“Διεύρυνση δημοκρατίας” (Β’)

“Διεύρυνση δημοκρατίας” (Β’)

Ένα σύντομο σήμερα για την πιο πελώρια παλαβομάρα της Νεοελληνικής νοοτροπίας.

Οι δημοκράτες στη χώρα μας της ‘φαιδρής ροδιάς’ είναι παράξενα όντα, με κύρια χαρακτηριστικά την αμορφωσιά και τη μοχθηρία. Είναι αυτοί που πριν 2400 έτη καταδίκασαν τον Σωκράτη, έναν εξαίρετο σοφό που δίδασκε την αρετή (δικαιοσύνη, τιμιότητα και όμοιες ανοησίες), να πιει δηλητήριο.

Είναι αυτοί επίσης που ξεχύνονται στους δρόμους, καίνε, καταστρέφουν, κλέβουν, καλύπτουν εγκληματίες και φονιάδες και κάνουν ότι μπορούν στις μέρες μας να εμποδίζουν νορμάλ νομιμόφρονες πολίτες να ζήσουν την ζωή τους.

Είναι γνωστοί με ποικίλες περιώνυμες ονομασίες: πρώτα πρώτα ως κεντροαριστεροί, μα και κομμουνιστές, αριστεροί γενικά, αντιεξουσιαστές, αναρχικοί, μπαχαλάκηδες, σοσιαλιστές, λαοκρατικοί, (νεο)φιλελεύθεροι και παρόμοια. Όλοι αυτοί κόπτονται και φωνασκούν περί “δημοκρατίας”, μα καταφανώς δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι εννοούν.

Οι μεγάλοι, αναμφισβήτητοι εκπρόσωποί της δημοκρατικής μπαρούφας σήμερα στη χώρα μας είναι οι πρώην του βαθυπράσινου Πασόκ και νυν Συριζανέλληνες των αδελφών Παναλέξη. Σε πόσους αγώνες δεν έχουν εμπλακεί από τα αμφιθέατρα και τους δρόμους ως τους διαδρόμους της διαπλοκής, των διορισμών και της εξουσίας.

Τώρα που είδαν τα εκλογικά ποσοστά τους να καταποντίζονται (ο Σύριζα, το μεγάλο δημοκρατικό κόμμα του τσαρλατάνου κ. Τσίπρα, από 36% έπεσε κάτω από 20%), αποφάσισαν πως είναι καιρός για μια απλή αναλογική ψήφο έτσι που κανένα κόμμα να μη μπορεί να έχει αυτοδυναμία με λιγότερο από50% +.

Επιπλέον, για να διευρυνθεί το δικό τους δημοκρατικό ιδεώδες δίνουν την ψήφο και στους άγουρους (ακόμα πιο αμόρφωτους χάρη στον κ. Φίλη) 17άρηδες της μαγκιάς, μετριότητας και χυδαιότητας. Κι έτσι εξασφαλίζουν νέους πελάτες.

Μα, προσέξτε, αρνούνται να δώσουν δικαίωμα ψήφου σε πάνω από 400.000 έλληνες που μετανάστευσαν σε ξένες χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, τα τελευταία δυο χρόνια. Διότι, όπως σκέφτονται δημοκρατικά, παρότι αυτοί ζούνε κι εργάζονται στην ΕΕ, όπου είμαστε πολίτες κι εμείς,  αυτοί είναι μορφωμένοι και δεν θα ψηφίσουν τα αμόρφωτα τσογλάνια του κ. Τσίπρα που το παίζουν κυβέρνηση.

Επίσης, όπως γνωρίζουν πλέον οι πάντες, επιχειρούν, ενάντια στο Σύνταγμα, που διακηρύσσει τους δημοκρατικούς κανόνες της διακυβέρνησης της Πολιτείας και στους νόμους της ΕΕ που επιτάσσουν πλουραλισμό στην πληροφόρηση, να περιορίσουν τα τηλεοπτικά κανάλια, που είναι παθιασμένα πια αντι-Συριζανέλ, ώστε να διορίσουν δικούς τους καναλάρχες για να προωθείται η “δημοκρατία” της βαρβαρότητας (Τσίπρας, Τσακαλώτος, Σπίρτζης, Σκουρλέτης, Πολάκης, Καμένος, Δρίτσας, Βούτσης και οι λοιποί κλόουν του τσίρκου).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *