Ε1224: Πανούκλα αντιεμβολιασμού

Ε1224: Πανούκλα αντιεμβολιασμού

- in Επικαιρότητα
0

Μόνο ως πανούκλα μπορεί να προσδιοριστεί ορθά η έντονη τάση κατά του εμβολιασμού. Διότι εκτός από τη συμπάθεια που μπορεί να τρέφουν πολλοί προς τον Σύριζα και την αντιδεξιά νοοτροπία τους, η άρνηση να εμβολιαστούν είναι παρανοϊκή.

Ο Τσιτσιπάς, το χρυσόμαλλο αγόρι του τένις, είπε, όπως πολλοί άλλοι που ψάχνουν μια λογικοφανή δικαιολογία, πως δεν υπάρχουν ακόμα αρκετές τεκμηριώσεις για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και την απουσία παρενεργειών του. Αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες άμυαλων εγωιστών που σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους και τη δική τους σπουδαιότητα και δεν νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους.

Διότι στις 22 Αυγούστου πέθαναν στις ΜΕΘ 33 άτομα. Και τα 33 ήταν ανεμβολίαστα. Όταν μόλις 3% των εμβολιασμένων έχουν σοβαρά συμπτώματα και 2% πεθαίνουν, είναι γελοίο να επικαλούμαστε αυτήν την εντελώς παρανοϊκή δικαιολογία. Υπάρχουν τώρα δισεκατομμύρια εμβολιασμένων στον πλανήτη που ούτε παρενέργειες σοβαρές είχαν ούτε πέθαναν από τον κορωνοϊό.

Όταν γίνεσαι απειλή για συγγενείς και αγνώστους, δηλαδή για οποιονδήποτε στο σύνολο της κοινότητας, τότε δεν έχουν καμία σημασία τα δικαιώματα και οι ελευθερίες σου. Αν είσαι λογικός άνθρωπος, αν τρέφεις ίχνος αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες σου, θα εμβολιαστείς για να προσφέρεις προστασία στους άλλους.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά, οι αριστεροί δείχνουν πως ούτε προοδευτικοί είναι (καθώς αγνοούν τα επιστημονικά πορίσματα και κελεύσματα), ούτε αλληλεγγύη τρέφουν προς τον λαό (καθώς δεν εμβολιάζονται για μεγαλύτερη προστασία).

Στην αρχή αντιδρούσαν με τη συνηθισμένη ξιπασιά τους και αντιδεξιά λασπολογία τους. Οι μάσκες, τα λοκντάουν κ.λπ. ήταν μέτρα για μια «πρόβα τζενεράλε της νεοφιλελεύθερης τάξης πραγμάτων για ευρύτερους περιορισμούς των ελευθεριών».

Που είναι αυτοί οι ευρύτεροι περιορισμοί 18 μήνες αργότερα; Πόσο έχουν περιοριστεί αυτές οι ελευθερίες από τότε;

Και η παράνοια συνεχίζεται. Δεν πρέπει ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός – πάλι για να διαφυλαχθούν οι ελευθερίες κι έτσι να γίνεται πιο εύκολα η διασπορά!

Προσέξτε. Σε ΗΠΑ και Γερμανία είναι οι (ακρο)δεξιοί που εναντιώνονται στα μέτρα και τον εμβολιασμό. Μόνο στην Ελλάδα η αρρώστια του αριστερισμού καλώς κρατεί έχοντας την ελευθερία να προπαγανδίζει αρλούμπες επικίνδυνες για την υγεία του λαού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *