Συριζαϊκός γκεμπελισμός

Συριζαϊκός γκεμπελισμός

- in Επικαιρότητα
0

1. Είναι πράγματι να απορείς και να εξίστασαι με την καταρρακτώδη ροή ψευδολογίας των συριζαίων. Όπως έγραψε ο φίλος Νικόδημος επαναληπτικά, “Ο κ Τσίπρας δεν ψεύδεται παρά μόνο όταν σωπαίνει”!

Θα θυμάστε το Δημοψήφισμα του 2015 όταν το μέγα ΟΧΙ των ηλίθιων αντιευρωπαίων Ελλήνων μετατράπηκε σε ΝΑΙ από τον μαέστρο ταχυδακτυλουργό της (αυτ-)απάτης Τσίπρα.

Μαζί με τον ναρκισσικό Βαρουφάκη βάφτιζαν το κρέας “ψάρι” και τις υποχωρήσεις τους στις απαιτήσεις των θεσμών “ηρωικές , σκληρές διαπραγματεύσεις”.

Η ψευδολογία είχε αρχίσει βέβαια με την περίφημη ομιλία στη ΔΕΘ και το διαβόητο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το οποίο όλοι οι στερημένοι Έλληνες θα γίνονταν πάμπλουτοι, θα σκίζονταν τα μισητά μνημόνια και οι Ευρωπαίοι θα χόρευαν στους ρυθμούς των νταουλιών και ζουρνάδων του Σύριζα.

2. Πρόσφατα, με γκεμπελική μαγκιά οι νεομπολσεβίκοι και τα φερέφωνα του τσιπρισμού παρουσίασαν μια εντελώς διαστρεβλωμένη εικόνα του τι είπε ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη. Πληροφόρησαν τους καθυστερημένους που τους ακολουθούν πως η “νεοφιλελεύθερη” ΝΔ θα κάνει την ελληνική κοινωνία ζούγκλα. Δεν βλέπουν πως οι συριζαίοι τριπριστές το κατόρθωσαν ήδη σε 3 χρόνια διακυβέρνησης με ασυναρτησίες, παλινωδίες και άψογη ψευδολογία.

Ελάχιστα είπε ο Μητσοτάκης για τις φαυλότητες της τσιπρικής κυβέρνησης αποφεύγοντας τον διχαστικό αντιπολωτικό λόγο. Σε αντίθεση με τον παραλογιζόμενο πρωθυπουργό που δεν χάνει ευκαιρία να διχάσει τρέφοντας το μίσος κατά πάντων των μη-Συριζανελλήνων, ο Μητσοτάκης  απευθύνθηκε σε όλους με ένα πραγματιστικό πρόγραμμα (διαφωνώ σε πολλά σημεία, μα αυτό είναι άσχετο).

3. «Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες (κάτι… αντίθετο στην ανθρώπινη φύση)· όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα», είπε ο Μητσοτάκης και πρόσθεσε, «Το μέρισμα ευημερίας πρέπει να μοιραστεί με … δίκαιο τρόπο».

Δ. Τζανακόπουλος, εκπρόσωπος Συριζανελλήνων: Ο κ. Μητσοτάκης «υπερασπίστηκε τις κοινωνικές ανισότητες». Σάμπως και τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν αφάνισαν τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα και οι άνθρωποι εκ φύσεως είναι όλοι εξίσου έξυπνοι, ψηλοί, χοντροί, εργατικοί, έντιμοι κλπ.

Αυγή : Ο Μητσοτάκης «πιστός στις αρχές της νεοφιλελεύθερης ζούγκλας δεσμεύτηκε για μια κοινωνία ανισοτήτων επικαλούμενος την ανθρώπινη φύση» (κύριο άρθρο 19/9/2017).

4. Έτσι επιστρατεύτηκαν τα συνήθη δηλητηριώδη τρικ της διχαστικής συνθηματολογίας – απάτη, στρέβλωση, ψέμα. Επιπλέον:

Αυγή : Η ΝΔ είναι «τοποθετημένη στον στενό κύκλο μιας πολύ μικρής ελίτ, μέσα από ένα σκληρά νεοφιλελεύθερο κόμμα». Δηλαδή το 30% που στηρίζουν τη ΝΔ είναι μικρή ελίτ ενώ το 15% του Σύριζα είναι παλλαϊκή στήριξη!

Εκχυδαΐζοντας ακόμα περισσότερο τη γλώσσα του χυδαιότερου τμήματος του λαού μετέτρεψαν τη λέξη φιλελεύθερος σε βρισιά – διότι με έλλειψη επιχειρημάτων μόνο να βρίζουν μπορούν.

Οι 53 του Σύριζα: «λαϊκίστικο νεοφιλελεύθερο κόμμα».

Συνδικαλιστές καθηγητάδες του ΕΑΚ: «για τον εκπαιδευτικό κόσμο οι απόψεις του κ Μητσοτάκη είναι γνωστές φιλελεύθερες».

Οι ανεγκέφαλοι ακόλουθοι κουνούν θριαμβικά τα κούφια κρανία τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *