Ε1133: Φιλότουρκοι τσιπριστές

Ε1133: Φιλότουρκοι τσιπριστές

Η σχιζοφρένεια που συγκλονίζει τον Σύριζα είναι γνωστή στους αναγνώστες του ιστότοπού μας. Έχω γράψει αρκετά άρθρα με πολλά τεκμήρια.

Είναι όμως σχεδόν απίστευτη η φιλοτουρκική τάση του ως αποτέλεσμα της αρρωστημένης αριστεροσύνης του η οποία πλασάρεται ως φιλολαϊκή, προοδευτική παράταξη. Διότι αυτή παράγεται από την ψευδαίσθηση με την οποία τρέφονται αυτοί οι ασουλούπωτοι συριζαίοι πως είναι μια επαναστατική προοδευτική πρωτοπορία που θα αλλάξει την κοινωνία οδηγώντας τους παραπλανημένους πολίτες της στην ουτοπία της πλήρους και ανέξοδης καλοπέρασης. Έτσι οπουδήποτε και από οποιουσδήποτε γίνεται, υποτίθεται, μια ένοπλη επανάσταση ενάντια στον “καπιταλισμό”, σε δεξιά καθεστώτα ή στην Αμερική και τους “δολοφόνους των λαών” (άσχετα με το γεγονός πως ο παλιάτσος της ελληνικής πολιτικής, ο άτσιπος Τσίπρας τους προσέφερε γη και ύδωρ με κάθε έννοια!), οι τσιπριστές ζηλωτές σπεύδουν να εναρμονιστούν μαζί τους ακόμα κι αν έχουν άδικο, ακόμα κι αν ουσιαστικά στρέφονται κατά των ελλαδικών συμφερόντων.

Όλα τα κοινωνικά κατακάθια που συναποτελούν το καρκίνωμα της Αναρχοαριστεράς στην Ελλάδα συντάσσονται με τους τρομοκράτες Παλαιστίνιους Άραβες της Γάζας (και της Δυτικής Όχθης) με ναζιστικό αντισημιτισμό κατά του Ισραήλ που είναι σύμμαχος της Ελλάδας και το μόνο σταθερό δημοκρατικό καθεστώς στη Μέση Ανατολή (εκτός, βέβαια, από την Ελληνόφωνη Κυπριακή Δημοκρατία).

Ξέρετε, υποθέτω, πως όταν κυβερνούσαν, οι τσιπριστές τσαρλατάνοι κατήργησαν τα θαλάσσια σύνορα επιτρέποντας σε λεγεώνες λαθρομεταναστών να εισβάλλουν στη χώρα μας. Τον Έβρο επίσης και τη Θράκη την άφησαν ξέφραγο χωράφι. Μα ο Μητσοτάκης από το 2019 άρχισε να επεκτείνει τον αποτελεσματικό φράκτη που είχε ξεκινήσει ο Σαμαράς για να χωρίζεται η Ελλάδα από τους γείτονες Τούρκους, ώστε να μην εισβάλλουν πλέον τα καραβάνια των μεταναστών.

Αλλά ο Θανάσης Καρτερός (πρώην του Ριζοσπάστη και του ΚΚΕ), νυν φερέφωνο του Τσίπρα (πρώην του ΚΚΕ) στην Αυγή, απόρησε που η κα Πρόεδρος της Δημοκρατίας έβγαλε φωτογραφία και είπε μερικά χρήσιμα λόγια μπροστά στον φράχτη στον Έβρο και συμπεραίνει “η Πρόεδρος ΟΛΩΝ των Ελλήνων τους διαχωρίζει με φράχτες”.

Είναι ή όχι βλαμμένος και αυτός και ο κύριός του; Ο φράχτης διαχωρίζει, έτσι προπαγανδίζει, τους Έλληνες (σε ποιους και ποιους), όχι την Ελλάδα από την Τουρκία!

Μα η φιλοτουρκική τους διάθεση φάνηκε και στην αμέριστη στήριξη που έδωσαν και δίνουν στους τρομοκράτες της Χαμάς. Δεν την καταδίκασαν στην Ευρωβουλή όπως έκαναν οι περισσότεροι ευρωβουλευτές, μα με τη συνηθισμένη τους αριστεροσύνη τους υποστήριξαν.

Τον Ιούνιο 2020 η Παλαιστινιακή Αρχή (που κυβερνά πάνω από 15 έτη δίχως εκλογές) δήλωσε πανέτοιμη να διαπραγματευθεί μια συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ με την Τουρκία και να συνεργαστεί μαζί της για τους φυσικούς πόρους στην Ανατ. Μεσόγειο. Τέτοιες συμφωνίες προσβάλλουν την Κυπριακή ΑΟΖ και το Ισραήλ. Το θέμα συζητιέται ως σήμερα. Νωρίτερα, τον Ιαν. 2020 το διοικητικό συμβούλιο της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα ανακοίνωσε πως υπογραφή συμφωνίας για τον αγωγό EastMed μεταξύ Ισραήλ, Κύπρου κι Ελλάδας συνιστά μεγάλη απάτη από το Ισραήλ και την Αμερική!

Τον δε Ιούλιο 2020 οι Παλαιστίνιοι όλοι συντάχθηκαν με τον Ερντογάν στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Το δήλωσε ξεκάθαρα ο Ραφάτ Μούρα της Χαμάς. Ο Μαχμούντ Αμπάς έστειλε συγχαρητήρια στον Ερντογάν. Ήταν, είπαν, μια στιγμή που έκανε περήφανο κάθε μουσουλμάνο.

Αυτά τα τσογλάνια της τρομοκρατίας υποστηρίζουν οι σχιζοφρενείς συριζαίοι!

Στις 22 Μαΐου 21 “ο τουρκικός λαός που ζει στην περιοχή της Ξάνθης πραγματοποίησε συγκέντρωση σε υποστήριξη των Παλαιστινίων οργανωμένη από τον Σύριζα”!

Οι Συριζαίοι κάνουν τη δουλειά των Τούρκων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *