Κι ας υπάρχουν δικαστές…

Κι ας υπάρχουν δικαστές…

Έκανα λάθος, ευτυχώς!

Ναι, υπάρχουν και δικαστές με ακεραιότητα, άσχετα με το αν οι περισσότεροι λειτουργούν με γνώμονα το πορτοφόλι τους και οι πρόεδροι του Αρείου Πάγου (κα Θάνου) και του ΣτΕ (κ. Σακελαρίου) είναι ανδρείκελα του ανδρειωμένου κ. Τσίπρα.

Η απόφαση για την αντισυνταγματικότητα του νόμου των μουλαρόμυαλων σχετικά με τις άδειες τηλεοπτικών καναλιών πάρθηκε με 14 υπέρ και 11 κατά.

Σε μια αθέμιτη επίθεση κατά του ΣτΕ, η φανατικιά φωνακλού των τσιπριστών κα Γεροβασίλη βρήκε λαβή στους αριθμούς ψήφων να δηλώσει πως η πλειοψηφία ήταν οριακή! Και, όπως όλα των τσιπριστών είναι στρεβλά, διαστρέβλωσε και αυτό το γεγονός. Διότι και άλλοι έκριναν τον νόμο τον παπατζήδικο αντισυνταγματικό, μα ήθελαν μια απόφαση ηπιότερη δίνοντας έξη μήνες για την (ανα)συγκρότηση του ΕΣΡ.

Μπα, ψύλλοι στ’ άχυρα.

Έτσι τώρα το τσούρμο της τσαπατσουλιάς του κ. Τσίπρα κηρύττει πόλεμο ακήρυκτο κατά της Δικαιοσύνης και θα προχωρήσει σε νέο νομοθέτημα.

“Η νομοθετική πρωτοβουλία,” διακήρυξε ολιγαρχικά η κα Όλγα, ως νέα πασιονάρα, “ανήκει στη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση”.

Αυτό το “δημοκρατικό” ήταν 36% των ψηφοφόρων – που οι αναρχοαριστεροί αποκαλούσαν ως αντιπολίτευση καλπονοθευτικό – κι εδώ και μήνες τώρα είναι κάτω του 18%. (Αλλά η “δημοκρατία” είμαστε εμείς οι τσιπριστές και σε όποιον δεν αρέσει ας πάει στη… Βουλγαρία… Ή στο διάολο μαζί και το αντιδημοκρατικό Σύνταγμα της διαπλοκής και των μονοπωλίων.)

Και το ακριτικό Κρητικό πρωτοπαλλίκαρο της ακρισίας σιγοντάρει: “Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα… Έχουμε πόλεμο και η Αριστερά ξέρει να πολεμάει”.

Πιθανώς, μα σίγουρα όχι να κερδίζει πόλεμο μακρόχρονα. Παντού οι αναρχοαριστεροί έχουν χάσει. Κι ας μη μας πει κανείς πως οι φασίστες Μαδούρο στη Βενεζουέλα και η δυναστεία Κιμ στην Κορέα είναι αριστεροί – αν και μπορεί σαν τον δικό μας να ξεκίνησαν έτσι.

Αυτό που καταλαβαίνουν καλά είναι η βία. Όλα τ’ άλλα περί δημοκρατίας, λαού, ευπαθών τάξεων κλπ είναι φληναφήματα για τους αφελείς σοσιαλδημοκράτες και τις μικρόμυαλες μάζες με την ψήφο.

4.000 νοσηλευτές δεν θα προσληφθούν… 15.000 παιδιά θα μείνουν εκτός σταθμών…

(Χα! Σιγά τα λάχανα!…
Και πως θα προσλαμβάνονται οι Καρανίκες και άλλοι παρατρεχάμενοι από τα κομματόσκυλα των δικών μας και οι νεαρές συριζαίες για να οργανώνουν πολιτισμικά σε τραμ και τρόλεϊ;
Χρειαζόμαστε χρήματα για να προωθήσουμε τις πολιτικές μας. Γι’ αυτό πέρασε ο νόμος Παππά – για να μαδήσουμε μερικούς πλούσιους, να εξευτελίσουμε άλλους και να βάλουμε δικούς μας. Και θα προχωρήσουμε απτόητοι!…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *