Κομμουνισμός και ναζισμός

Κομμουνισμός και ναζισμός

1. Για μια ακόμα φορά η Πρώτη-φορά επιχειρεί να αθωώσει τα εγκλήματα των κομμουνιστών και, φυσικά, τα δικά της.

Η προεδρεύουσα της ΕΕ Εσθονία διοργανώνει Συνέδριο «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα». Και φυσικά οι Εσθονοί μαζί με τους λαούς των άλλων Βαλτικών χωρών υπέστησαν τις σταλινικές θηριωδίες πρώτοι – πρώτοι καθώς ο «πατερούλης» έκανε το Σύμφωνο της Μη-Επίθεσης με τους ναζιστές για να αρπάξει την ανατολική Πολωνία, τη Λιθουανία, τη Λετονία και την Εσθονία (και τη Φινλανδία).

Για λίγο διάστημα, 1941-44, και οι 3 χώρες πέρασαν στη γερμανική κατοχή οπότε δημιουργήθηκε αντίσταση καθώς οι χιτλερικοί αποδείχτηκαν εξίσου κτηνώδεις κατακτητές με τους Σοβιετικούς – και οι παρτιζάνοι τους πολέμησαν.

Μα το 1944 οι 3 χώρες «ελευθερώθηκαν» από τον ναζισμό μόνο για να  ξαναγυρίσουν στον βαρύτατο κομμουνιστικό ζυγό και τώρα οι παρτιζάνοι τους στράφηκαν κατά των Σοβιετικών.

2. Στην Εσθονία υπήρχαν περίπου 14.000 αντι-σοβιετικοί παρτιζάνοι. Στις 3 χώρες συνολικά έδρασαν περίπου 50.000. Λέγονταν Αδέλφια του Δάσους γιατί κρύβονταν στα πυκνά δάση της περιοχής.

Η αντίσταση κράτησε 10 χρόνια μέχρι το 1954. Σκοτώθηκαν περίπου 4.500 Σοβιετικοί, 1.100 στην Εσθονία. Από την πλευρά τους οι Σοβιετικοί σκότωσαν περίπου 30.000 Βαλτικούς, όχι μόνον αντιστασιακούς, αλλά, κατά την προσφιλή μέθοδο των κομμουνιστών (και στην Ελλάδα), και συγγενείς. Μεταμφιέζονταν σε Αδέλφια του Δάσους και επιδίδονταν στις συνήθεις φρικαλεότητες κατά των πολιτών βασανίζοντας, βιάζοντας κι εκτελώντας ενοχοποιώντας τους αντιστασιακούς. (Ήταν μια πρακτική που είχε ξεκινήσει ο Λένιν το 1918 ενοχοποιώντας τους τσαρικούς στρατιώτες.)

Η ένοπλη αντίσταση έσβησε μα οι βαλτικοί λαοί έμειναν αντι-σοβιετικοί και στη δεκαετία 1980 άρχισαν ειρηνική αντίσταση Στις 23/8/1989 δύο εκατομμύρια πολίτες σχημάτισαν μια αλυσίδα 600 χιλιόμετρα από το Ταλίν της Εσθονίας ως το Βίλνιους της Λιθουανίας απαιτώντας την ανεξαρτησία τους.

Ήταν οι πρώτες χώρες που επί Γκορμπατσόφ ανεξαρτητοποιήθηκαν από τη Σοβιετία και αυτό επικυρώθηκε το 1991.

3. Το Μαξίμου δια κ. Κοντονή, πρώην υπουργού Αθλητισμού και νυν Δικαιοσύνης, εξήγησε γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν θα συμμετάσχει.

Αυτό το συνέδριο, είπε, είναι «πολύ ατυχής πρωτοβουλία». Και συνέχισε «Δεν αντικατοπτρίζει την οπτική της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού.» Όπου εδώ πάλι ένα μίζερο 15% που στηρίζει το τσίρκο των τσαρλατάνων ταυτίζεται με τον «ελληνικό λαό». (Αν βάλουμε και το 8% των αρτηριοσκληρωτικών κομμουνιστών του ΚΚΕ, έχουμε 23%: και πάλι ο λαός ολόκληρος δεν μπορεί να ταυτίζεται με τέτοιο ποσοστό!)

Τα στρατεύματα της Σοβιετικής Ένωσης, συνέχισε ο κομψευόμενος υπουργός, ήταν απελευθερωτές της Ευρώπης από τους Ναζί.

Ελπίζω πως κάποιοι θα ρωτήσουν αυτόν τον ακκιζόμενο υπουργό – «ποιές χώρες ελευθέρωσε ο σοβιετικός στρατός;»

Διότι όπου πήγε, στις χώρες της Βαλτικής, στην Ανατολική Γερμανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία, Ρουμανία και Βουλγαρία, όλες τις μετέτρεψε σε δορυφόρους της Σοβιετίας και πάταξε κάθε αντιφρονούντα με βασανισμούς, εκπατρισμούς σε φυλακές και στρατόπεδα καταναγκαστικών έργων κι εκτελέσεις.

4. Πόσο ανιστόρητοι, πόσο υποκριτές, είναι όλοι αυτοί οι τσιπριστές του ψεύδους και της απάτης, της ανευθυνότητας και ανικανότητας και οι συμπορευόμενοι αμετανότοι του ΚΚΕ!

Δηλαδή, δεν έχουν ακούσει από τους ίδιους τους Σοβιετικούς πολιτικούς όπως ο Χρουστσόφ κλπ, ιστορικούς όπως ο Ντιμίτρι Βολκογκόνοφ κλπ, για τα εγκλήματα του Λένιν και του Στάλιν όχι μόνο στη Ρωσία μα σε όλες τις χώρες όπου οι Σοβιετικοί πάτησαν πόδι – για τα εκατομμύρια που εκτελέστηκαν ή εκτοπίστηκαν, για το πνίξιμο της εξέγερσης στην Ουγγαρία, στη Τσεχοσλοβακία και στην Πολωνία; Με τί ελαφρά καρδία τα αγνοούν: Ή μήπως αυτά όλα και πολλά άλλα είναι προπαγάνδα των καπιταλιστών;…

Βεβαίως, πρέπει να αυτοδικαιώνονται συνεχώς για να μπορούν να εξαπατούν τους Έλληνες ηλιθίους ότι η Αριστερά έχει «ηθικό πλεονέκτημα» και είναι προοδευτική – ενώ είναι πρωτοπορεία μόνο στην οπισθοδρόμηση για τον σταλινισμό. Είναι ενδεικτικό της νοητικής τους καθυστέρησης το ότι συνεχίζουν να λατρεύουν και λιβανίζουν τον εγκληματικο κομμουνισμό.

Και συνεχίζει αυτός ο ανεκδιήγητος υπουργός, πρώην φοιτητοπατέρας, «κάθε απόπειρα εξίσωσης του ναζισμού με τον κομμουνισμό είναι ανιστόρητη κι επικίνδυνη σε μια περίοδο που η άκρα δεξιά επιχειρεί να σηκώσει κεφάλι».

Έτσι πορεύονται τα τσογλάνια του τσιπρισμού: με ασυναρτησίες.

Ποιος αναφέρθηκε στον ναζισμό; Μόνος του ο Κοντονής και οι συνοδηπόροι του στην ταχεία οπισθοδρόμηση!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *