Τα “καλά παιδιά”!

Τα “καλά παιδιά”!

- in Επικαιρότητα
0

Θυμίζω τις διάφορες μπαρούφες που είχαν γραφτεί και ειπωθεί από σοβαρούς ρεπόρτερ για τα καλά παιδιά που είχαν βγει βόλτα από τα βόρεια προάστια στα Εξάρχεια εκείνη τη βραδιά του 2008, καθώς “άγνωστοι” έκαιγαν το κέντρο της Αθήνας. Στο νου μου στέκει η κα Κοσιώνη κυρίως του ΣΚΑΪ.

Δυστυχώς, η ενδυνάμωση της αναρχοαριστερής νοοτροπίας οφείλεται όχι τόσο στην προπαγάνδα των ίδιων των ηλίθιων αναρχοαριστερών αλλά στη βλακεία των δήθεν σοβαρών κεντροδεξιών που θα κάνουν τα πάντα για περισσότερη αυτοπροβολή και δημοτικότητα. Βλέπουμε τώρα τους φαύλους φανφαρονισμούς των πλείστων Νεοδημοκρατών για το προεδριλίκι – κι ο Κωστάκης, λένε, εγγυάται την ενότητα του κόμματος!!!

Η πραγματική προσωπικότητα των “καλών παιδιών” προβάλλεται τώρα ολόγυμνη στο ακόλουθο άρθρο:

ΒΗΜΑ 13/11/15

Προσκλητήριο Ρωμανού από τις φυλακές για έναν «μαύρο Δεκέμβρη»

Σε εκστρατεία δράσης με το όνομα «Μαύρος Δεκέμβρης» καλεί ο κρατούμενος Νίκος Ρωμανός, με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από αστυνομικά πυρά, στις 6 Δεκεμβρίου 2008.

Ο Ρωμανός με μακροσκελές κείμενο που δημοσιεύεται στο Athens Indymedia αναφέρει ότι ο Μαύρος Δεκέμβρης θα είναι ένας μήνας συντονισμένων δράσεων, προαναγγέλλοντας επιθέσεις σε καταστήματα, ανατινάξεις σπιτιών πολιτικών, κατάληψη σχολείων, πανεπιστημίων και δημαρχείων, εμπρησμούς τραπεζών και αστυνομικών τμημάτων.

«Θέλουμε να δούμε τον κόσμο της εξουσίας να καταστρέφεται από τα οπλισμένα χέρια εξεγερμένων ανδρών και γυναικών» συνεχίζει.

Ο Ρωμανός σημειώνει ακόμη ότι «η τύχη αυτής της πρότασης βρίσκεται στα χέρια των συντρόφων και των συντροφισσών από όλο το φάσμα του αγώνα, που θα επιλέξουν αν θα τεθεί σε κίνηση».

Το κείμενο συνυπογράφει ο συγκρατούμενος του Ρωμανού, Παναγιώτης Αργυρού, καταδικασμένος για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *