Τσιπρική αισχρότητα

Τσιπρική αισχρότητα

1. Η αισχρότητα των τσιπριστών δεν έχει όρια, δυστυχώς.

Άκουγα τον κ. Σπίρτζη να αναλύει την πολιτική κατάσταση με το γνωστό ύφος του εγκληματία στον κ. Χαρίτο της ΕΡΤ.

Συνωμοσία, αν δεν το ξέρατε. Ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά συμφωνούν σε αντικυβερνητικό αρραγές μέτωπο. Ο Σημίτης ξαφνικά συστήνει εκλογές. Ο Στουρνάρας δεν αρκείται στην ανεξαρτησία της Τράπεζάς του μα (ως πρώην υπυργός του Σαμαρά, μην ξεχνάμε) φωνασκεί για επίσπευση της αξιολόγησης – με την υπόνοια εκλογών! Όπως καταλαβαίνουμε, όλοι ακολουθούν τη γραμμή των ξένων που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, τη μόνη που φροντίζει τον λαό.

Και ο Χαρίτος, άψογα ντυμένος, χτενισμένος και στημένος, συμφωνεί!

2. Κι ο λαός που στο 80% του αποδοκιμάζει τους Συριζανέλληνες και απαιτεί να φύγουν, και αυτός προφανώς χειραγωγείται από τους Σόιμπλε, Τόμσεν και άλλους εχθρούς της Ελλάδας. Αυτό δεν το ανέφερε ο υπουργός ούτε το υπέδειξε ο παρουσιαστής. Το ξέχασαν και οι δύο!

Όπως το ξεχνούν οι πενήντα τρεις νεοκομμοουνιστές του Τσακαλώτου και ουσιαστικά σύγκορμος ο Σύριζα.

Έτσι τώρα και αυτοί οι πενήντα τρεις αγνοί και ασυμβίβαστοι προστάτες του λαού, αντιμετωπίζοντας αυτές τις συντονισμένες (από τα ξένα κέντρα) επιθέσεις κατά της λαοπρόβλητης κυβέρνησης (του 15% ίσως και 10%) και κυρίως κατά της βουλευτικής θέσης τους με τα όσα βάσανα μα και τα τερτίπια των έξη ή επτά χιλιάδων ευρώ, ναι, θα υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα δείχνοντας στον εντολοδότη λαό πως τον υπερασπίζονται και τώρα!

3. Δεν είναι διόλου περίεργο που αυτή η σπείρα συριζαίων σαλταδόρων έχουν ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα που, ως ακούγεται, περίφροντις για τον λαό έχει τώρα χάσει και ήσυχο ύπνο και όρεξη για φαγητό – κι ας έχει παχύνει.

Παρά τις καλλιτεχνικές κωλοτούμπες του και την διαρκή διαπραγμάτευσή του με τους αδυσώπητους δανειστές, έβαλε φρένο στην ανάπτυξη που άρχισε να αχνοφέγγει το 2014, έκλεισε τις τράπεζες με capital controls, επέφερε χιλιάδες λουκέτα, αύξησε τους ανέργους κατά 200,000, ώθησε τους δικούς μας νέους κι επιχειρηματίες σε μετανάστευση ενώ προσκάλεσε τους ξένους μετανάστες (ως αντικατάσταση;) χωρίς προετοιμασία, φόρτωσε στη χώρα πρόσθετο χρέος ογδόντα πέντε δισεκατομμύρια και στα νοικοκυριά δέκα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ νέων μέτρων – και γενικά φτωχοποίησε περίτεχνα τη χώρα κατά το μοντέλο του Κάστρο και Μαδούρο!

4. Κοίταζα τον κο. Σπίρτζη και φιδογύριζε στο νου μου το ερώτημα – πως ένα τόσο μαφιόζικο μούτρο γίνεται υπουργός της χώρας μου;

Μετά βέβαια σκεπτόμουν τόσους άλλους κλόουν στο τσιπρικό τσίρκο: τον παραγκωνισμένο καναλάρχη Παππά, τον μελίγλωσσο Σκουρλέτη, την άστα-τα-μαλλάκια-σου κα Αχτζιόγλου, τον αξύριστο μα φαντασμαγορικό Κατρούγκαλο, τον ατημέλητο πλην φιλοσοφημένο Μπαλτά κλπ κλπ, και βέβαια τον ίδιο τον αρχηγό με την κλαψιάρικη φωνή και το άθλιο μυαλό!

Το πρόβλημα του τώρα με την τελική συμφωνία για την αξιολόγηση δεν είναι πλέον τα εργασιακά, η μείωση αφορολόγητου, πρόσθετες περικοπές στις συντάξεις και άλλα σκληρά μέτρα (μα καμιά περικοπή στις σπατάλες του Δημοσίου).

Όχι, είναι η εφαρμογή αυτών των μέτρων το 2019 το αργότερο. Αυτός και οι σύντροφοι στο τσίρκο (και οι πενήντα τρεις γαλαζοαίματοι αριστεροί) ήλπιζαν και διαπραγματεύονταν τελευταία, η εφαρμογή να γίνει το 2020, μετά τις κανονικές εκλογές του 2019!

Έτσι το τσίρκο θα μπορούσε να κατέβει στις εκλογές σχετικά άσπιλο από λήψη νέων σκληρών μέτρων κι έτσι να μην υποστεί απόλυτη πανωλεθρία στις κάλπες.

Οι θεσμοί βέβαια δεν ήθελαν ούτε να το ακούσουν! Έτσι έγιναν ξανά εχθροί, όχι των Συριζανελλήνων, αλλά της χώρας.

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Νοιωθω οτι δεν αξιζετε ουτε σχολιο με τοσο χαμηλου επιπεδου λεξιλογιο και εκφραση που διαθετετε εσεις και οι συνδαιτημονες σας του vigla . Σας λυπουμαι ειλικρινα …

    1. Νικόδημος

      Αγαπητέ Ανώνυμε του υψηλού επιπέδου,

      συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Θα έπρεπε όμως να λυπάστε όχι εμάς αλλά τη δύσμοιρη χώρα μας και τα όσα αισχρά έχουν κάνει αυτοί φορτώνοντάς μας με πρόσθετα 85 δισ στην προσπάθειά τους να αλώσουν όλο το Δημόσιο και να παραμείνουν στην εξουσία και με την αποδεδειγμένη ανικανότητά τους σε κάθε τομέα πλην της απάτης!

      Επιτρέπεται να στηρίζετε ως πρωθυπουργό έναν αμόρφωτο καταληψία που δεν ξέρει πως Λέσβος και Μυτιλήνη είναι το ίδιο νησί; Έναν αλαζόνα που νόμιζε πως η Ευρώπη θα χόρευε στα νταούλια του;

      Αρκετά έχετε βιάσει την πανάρχαια γλώσσα μας με την αγραμματοσύνη σας του (ανύπαρκτου) σοσιαλισμού με τα "ευημερεύσουμε, φακ-νιούς, κόπι-πάστε” και άλλες ασυναρτησίες. Τουλάχιστον τηρείστε αυτό το ελάχιστο του τονισμού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *