Το αλφαβητάρι της βαρβαρότητας

Το αλφαβητάρι της βαρβαρότητας

1. Σε οποιαδήποτε ευνομούμενη Πολιτεία ο κ. Τσίπρας θα ήταν ένας πολιτικά άστεγος αλήτης, ένα τίποτα στη λαοθάλασσα του πουθενά.

Αλλά στην υπεροχότερη χώρα της τρελής πορτοκαλέας είναι πρωθυπουργός.

Απάτη και βία είναι το μόνο αλφαβητάρι που ξέρει να συλλαβίζει. Είναι το διεθνές αλφαβητάρι της αναρχοαριστεράς από τα μέσα περίπου του 19ου αιώνα με τους λούμπεν σοσιαλιστές διανοούμενους.

Με απάτη και βία έγινε ο τιμονιέρης του 4% εξοβελίζοντας νομιμόφρονες δημοκράτες μετά την επιτυχή φοίτησή του σε καταλήψεις και διαδηλώσεις.

Απάτη και βία βοήθησαν στα χρόνια της προφανούς οικονομικής κρίσης να ανεβάσει τα ποσοστά του στις συντεχνίες και τους απογοητευμένους πασόκους. Πάλι απεργίες, διαδηλώσεις, καταλήψεις.

Με απάτη και βία κέρδισε την εξουσία υποσχόμενος τους πιο απίστευτους παραδείσους ευημερίας και αξιοπρέπειας αφού πυροδότησε κάθε έξαρση βίας.

Με απάτη και βία εδραιώνει το φασιστερό παρακράτος του για να συνεχίσει να απολαμβάνει τα προνόμια της εξουσίας εντός χώρας και ως τουρίστας σε άλλες χώρες.

2. Ούτε η απάτη ούτε η βία είναι θρέμματα του κ. Τσίπρα και της αναρχοαριστερής νοοτροπίας. Υπάρχουν σε όλη την υφήλιο σε ποικίλες μορφές από αμνημονεύτων χρόνων όπως η άγνοια και η βαρβαρότητα.

Αλλά μαζί, πάλι από αμνημονεύτων χρόνων, υπάρχουν και οι αρετές του πολιτισμού –εντιμότητα, ευγένεια,  ευθύνη, ευπρέπεια, ευσυνειδησία. Τι επιλέγουμε;

Τι ευδοκιμεί στις μέρες μας, στο κλίμα της αναρχοαριστερής εξουσίας των ξεδιάντροπων συριζανελλήνων;

Ούτε τα πιο επιπόλαια προσχήματα δεν τηρούνται. Δεν είναι μόνο πως ο πρωθυπουργός φανερώνεται ολόγυμνος από παιδεία, καλλιέργεια κι ευπρέπεια ως ηγέτης του Έθνους, ούτε να ντυθεί αξιοπρεπώς θέλει, ούτε καν να παντρευτεί την ερωμένη “σύντροφο”. Κι αν παραστεί σε θρησκευτική ή εθνική εορτή το κάνει για να εκφωνήσει κάποιο αλλοπρόσαλλο λογίδριο και να μαζέψει, όπως ελπίζει, ψήφους.

Δίνει τον πρώτο ήχο άθλιας συμπεριφοράς που διαπνέει πλέον το Έθνος. Και βέβαια το έκανε με περισσότερο ενθουσσιασμό και αγριότητα όταν ήταν στην αντιπολίτευση και τον έκαιγε η εξουσιολαγνεία.

Καλοθρεμμένοι έφηβοι κατέβαιναν από τα βόρεια στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν, να κάψουν και να καταστρέψουν τη δημόσια περιουσία. (Τι πειράζει που κλάπηκαν μερικά μπρούντζινα μπούστα;)

Και τώρα δεκατετράχρονος σκοτώνει άλλον δεκατετράχρονο.

Η μαφιόζικη προστασία, ο χουλιγκανισμός, τα ναρκωτικά, η ληστεία, ο φόνος – όλα είναι διάχυτα.

Και οι θρησκευτικοί προύχοντες καταδικάζουν την ομοφυλοφιλία μα δεν λένε τίποτα για την απλήρωτη  πορνεία που καταρρακώνει την κοινωνία και την απέραντη απάτη που απαξιώνει τους πολιτικούς.

3. Η βία και η βαρβαρότητα δεν είναι μόνο στις πράξεις όπως με τους καλά εκπαιδευμένους μπαχαλάκηδες (που οι σαχλοί σοσιαλδημοκράτες αποκαλούν “αντιεξουσιαστές”) που έχουν τώρα επιδοθεί στο να ξυλοφορτώνουν ανεπιθύμητους επισκέπτες στα Εξάρχεια και στο να καίνε λεωφορεία στο κέντρο και να αναγκάζουν τους θρσύδειλους καραγκιόζηδες που κυβερνούν να αλλάζουν τις διαδρομές!

Μα η βία μπορεί να ενυπάρχει και στα λόγια, ακριβώς όπως η άγνοια και η απάτη. Πάλι δεν είναι τα λεπτά εμπρηστικά λόγια που ενθαρρύνουν πράξεις βίας όπως οι καταλήψεις των κεντρικών δρόμων, υπουργείων, λιμανιών και παρόμοια έτσι που οι νομοταγείς πολίτες να μη μπορούν να μετακινούνται και να εκτελούν τις νόμιμες εργασίες τους, ή όπως οι βίαιες συγκρούσεις στα ορυχεία στις Σκουριές ή και όλες οι βάρβαρες καταστροφές των “αγανακτισμένων” και των γνωστών μπαχαλάκηδων.

Συλλογιστείτε πόση βία κρύβει ο τόνος της φωνής όλων αυτών των λούμπεν υπουργών που παρελαύνουν την άγνεφη άγνοιά τους στα τηλεοπτικά κανάλια, τις επάρσεις και μαγκιές του κ. Καμμένου, τις αυταρέσκειες της κας Γεροβασίλη και τις παράνομες, επιθετικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη του κ. Πολάκη και τα καρδιοσπαράγματα του δακρύβρεχτου κ. Σπίρτζη, των χυδαιότερων ίσως μελών της κυβέρνησης (αν και πολλοί δικδικούν τέτοιους τίτλους).

Και βέβαια, απαράμιλλος σε όλα αυτά είναι ο κ. Τσίπρας, ο τυχοδιώκτης της κωλοτούμπας, του αυταρχισμού και της αντισυνταγματικότητας.

Τέτοιο είναι το αλφαβητάρι της φασιστερής μας κυβέρνησης. Δυστυχώς δεν υπάρχουν νομικά μέσα πλέον πουθενά για τον περιορισμό και τον κολασμό των “δημοκρατικά εκλεγμένων” πλην εγκληματικών κυβερνήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *