Ε1174: Συνωμοσίες κι εμβολιασμοί

Ε1174: Συνωμοσίες κι εμβολιασμοί

- in Επικαιρότητα
0

1. Είναι πολύ κουραστικά και τα δύο αυτά αλληλένδετα θέματα.

Και τι δεν βρήκαν οι συνωμοσιολάγνοι και οι τυφλοπόντικες που τους ακολουθούν. Τα εμβόλια, κατασκευασμένα τόσο γρήγορα, περιέχουν ουσίες που μακροπρόθεσμα θα έχουν σοβαρές συνέπειες στον οργανισμό μας. Μια «ουσία» είναι το γενετικό υλικό του ιού, το RNA, το οποίο θα σμίξει με το δικό μας Ντι-Εν-Εϊ και θα μας κάνει σκλάβους τους. Μα περιέχουν, διαλαλούν άλλοι, πιο ευρηματικοί, τσιπάκι του Μπιλ Γκέιτς ή μεγάλων Ομίλων για να μας παρακολουθούν πιο σίγουρα από τις κάμερες στους δρόμους ή τους δορυφόρους ψηλά. Περιέχουν, μας διαφωτίζουν άλλοι, της ίδιας νοοτροπίας, ανίατες ασθένειες που θα χρειάζονται ισόβιες θεραπείες και θα μας κρατούν σε ομηρεία!

Δεν είναι μόνο τα εμβόλια. Είναι και τα σελφ-τεστ. Και αυτά είναι εφοδιασμένα με ένοχο περιεχόμενο που θα υπονομεύσει το μέλλον μας με όμοιους τρόπους.

2. Αναρωτιέμαι αν ο Μητσοτάκης πιστεύει κάτι τέτοιο – ενδόμυχα. Διότι ενώ μιλά ευθέως κατά των αντι-εμβολιαστών διστάζει και ταλαντεύεται και προτείνει μόνο ημίμετρα. Ο πολιτικάντης της εποχής μας αυτό κάνει σε κάθε δύσκολη περίπτωση.

Μα σίγουρα οι κυβερνητικοί γνωρίζουν πως οι φήμες για τσιπάκια και παρόμοια είναι ψευδείς. Γνωρίζουν επίσης τον αυξανόμενο κίνδυνο όπως ανακάλυψαν και δεινοπαθούν τόσες χώρες (Ινδία, Ισραήλ κ.λπ.). Μα οι κυβερνητικοί δεν ανησυχούν: είναι στα υπουργεία (που επιμένουν να μη μειώνονται μα ούτε και να κάνουν τη δουλειά τους) και μπορούν με αυταρέσκεια άφθονη να συνεχίσουν να κορδώνονται. Οι αντιπολιτευόμενοι δεν έχουν την εξουσία και κατεβάζουν ή ανεβάζουν ιδέες για την επάνοδο τους. Οπότε ούτε αυτοί ενδιαφέρονται.

Όπως ο Τσίπρας που έκανε δυο σωστά πράγματα τελευταία. Είπε το ορθότατο «Όταν είχαμε 300 κρούσματα κλείναμε με λοκντάουν και όταν είχαμε 3.000 ανοίγαμε»! Τελευταία συστήνει σε όλους να εμβολιαστούν. Η πλατφόρμα των συνωμοσιολόγων και αντι-εμβολιαστών παραγκωνίστηκε. Μπράβο του!

3. Τώρα, αφού βλέπει πως το αντιεμβολιαστικό κίνημα κάνει εδώ και μήνες τεράστια ζημιά, γιατί ο Μητσοτάκης δεν επιβάλλει αναγκαστικό εμβολισμό σε όλους και καταφεύγει σε εξυπνακισμούς και υπεκφυγές το τύπου «Δεν θα ξανακλείσουμε τη χώρα χάρη των ανεμβολίαστων»! Κοτζάμ οικογενειάρχης και φίλος του Αρχιεπισκόπου, δεν ντρέπεται να πετά τέτοιες κοτσάνες ανοησίας;

Όλοι πια γνωρίζουμε πως ο εμβολιασμός για ορισμένες μεταδοτικές ασθένειες δεν έμεινε προαιρετικός. Στην πραγματικότητα επιβλήθηκε δια νόμου σε πολλές επικίνδυνες περιπτώσεις και με κυρώσεις για τους αρνητές.

Μόλις το 1989 ο εμβολιασμός στα παιδιά κατά ιλαράς, ερυθράς και παρωτίτιδας έγινε καταναγκαστικός. Το ίδιο με το εμβόλιο κατά του τετάνου το 1973. Το 1960 επιβλήθηκε το αντιφυματικό εμβόλιο. Και πάμε πίσω-πίσω στον γραμμικό χρόνο, πίσω στο 1853 οπότε βρέφη και μικρά παιδιά έπρεπε αναγκαστικά να εμβολιαστούν κατά της ευλογιάς χάρη στην εξαίρετη εργασία του Εντ. Τζένερ (1749-1823) που ανακάλυψε το εμβόλιο κατά της ευλογιάς.

Τι περιμένει, λοιπόν, χαζεύοντας και χαϊδεύοντας τα αυτιά των αντι-εμβολιαστών ο πρωθυπουργός;

Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα πάλι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *