Ε1179: ΚΙΝΑΛ κι εμβολιασμοί

Ε1179: ΚΙΝΑΛ κι εμβολιασμοί

Διάβασα δυο άρθρα από στυλοβάτες του ΚΙΝΑΛ για τον εμβολιασμό κι επιχειρήματα για τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Κάποιος από την Κεντρική Επιτροπή μας πληροφορεί πως στη Σουηδία έχουν καθολικό εμβολιασμό 37,91% μόνο με 46 θανάτους τον τελευταίο μήνα και συνολικά 14.651.

Στην Ελλάδα το ποσοστό είναι 44,68% με 276 θανάτους και συνολικά 14.851.

Από αυτά τα νούμερα συμπεραίνει πως κάτι σάπιο υπάρχει στην Ελλάδα (= «Δανιμαρκία του νότου»!).

Αφού κάνει αναφορά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, πατέρα του νυν πρωθυπουργού, και τη σύνδεσή του με την καταστροφή της Ένωσης Κέντρου και την αποσύνθεση της ΝΔ, μας λέει πως ο υιός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνδέεται «όχι μόνο με τη διάλυση της ΝΔ αλλά και με ανεξέλεγκτες ανακατατάξεις του πολιτικού συστήματος».

Κατά τη γνώμη μου μια ανακατάταξη που θα επιφέρει την πλήρη διάλυση του ΚΙΝΑΛ και την πολιτική εξαφάνιση της κας Φώφης θα είναι ευπρόσδεκτη. Αν διαλυθεί και η ΝΔ τόσο το καλύτερο.

Αν πολιτευτές της ΝΔ σαν αυτούς του ΚΙΝΑΛ δεν μπορούν να αντιληφθούν πως ο πόλεμος κατά της πανδημίας απαιτεί και οριζόντια και κάθετα μέτρα, δηλαδή τον αναγκαστικό εμβολιασμό όχι μόνο ορισμένων ομάδων μα όλων των πολιτών όπως έγινε με την ευλογιά, πολιομυελίτιδα κλπ, τότε καλύτερα να εξαφανιστούν από το πολιτικό σκηνικό.

Δεν είναι η κυβέρνηση που δημιουργεί διχασμό και χάος αλλά αναρχοαριστεροί και ανθρωπιστές σαν τους στυλοβάτες του ΚΙΝΑΛ που δεν έχουν να προσφέρουν καμιά λύση μα μόνο αρλούμπες.

Ναι, είναι σύνθετο το πρόβλημα, λένε αυτοί οι φωστήρες, μα δεν πρέπει να γίνεται αναγκαστικός εμβολιασμός.

Τότε τι πρέπει να γίνεται;

Αυτό δεν το διευκρινίζουν. Θα πρέπει δηλαδή να περιμένουμε να εξαντληθεί στην ίδια τη Φύση ο ιός.

Γιατί, εκτός από την αντιπολιτευτική αυτή τακτική, να μην είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός; Επειδή καταπατείται το δικαίωμα δήθεν της ελευθερίας και αυτοδιάθεσης του ατόμου (έστω κι αν σπέρνει θάνατο στους γύρω του) ή διότι το εμβόλιο περιέχει τσιπάκι ή ό, τι άλλο έχει επινοήσει η φαντασία των συνωμοσιολάγνων (ενώ είναι φανερό πως ελάχιστες παρενέργειες έχουν ακολουθήσει τον εμβολιασμό).

Δυστυχώς τα μυαλά των Πασόκων είναι πολύ μολυσμένα με απόγνωση και απελπισία μη έχοντας κάτι θετικό να προσφέρουν. Έτσι θα συνεχίσουν, σαν τους πρωτοκλασάτους Συριζαίους, να εφευρίσκουν αφηγήματα ευφάνταστα μα αφελέστατα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *