Ε1163. Αστυνομοκρατία: Ζήτω!

Ε1163. Αστυνομοκρατία: Ζήτω!

Πώς και ησύχασαν οι τσιπριστές;..

Πώς και δεν ζητούν την παραίτηση του Χρυσοχοΐδη;…

Πώς και δεν καταθέτουν πρόταση μομφής για όλα τα σκανδαλώδη που συμβαίνουν και την αύξηση εγκληματικότητας που απειλεί τους πολίτες ιδίως στα αφύλακτα προάστια;…

Τι έπαθαν οι λαλίστατοι προστάτες των προλετάριων πληβείων – Φίλης, Τσακαλώτος, κα Γεροβασίλη Όλγα και πάνω από όλους ο ίδιος ο Τσίπρας, αυτός ο άσβηστος πυρσός της προόδου;

Όλοι μοιάζουν να έχουν βουβαθεί σαν να έπαψε να υφίσταται το θέμα της αστυνομίας με τους ζηλωτές μπάτσους. Σε μια περίοδο όπου ο αγώνας κοντεύει να βρει δικαίωση.

Δεν είναι και τόσο μακριά ο καιρός που σύσσωμη η αντιπολίτευση με προεξέχουσα την ασυνάρτητη Αναρχοαριστερά του Συριζαίου τσιπρισμού καταδίκαζε την εισαγωγή μπάτσων στα ΑΕΙ φωνάζοντας πως χρειάζονταν περισσότερες προσλήψεις καθηγητών – όχι αστυνομικών.

Παντού ακούγαμε για την εγκαθίδρυση αστυνομικού κράτους. Αυτό δεν θα ξένιζε, δεν θα πείραζε αν το έκανε μια αριστερή κυβέρνηση του λαού που θα χτυπούσε την αισχροκέρδεια και το νεοφιλελευθερισμό. Μα τώρα είχαμε κυβέρνηση με προφανή ακροδεξιά χροιά που κοίταζε πώς να καταπιέσει το επαναστατικό φρόνημα διάχυτο στα ΑΕΙ.

Στο Διαδίκτυο ο Μ. Χρυσοχοΐδης και η ΕΛ.ΑΣ δέχονταν καθημερινές επιθέσεις και βρισιές για την εισαγωγή ειδικής αστυνομίας στα ΑΕΙ για την υπέρμετρη βία (που ξεπερνούσε τη βία των μπαχαλάκηδων επαγγελματιών), για την πλημμελή φύλαξη των προαστίων, για τις καθυστερήσεις στη λύση των υποθέσεων του Γ. Λαγού που κρυβόταν στο Ευρωκοινοβούλιο, του Χ. Παππά, της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά – και άλλες υποθέσεις. Έλεγαν μάλιστα να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του Χρυσοχοΐδη και ζητούσαν τη παραίτησή του.

Και ξάφνου, να!

Αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πως οι εχθροί του λαού, οι βρομεροί μπάτσοι, έκαναν συστηματική δουλειά κι ενδελεχείς έρευνες δίχως φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Εξιχνιάστηκαν τέσσερις μεγάλες υποθέσεις. Βρέθηκαν οι δράστες της αποτρόπαιης δολοφονίας της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, δηλαδή ο πιλότος σύζυγός της! Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του επιχειρηματία και της συζύγου του στη Ζάκυνθο. Βρέθηκαν ο κλεμμένος πίνακας του Πικάσο από την Εθνική Πινακοθήκη και ο δράστης της κλοπής. Πιάστηκε και ο περιζήτητος χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς! Σε έναν μήνα!

Ούτε αυτή η υπόθεση του βγήκε του Τσίπρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *