικητής της UN Relief, δήλωσε πως η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση αλλά επαναστατική.

Το εικονίδιο στην αρχή του σύντομου άρθρου από τον Mark Nicol μας πληροφορεί πως οι Βρετανοί πολεμιστές SAS βρήκαν 50 αποκεφαλισμένες κεφαλές στο Ιράκ όταν 50 Γεζίντι γυναίκες αρνήθηκαν ν’ αλλαξοπιστήσουν και οι Ισλαμιστές τις θανάτωσαν. Υπάρχουν και φωτογραφίες όπου γυναίκες πυρπολούνται μέσα σε κλούβες.

7.000 γυναίκες και παιδιά αιχμαλωτίστηκαν και βιάστηκαν (και πουλήθηκαν εδώ κι εκεί ως σκλάβοι), 10.000 εξοντώθηκαν επειδή δεν ήθελαν ν’ αλλαξοπιστήσουν, 2.703 αγνοούνται.

Όπως με τις εκατοντάδες χιλιάδες νεκρών σε χώρες της Αφρικής (Τσαντ, Νιγηρία κ.λπ.) ή στην Συρία έτσι και με τη γενοκτονία των Γεζίντι, δεν έγιναν διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις ή καταδίκες.

Εβραίοι που εκδιώχθηκαν, φυλακίστηκαν ή εκτελέστηκαν στη Συρία 40.000, στο Ιράκ 150.000, στο Ιράν 100.000, Υεμένη 35.000, Μαρόκο 250.000 κ.λπ.

Ο δε ΟΗΕ υπνώττει βαθύτατα καθώς εκεί κυριαρχούν πλέον διάφορα δικτατορικά καθεστώτα.

Τα ψηφίσματα τους είναι σαθρά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *