Δημοκρατία Εγκλήματος

Δημοκρατία Εγκλήματος

1. Αν θυμάμαι καλά, διάβασα πως υπάρχουν στο Δημόσιο περίπου 2500 υπάλληλοι με πλαστά πτυχία και απολυτήρια. Είναι μικρό ποσοστό αν σκεφθείς ψύχραιμα – 2 στους 1000!

Αλλά πολλοί βουλευτές και μερικοί υπουργοί των Συριζανελλήνων δεν έχουν ούτε καν πλαστό πτυχίο. Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πήρε το δικό του χάρη στο «δημοκρατικό 5» (ή στους αγώνες των καταληψιών) και το μεταπτυχιακό του χάρη στους κομματικούς συντρόφους καθηγητές που τον εξέτασαν.

Φυσικό είναι το φερέφωνο της Συριζανέλληνης νοοτροπίας σε θέματα Παιδείας, ο κ. Φίλης,  να θέλει να τους δώσει τώρα συγχωροχάρτι. Σημειώνω πως ο κ. Φίλης, υπουργός Παιδείας, επίσης δεν έχει πτυχίο.

Με τέτοιο πρωθυπουργό και τέτοιους υπουργούς είναι φυσικότατο να συγκαλύπτονται νομότυπα τέτοιες παρανομίες.

2. Εξ άλλου, οι προηγούμενες κυβερνήσεις που είχαν διορίσει αυτούς τους πλαστογράφους-απατεώνες φρόντισαν να περάσουν έναν νόμο με τον οποίο παραγράφονται οι πλαστογραφίες σε πέντε χρόνια.

Και πολύ σοφά. Οι φυλακές ξεχειλίζουν με κακοποιούς πολύ μεγαλύτερου διαμετρήματος – νονούς, ναρκέμπορους, δολοφόνους, ληστές, κλπ.

Η τωρινή κυβέρνηση, παρά την προφανή απουσία φαιάς ουσίας, έχει το περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα μαζί και ανθρωπισμό: πάνω από όλα ο άνθρωπος. Ιδίως ο δικός μας: είτε κομματικός είτε μέλος των ψηφοφόρων πελατών στη λαοθάλασσα των ΔΥ.

Απαγορεύτηκε σε δημοσιογράφους να καλύψουν την εκκένωση της Ειδομένης από τους μαυριδερούς μετανάστες, που είχαν στήσει εμπορικά κυκλώματα κάθε είδους σε προσφορά κοριτσιών και αγοριών, πλαστά χαρτιά (νάτα πάλι), ναρκωτικά κλπ.

Οι δημοσιογράφοι, όπως μερικοί ξένοι που συνελήφθησαν, θα αμαύρωναν το ηθικό πλεονέκτημα της ανθρωπιστικής μας κυβέρνησης.

3. Η τωρινή κυβέρνηση Συριζανελλήνων δεν είναι μόνο η  πιο ανίκανη που παρουσιάστηκε στη γνωστή μας ιστορία μα και η πιο εγκληματική. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για να αποφύγει την ρετσινιά του ψεύτη, ομολόγησε πως το τσούρμο του είχαν «αυταπάτες».

Αν απατάς τον εαυτό σου, οπωσδήποτε πολύ ευκολότερα επιδίδεσαι στο να απατάς άλλους. Και αυτοί διατράνωσαν το ηθικό πλεονέκτημα να έχουν εξαπατήσει – ως αναρχοαριστεροί – ολόκληρο το έθνος, το οποίο δεν αποτελείται ομολογουμένως και από τους οξυδερκέστερους πολίτες, κεντρώους ή δεξιούς, έστω κι αν πρόκειται για τον υπεροχότερο λαό της υφηλίου.

Απολύουν κάθε ικανό κρατικό αξιωματούχο που δεν βλέπει το ηθικό πλεονέκτημα και διορίζουν κάθε ανίκανο κομματόσκυλο που το βλέπει έστω κι αν κάνει κωλοτούμπες για να το δει. Έτσι βαθμιαία εδραιώνουν το κομματοκρατούμενο δημοκρατικότατο παρακράτος τους, όπως είχε κάνει και το ΠΑΣΟΚ του «αείμνηστου».

Με αντιπάλους τους αποδεδειγμένα ανεγκέφαλους στην αντιπολίτευση εδώ μα και στα Ευρωπαϊκά κέντρα, μάλλον θα ολοκληρώσουν την 4ετία τους ως το 2019. Θα τους έρθει όμως από εκεί που δεν το περιμένουν.

Μέχρι τότε θα έχουν οργανωθεί σε πολιτικό κόμμα οι επαγγελματίες εγκληματίες (νονοί, γύφτοι, αστυνομικοί, λαθρομετανάστες, τρομοκράτες, κλπ.) μέσα και, κυρίως, έξω από τις φυλακές και πολύ πιθανόν θα βγουν πρώτοι στις εκλογές, ίσως και αυτοδύναμοι.

Αυτοί τότε θα αποπερατώσουν το έργο των Συριζανελλήνων, νομίζω, πολύ αποτελεσματικότερα. (Η ζηλευτή Ζωή επίσης πλέει προς την επιτυχία.)

Πέντε μπρούτζινες προτομές εκλάπησαν από τον περίβολο του Πνευματικού Κέντρου και θα πουληθούν σε χυτήρια που ευχαρίστως θα τις (κλεπταπο)δεχθούν. Η εγκληματικότητα στη χαζοχαρούμενη χώρα μας αυξάνεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *