Ε1057: Συνωμοσιολαγνεία

Ε1057: Συνωμοσιολαγνεία

Η συνωμοσιολογία δεν θα πάψει. Διότι, δυστυχώς, το επίπεδο νόησης του λαού και των πολιτικών μας είναι χαμηλό. Τέτοια ήταν η παιδεία στη Μεταπολίτευση. Τέτοια υπόσχεται να παραμείνει χάρη στην άγνοια τόσο των υπουργών Παιδείας όσο και των συνδικαλιστών. Μα φυσικά και των γονιών που σπάνια ενδιαφέρονται για ορθή ανατροφή.

Συνοδός αχώριστος της συνωμοσιολαγνείας είναι το ψέμα, συχνά κακόβουλο. Κι εννοώ το θεληματικό ψέμα όχι το άθελο ή της άγνοιας.

Παράδειγμα ο κ. Τσίπρας και η πλούσια κληρονομιά που αφήνει στην γερασμένη Ψωροκώσταινά μας. Δεν μπορεί, μου φαίνεται, να ανοίξει το στόμα του για να πει κάτι χωρίς να κυλήσει το ψέμα και κάποια συνομωσία της Δεξιάς (και των άλλων αντιπάλων του, άσχετα με το ότι μόνος του με τους ψευδοκράτες πρωτοκλασάτους του συνωμοτεί ασίγαστα για ό,τι κατηγορεί τους άλλους) ενάντια στη (δική του) πρόοδο και δημοκρατία.

Έτσι εδώ στα μέσα Μαρτίου ο (πρώην υπουργός και νυν) τομεάρχης Εσωτερικών του Σύριζα κατηγόρησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη πως έχει σχεδιάσει, συνωμοτικά, να «πατάξει το δημοκρατικό φρόνημα του λαού.»

Είναι η συνηθισμένη αναρχοαριστερή λαθροχειρία (ή μπουρδολογία, θα έλεγε ο κ. Βουλαρίνος στην εκπομπή του) όπου το 30% των κουφοντινιστών τσιπριστών γίνεται ως δια μαγείας ο «λαός»! Διότι μόνο όσοι ανήκουν σε αυτό το κατάπτυστο 30%, που θέλει έναν κατά συρροή καταδικασμένο δολοφόνο να κάνει το κέφι του, να πάει σε φυλακή της αρεσκείας του, να βγαίνει για σεργιάνι στην Αθήνα και να εκβιάζει κυβέρνηση και Δικαιοσύνη, ακολουθούν τις ασυναρτησίες του Σύριζα.

Πολύ βολικά τόσο ο κ. Σπίρτζης όσο και το συνάφι του στα ΜΜΕ ξεχνούν πως είναι ο κ. Τσίπρας και το επιτελείο του των ασπόνδυλων τσιπριστών που καλούσαν τα μπουλούκια των μπαχαλάκηδων εν μέσω πανδημίας να διαδηλώνουν μαζικά για τον Κουφοντίνα, για την κατάργηση των νόμων και παρόμοια «δημοκρατικά φρονήματα»!

Άλλοι πρωτοκλασάτοι μας πληροφορούν πως η κυβέρνηση θέλει να συσπειρώσει τους συντηρητικούς νοικοκυραίους – όσους δηλαδή ανήκουν στο 30% διότι εκείνοι του 70% είναι από καιρό συσπειρωμένοι.

Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να δημιουργήσει αστυνομοκρατία ή ταραχές έτσι που να επιβληθεί αυστηρότερη αστυνόμευση. Μόνο οι κουφοντινιστές τσιπριστές επιθυμούν κάτι τέτοιο, δηλαδή ταραχές. Διότι ακόμα και αν δεχτούμε πως υπάρχουν προβοκάτορες ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές, όπως κακώς ονομάζονται τα μπουλούκια των κακοποιών που δημιουργούν ταραχές, καταστροφές, εμπρησμούς κ.λπ., μόνο οι αναρχοαριστεροί και ιδίως Συριζαίοι ωφελούνται από αυτές. Διότι μόνο σε τέτοιο κλίμα ευημερούν κατηγορώντας και τους ταραξίες και την αστυνομία.

Είναι, μας λένε οι κουφοντινιστές τσιπριστές, τα επεισόδια βίας και η σχεδόν δολοφονία του αστυνομικού η «οργή του λαού». Κι εδώ δυο φούχτες μπαχαλάκηδες γίνονται πάλι «ο λαός»!

Η κυβέρνηση και η αστυνομία πρέπει να ελέγξουν τη βία. Διότι η βία έχει θύματα, προκαλεί ζημιές και δυσκολεύει την καθημερινότητα. Και μόνο η κυβέρνηση και η αστυνομία μπορούν να την ελέγξουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *