Ε1181. Φριχτή παραφωνία τσιπρισμού

Ε1181. Φριχτή παραφωνία τσιπρισμού

Ο κ Τσίπρας, αγνοώντας πως οι περισσότεροι καλοί μπασκετμπολίστες στις ΗΠΑ είναι μαύροι Αφροαμερικανοί, συνεχάρη τον Γιάννη Αντετοκούμπο διότι νίκησε τον ρατσισμό και είναι Έλληνας! Πού τις βρίσκει αυτές τις αρλούμπες;!;!

Πρέπει να επινοηθεί νέο γλωσσικό ιδίωμα το οποίο να μπορεί να περιγράφει όλες τις φρικαλεότητες που διαπράττουν οι πρωτοκλασάτοι τσιπριστές που δεν εννοούν να εναρμονιστούν με το κυρίαρχο λαϊκό αίσθημα – το οποίο επικαλούνται τόσο συχνά οι αναρχοαριστεροί όλοι ως ιδιοκτησία τους.

Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε πλέον τις παραφωνίες και τα ουρλιαχτά τους ενάντια στις μεταρρυθμίσεις για την Παιδεία που προωθεί πολύ ράθυμα η καθυστερημένη Νεοδημοκρατική κυβέρνηση: αξιολόγηση εκπαιδευτικών, έλεγχος στα εισερχόμενα πρόσωπα στα πανεπιστήμια, ελάχιστη βάση για εισαγωγή κλπ. Το τι και πόσες βλακείες έχουν ειπωθεί από τον μέγα Ιεροφάντη και τον κ. Φίλη είναι γνωστό επίσης – μα πάντα με το Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΤΟ Ή ΕΚΕΙΝΟ. «Σφαγή… παραλογισμός…καρμανιόλα» φωνάζει ο Φίλης για τις μεταρρυθμίσεις!

Λοιπόν σε πρόσφατη δημοσκόπηση ο λαός μίλησε ξεκάθαρα. Αντιγράφω από το έντυπο Liberal, 21 Ιουλίου 2021.

Πολύ μεγάλη αποδοχή έχουν από την κοινή γνώμη, σύμφωνα με γκάλοπ της εταιρείας MARC που έγινε για το Πρώτο Θέμα, μια σειρά από μεταρρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στις διάφορες εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Πιο αναλυτικά, 7 στους 10 κρίνουν θετικά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, την καθιέρωση ορίου φοίτησης και την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια, ενώ 3 στους 4 συμφωνούν στην είσοδο με κάρτα στα ΑΕΙ.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα «Γενικά πιστεύετε ότι η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών θα έχει θετική, αρνητική ή δεν θα έχει επίδραση στην ποιότητα της εκπαίδευσης;», το 66,9 απαντά «θετική», το 15,4% θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει κάποια επίδραση, ενώ μόλις το 9,3% πιστεύει ότι θα έχει «αρνητική».

Αξίζει μάλιστα να επισημανθεί ότι ακόμα και το 53,4% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ, όπως και το 34,6% του ΚΚΕ, ενώ οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ είναι θετικοί σε ποσοστό παρόμοιο με εκείνων της ΝΔ, 76,6% και 77,7% αντιστοίχως.

Επιπροσθέτως, όσον αφορά την ελεγχόμενη είσοδο με κάρτα στα πανεπιστήμια, το 75,6% λέει «ναι» και μόνο το 21,2% είναι εναντίον, ενώ για την καθιέρωση ορίου φοίτησης στα πανεπιστήμια, συμφωνεί το 71,2% και διαφωνεί το 25,2%.

Τέλος, σχετικά με την καθιέρωση ελάχιστης βάσης για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια το 70,9% τοποθετείται θετικά και το 23,5% έχει αρνητική άποψη.

Κάθε φορά που οι Συριζαίοι και άλλοι αναρχοαριστεροί φωνασκούν εναντίον κάποιου μέτρου κι επικαλούνται «το λαό» να έχετε υπόψη σας πως αναφέρονται μόνο στον εαυτούλη τους.

Μήπως, όμως, οι παραφωνίες είναι του λαού και αυτοί άδουν ως άγγελοι στη σωστή νότα;

Τρομακτική εντύπωση κάνει ο κ. Τσακαλώτος που σπούδασε σε βρετανικά πανεπιστήμια μα ακολουθεί τον Ιεροφάντη του και δεν κάνει μια σύγκριση των εκεί και των εδώ πρακτικών. Πολύ ορθά η κα Κεραμέως τον ρώτησε αν στα πανεπιστήμια που φοίτησε δέχονταν εισακτέους με βαθμό 1 από τα 20!!! Μα ίσως οι Έλληνες εδώ να μπορούν να αφομοιώσουν τα πανεπιστημιακά μαθήματα και να αποφοιτήσουν και ας πήραν μόνο 1 στα 20!!!

Είμαστε η τέταρτη χώρα του ΟΟΣΑ σε εγγραφές στα πανεπιστήμια μα η τελευταία σε αποφοιτήσεις με ρυθμό 9,17% έναντι 25,05 της ΕΕ! Και αυτά τα ξέρουν οι Ιεράρχες του τσιπρισμού Φίλης και Ταακαλώτος, μα δεν γίνεται να τα ομολογήσουν δημοσίως. Διότι θα είναι σαν να ομολογούν την ψευδολογία της Αναρχοαριστεροσύνης τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *