Επενδύσεις και δικαιοσύνη

Επενδύσεις και δικαιοσύνη

- in Επικαιρότητα
0

1. Είναι φανερό πως οι πλείστοι δικαστικοί, νομικοί και συνταγματολόγοι ελάχιστα ενδιαφέρονται για το έθνος (=λαός).  Όταν η κρίση στην οικονομία δημιουργούσε εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, οι δικαστές διεκδικούσαν και με απεργία, αναδρομικές αυξήσεις. Κρίνοντας από τις καθυστερήσεις στην εκδίκαση υποθέσεων, πρέπει να συμπεράνουμε πως η απεργία είναι πλέον μόνιμη.

Οι αναρχοαριστεροί τσαρλατάνοι που μας κυβερνούν εδώ και τρεισήμισι έτη δεν καταλαβαίνουν σχεδόν τίποτα από τον μηχανισμό διακυβέρνησης κι έτσι δεν καταλαβαίνουν τίποτα περί Δικαιοσύνης. Γι’ αυτό έχουμε τώρα τον κ. Κοντονή κομψευόμενο πρώην υπουργό Αθλητισμού (!) και νυν Δικαιοσύνης – χάρη στις υπερφυσικές ικανότητες του αρχιερέα της Αναρχοαριστεράς, κ. Τσίπρα.

2. Όλο ακούμε για αποκρατικοποιήσεις μα δεν βλέπουμε να γίνονται, καθώς ο ένας μετά τον άλλο στο τσούρμο ηλιθίων που υπουργοποιήθηκαν βρίσκει σοβαρά εμπόδια.

Όλο ακούμε για αλλαγή κλίματος κι επενδύσεις (και χαμογελαστά πρόσωπα), μα επενδύσεις δεν έρχονται ούτε από ξένους ούτε από ντόπιους. Και ντόπιοι και ξένοι μάλιστα από-επενδύουν και τρέχουν να βολέψουν τα λεφτά τους σε πιο ελκυστικά μέρη.

Τα μέρη αυτά είναι «πιο ελκυστικά» διότι –

(α) Έχουν σχετικά μικρή, λογική φορολογία που δεν αλλάζει κάθε χρόνο σύμφωνα με τους παραλογισμούς ψυχοπαθών κυβερνόντων,

(β) Έχουν «κράτος δικαίου» όπου οι πολίτες γενικά συμπεριφέρονται σύμφωνα με σταθερούς κώδικες νόμων και τα δικαστήρια δεν καθοδηγούνται από ψυχοπαθείς ή άλλους κυβερνόντες.

3. Εδώ, στη χώρα της «φαιδρής ροδιάς», η δική μας Δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως κάποιος Αρτ. Σώρρας όντως κατείχε 600 δις και θα έσωζε την Ελλάδα και οι διωκτικές αρχές άφησαν τον απατεώνα Σώρρα να διαφύγει και τους ιδιόρρυθμους δικαστές να βγάζουν παρόμοιες αποφάσεις.

Έτσι ασκήθηκε δίωξη σε διοικητή ταμείου που τόλμησε να αμφισβητήσει την ηλίθια απόφαση.

Επίσης αποφάνθηκε (κάποιο Εφετείο) πως ο ΥΠΕΞ κ. Κοτζιάς είναι πάνω από 110 ετών (και μάλιστα ιδρυτικό μέλος του ΚΚΕ, ενώ ο καημένος απλώς έγραψε εγχειρίδια με τα οποία επιμορφώθηκε ο κ. Τσίπρας όταν ήταν Κνίτης!)

Έτσι επίσης κυνηγά τον πρώην διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ για πολλοστή φορά, ενώ τον είχε αθωώσει νωρίτερα για πολλοστή φορά!

Ποιος σοβαρός επενδυτής θα φέρει τα λεφτουδάκια τους σε τέτοιο αχούρι χώρας; Και ποιος δεν θα τα φυγαδεύσει;

Ας συνεχίσουμε να (χαμο)γελάμε για τον κ Τσίπρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *