Ε1205: Μητσοτάκης-Τσίπρας

Ε1205: Μητσοτάκης-Τσίπρας

- in Επικαιρότητα
0

Μια σύγκριση πεπραγμένων ή γεγονότων δεν βλάφτει. Φυσικά, οι Τσιπριστές της τσαπατσουλιάς και του τσαμπουκά και τα τρελαμένα τρολ του Διαδικτύου, διαβάζουν μόνο τις κιτρινάδες τους και ακούνε μόνο τη Φωνή του Κυρίου τους.

Και τι διαβάζουν τώρα για τη φετινή (Αυγ ’21) καταστροφή;

“Θα έχετε 40.000 ζωντανούς νεκρούς”. Δεν υπήρξαν νεκροί, εκτός του δύσμοιρου πυροσβέστη, διότι λειτούργησε ο μηχανισμός “112”. (Ο Μπουκάλας της Καθημερινής βάζει πάλι με γάντι τη μπηχτή του κατά της κυβέρνησης και αθωώνει όχι μόνο όσους αρνήθηκαν το “112” μα και το εμβόλιο, “Οι αρνητές του 112”, Καθημερινή, 11 Αυγούστου). Αφού δεν υπήρξαν πεθαμένοι νεκροί, ο αρθρογράφος, εμπνευσμένος από ζόμπι, δίνει “ζωντανούς νεκρούς” τους άστεγους για να ισοφαρίσει και να ξεπεράσει τους 103 του Ματιού!

Ο ίδιος ο Τσίπρας ένιψε και χείρας και στόμα λέγοντας με τη συνηθισμένη υποκρισία του αναρχοαριστερού, πως δεν είναι ώρα για αντιπαλότητες, μα αφήνει τα αφηνιασμένα δουλικά του να επιδίδονται σε βρισιές κι εντελώς άσχετες συγκρίσεις. Έτσι συνέβαλαν και οι Συριζαίοι στην αναχαίτηση της λαίλαπας.

Και ο Μητσοτάκης;

Αυτός ζήτησε συγγνώμη χωρίς να καταφεύγει στα κόλπα του φταίω εγώ μα υπήρχαν κλιματικές δυσκολίες, η αμείλικτη Φύση, συνωμοσίες εμπρηστών και παρόμοια.

Και το 2018; Δεν υπήρξε κριτική και καταδίκη των εγκληματιών Συριζαίων. Απεναντίας, διέθεσε τους Νεοδημοκράτες εθελοντές να βοηθήσουν. Ζήτησε χρήματα από την Κομισιόν. Τηλεφώνησε στον άτσιπο Τσίπρα να ζητήσουν από κοινού βοήθεια από το πάντα πρόθυμο Ίδρυμα Νιάρχου.

Τσίπρας: “Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν!” Και το φερέφωνό του, ο Καρτερός της Αυγής: “Χτυπήστε όπως μπορείτε στα άρθρα σας την οικογένεια Μητσοτάκη”!

Μητσοτάκης: “Μιλώ τη γλώσσα της αλήθειας… αναλαμβάνω τις ευθύνες μου… αποκρούω διχασμούς… ενώνω τους Έλληνες όλους….”

Ο Τσίπρας – καραγκιόζης της κουφότητας, παλιάτσος της πολιτικής, μωρόδοξος, αμόρφωτος, υπονομευτής.

Ο Μητσοτάκης, παρά τις αδυναμίες του, πρωθυπουργός με κάποια μόρφωση κι αίσθηση ευθύνης και υψηλού καθήκοντος.

Μην ξεχνάμε και το ανεπανάληπτο μετά το Μάτι του Νίκου Τόσκα (που δεν ήθελε Φαρ Ουέστ μα ληστευμένους και βασανισμένους ηλικιωμένους): “Ψάχνω να βρω μεγάλα λάθη και δεν βρίσκω”! Μετά τους 103 νεκρούς στο Μάτι, 2018!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *