Ε1132: Πολιτικοί ατσίδες (2)

Ε1132: Πολιτικοί ατσίδες (2)

Εδώ και πολλές δεκαετίες, ας ξεκινήσουμε με τη Μεταπολίτευση, οι πολιτικάντηδες εστίασαν το κύριο ενδιαφέρον τους στην ψηφοθηρία βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την ανύψωση του Έθνους και ανάπτυξη της οικονομίας μέσω ευνομίας.

Η αποκορύφωση ήρθε με την Τσιπρική κυβέρνηση Σύριζα (2015-19) που, με την συνδρομή του αισχρού Καμμένου και των Ανελ-λήνων του, μεταρρύθμισαν τον Ποινικό Κώδικα προς το χειρότερο, δίνοντας συγχωροχάρτι σε πολλές αξιόποινες πράξεις κι έτσι ενθαρρύνοντας την εγκληματικότητα.

Μα αυτοί οι τσαρλατάνοι απλούστατα επισημοποίησαν μία τάση που είχε ξεκινήσει από άλλες κυβερνήσεις (ΝΔ & ΠΑΣΟΚ) και αφενός αντανακλούσε και αφετέρου ενδυνάμωνε τη χαλάρωση στα μυαλά των μαζών πως οι παραβάτες των νόμων και οι μπαχαλάκηδες κατά των μπάτσων είναι «ήρωες» άξιοι σεβασμού.

Στην πραγματικότητα υπάρχει τέτοια σύγχυση και ξεδιαντροπιά στη γενική νοοτροπία, που πλέον οι θύτες, οι εγκληματίες προστατεύονται (για δημοκρατικά τους δικαιώματα!) από την επισήμανση και γνωστοποίηση τους στο κοινό ενώ τα θύματά τους διασύρονται. Τα ονόματα των υπόπτων και συλληφθέντων για στυγνά εγκλήματα (ιδίως όπου μπορεί να υπάρξει πολιτική και κομματική εκμετάλλευση) δεν δημοσιοποιούνται και στις τηλεοπτικές ειδήσεις τα πρόσωπά τους θολώνονται για να μην αναγνωρίζονται.

Τίποτα τέτοιο δεν γίνεται στις πολιτισμένες κοινωνίες της Δύσης. Και το είδαμε με τους εισβολείς στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον. Οι συλληφθέντες δημοσιοποιήθηκαν δίχως τη σεμνότυφη πρακτική των ελληνικών ΜΜΕ που τους προστατεύει από τη χλεύη του κοινού.

Οι τρομοκράτες των Πανεπιστημίων δρουν ελεύθερα εκφοβίζοντας καθηγητές (και φοιτητές, φυσικά) με ποικίλους τρόπους διότι επί δεκαετίες δεν υπήρξε δυναμική επιβολή τιμωρίας. Είναι απίστευτο να μπορούν τσογλάνια που δεν ενδιαφέρονται ποσώς για την Παιδεία να επιβάλλουν τη θέλησή τους εντελώς παράνομα και με βίαιους τρόπους ξυλοφορτώνοντας ή και χτίζοντας μέσα στα γραφεία τους καθηγητές ή διαλύοντας τις διαλέξεις τους.

Και η Πολιτεία να το ανέχεται. Οι ίδιες οι καθηγητικές και πρυτανικές αρχές το ανέχονται και σπάνια κάλεσαν την αστυνομία να επέμβει.

Αυτοί οι τρομοκράτες (σίγουρα με τις ευλογίες συνδικαλιστών και αναρχοαριστερών κομμάτων μα και τη σιωπηλή ανοχή και αδράνεια κεντροδεξιών) δήλωναν ξεκάθαρα πως πρέπει να έχουμε «Πανεπιστήμιο που θα λειτουργεί σύμφωνα με τις ανάγκες μας και όχι σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς… Τους ενημερώνουμε λοιπόν και θα είμαστε ξεκάθαροι… Δεν θα βρούνε ησυχία όσους μπάτσους και να φέρουνε μέσα στις σχολές».

Δημοσίευσαν μάλιστα τις φωτογραφίες και τα ονόματα 16, αν θυμάμαι καλά, καθηγητών που «καταζητούνται» στους δικούς τους ιστότοπους!

Πολλοί τέτοιοι μπαχαλάκηδες και τρομοκράτες που ανοιχτά απειλούν νομοταγείς πολίτες συλλαμβάνονται μόνο για να τιμωρηθούν με ασήμαντο πρόστιμο ή να αφεθούν ελεύθεροι!

Το υπουργείο Δικαιοσύνης που υπνώττει με τους φανφαρόνους της Νεοδημοκρατικής Κυβέρνησης δεν χρειάζεται να ενεργοποιηθεί πάρα πολύ φτιάχνοντας νέο Ποινικό Κώδικα. Ας καταργήσει τις παλαβομάρες που θέσπισαν οι αναρχοαριστεροί Τσιπριστές και Ανέλ-ληνες του Καμμένου και ας εφαρμόσει επιτέλους τους νόμους φυλακίζοντας τους απειλούντες κακοποιούς και προστατεύοντας τους νομιμόφρονες πολίτες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *