Ε1085: Αρχαιολογική αντιπολίτευση

Ε1085: Αρχαιολογική αντιπολίτευση

Η τσιπρική αντιπολίτευση κανονιοβολεί καθημερινά την κυβέρνηση. Με άσφαιρα όμως εκρηκτικά: κάνουν τόσο πολύ θόρυβο που κλείνεις τα αυτιά σου. Ζημιά καμιά άλλη!

Η κυβέρνηση κατάφερε να βάλει αρκετά αυτογκόλ. Πρώτο και μεγαλύτερο η σπασμωδική πανικόβλητη αντιμετώπιση της πανδημίας από τον Ιούνιο του 2020 και δώθε: Την άνοιξη του 2021 γράφουν στους τοίχους «κανονικότητα ή καραντίνα;» Αρχικά ήταν οι μάσκες για γίγαντες του Σεπτεμβρίου ’20 που όμως δόθηκαν δωρεάν στα δημοτικά σχολεία. Μετά, το κορωνοπάρτι του Μητσοτάκη στην Ικαρία και η εκδρομή του δίχως μάσκα στην Πάρνηθα. Ήρθαν μετά τα δικαιώματα του Κουφοντίνα! Μετά, τα φέικ περί κυκλώματος παιδοφιλίας στο Μαξίμου (και στενών σχέσεων με Λιγνάδη). Τα σελφ-τεστ που θα προμήθευε η Ζήμενς διότι ο Μητσοτάκης είχε νταραβέρια μαζί της από παλιά (του χάρισαν ένα κινητό!) και διότι έχει σπίτι πλάι στον Χριστοφοράκο στην Τήνο. Μετά, ο Φουρθιώτης! Α, μη ξεχνάμε και το άλλο φέικ περί κας Μενδώνη για τις πλάκες στην Ακρόπολη που φέρουν το όνομα της – αλλά είναι ανύπαρκτες!

Η αισχρότητα των συριζαίων κίτρινων φυλλάδων είναι απίστευτα αηδιαστική. Κατασκευάζουν το ένα αισχρό ψέμα μετά το άλλο καθημερινά.

Η Ακρόπολη πάλι. Επιθέσεις κατά του Μανόλη Κορρέ, ενός πανάξιου αρχαιολόγου, ειδικού στις αναστηλώσεις, που φροντίζει την Ακρόπολη από τα τέλη της δεκαετίας 1970. Πήγε η τραγουδίστρια κα Ραλλία Χρηστίδου ως βουλευτίνα του Σύριζα να ελέγξει τις εργασίες που γίνονται υπό την επίβλεψη του Κορρέ! Κρίμα που η επιθεώρηση αυτή δεν ανατέθηκε στον Πολάκη και τα υγειονομικά στην Χρηστίδου.

Υπάρχουν και άλλοι που μετά από χρόνια σιωπής και λησμοσύνης θυμήθηκαν ή σκέφθηκαν πως κάτι θα βρουν στα έργα συντήρησης στην Ακρόπολη για να ακονίσουν τα δόντια της μοχθηρίας τους.

Παρότι χρησιμοποιούν εκεί τεχνητή λίθο και μάλιστα μπαίνει από κάτω της προστατευτική μεμβράνη για να μπορεί να αποκολληθεί, αυτή η λίθος βαφτίστηκε «τσιμέντο». Έτσι ο Κορρές «τσιμεντώνει την Ακρόπολη»! Καταστρέφεται η «σωματικότητα του βράχου»!

Έτσι πολιτικοποιείται και αυτό το ζήτημα. Μέχρι τώρα ήταν μόνο τα άπλυτα κουρέλια που κρεμούσαν στην Ακρόπολη οι αναρχοαριστεροί για την πολυσχιδή μα παλαβή προπαγάνδα τους.

Τώρα πάει ως επιθεωρητής κοτζάμ πολιτικός, η βουλευτίνα, (σάμπως και πρόκειται για τραγούδι της Γιουροβίζιον) να αξιολογήσει με το μάτι («Μάτια έχουμε όλοι και βλέπουμε») την εξειδικευμένη εργασία.

Μυαλό έχουμε όλοι και σκεφτόμαστε. Φωνή έχουμε όλοι και μιλάμε. Και γινόμαστε βουλευτές της πλάκας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *