Ε1160: Τσιπρικά τσογλάνια

Ε1160: Τσιπρικά τσογλάνια

Η Βουλή είναι μια χαβούζα βολεμένων παλιανθρώπων. Αλλιώς δεν εξηγείται πώς οι τσόγλανοι του Σύριζα, αξιοσέβαστοι καθηγητές σαν τους Δραγασάκη, Μάρδα, Μπαλτά και άλλοι συντάχθηκαν υπό την ηγεσία ενός τόσο πωρωμένου, κυνικού τσαρλατάνου σαν τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Πώς γίνονται ανεκτοί στα ανώτατα πολιτειακά αξιώματα τέτοιοι άνθρωποι, δήθεν δημοκρατικοί και προοδευτικοί ενώ ψεύδονται αδιάκοπα και διακατέχονται από εξουσιολαγνεία.

Τα γράφω αυτά ωμά με αφορμή την αποκαθήλωση του Σταύρου Παπασταύρου πρώην συμβουλάτορα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο οι τσιπριστές είχαν σταυρώσει επί έξι έτη με την πρακτική τους να σπιλώνουν ανθρώπους (κρατικούς αξιωματούχους, υπουργούς και άλλους πολιτικούς αντιπάλους), να τους φορτώνουν κατηγορίες και να τους σέρνουν σε ανακρίσεις – και, άντε, αυτοί να αγωνίζονται επί χρόνια να αποδείξουν πως είναι αθώοι. Το σοβιετικό σύστημα, σε δράση σε μια δημοκρατική υποτίθεται χώρα της ΕΕ. Και αυτοί οι ρέμπελοι της πολιτικής ρεμούλας να συνεχίζουν την πολιτική τους καριέρα ενώ θα έπρεπε να είναι φυλακή.

2..062 άλλους «Παπασταύρου» είχε μετρήσει αυτό το κοινωνικό κατακάθι, ο Αλέξης Τσίπρας, στη λίστα Λαγκάρντ κι εκτός αυτών, που θα τους εξέταζε δήθεν έναν προς έναν, κατηγόρησε άλλους 10 πολιτικούς αντιπάλους, άμεμπτους λειτουργούς σαν τον Λοβέρδο και τον Πικραμένο, από φθόνο και μοχθηρία.

Ο Παπασταύρου σε 6 έτη βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ποινικές προκαταρκτικές ανακρίσεις, διότι το όνομα του ήταν στη λίστα Λαγκάρντ μα και διότι ήταν σύμβουλος του Σαμαρά και έτσι θα έπλητταν αυτοί οι «αδέκαστοι» με το «ηθικό πλεονέκτημα» και τον Σαμαρά.

Λέγεται τώρα πως ο Νίκος Παππάς και ο Δ. Παπαγγελόπουλος, δυο αστέρες της ραδιουργίας των Συριζαίων, πίεζαν με τη δίωξη τον Παπασταύρου να «δώσει» (δηλ. να εμπλέξει σε σκάνδαλο) την κα Μ. Μητσοτάκη! Υπήρχε ένα έγγραφο από την Κύπρο που αθώωνε πλήρως τον Παπασταύρου. Αυτό όχι μόνο αρχικά αγνοήθηκε παρότι ο Παπασταύρου το ανέφερε στην κατάθεσή του (Ιούνιος 2016), μα τα δουλικά του Τσίπρα στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς (τότε ήταν επικεφαλής η κα Τουλουπάκη που έχει απομακρυνθεί) φρόντισαν να το θάψουν! Του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3 εκμ, ευρώ και με την ποινική δίωξη αντιμετώπιζε ισόβια κάθειρξη. Το πρόστιμο σβήστηκε, φυσικά.

Ας ελπίσουμε πως όπως δημοσιοποιήθηκαν ευρέως οι κακόβουλες κατηγορίες κατά του Παπασταύρου, θα δημοσιευθεί και η πλήρης απαλλαγή του με το πρόσφατο βούλευμα.

Το να περιμένουμε όμως κάποια «συγγνώμη» από τα καθάρματα σαν τον Τσίπρα και το τσούρμο του δείχνει μεγάλη ανωριμότητα εκ μέρους μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *