Ε1028: Ψηφιακή ανατροπή

Ε1028: Ψηφιακή ανατροπή

Ναι, λοιπόν, αυτή είναι μια πραγματική μεταρρύθμιση βάθους. Η ψηφιακή προσέγγιση στο σύστημα εμβολιασμού. Όλα γίνονται ηλεκτρονικά και χάρη σε αυτή την δυνατότητα που δίνει η τεχνολογία και χάρη στην προοδευτική ιδιότητα στον χαρακτήρα του Μητσοτάκη και την επιλογή του Πιερρακάκη ως τεχνοκράτη υπουργού, ο εμβολιασμός προχωράει στην Ελλάδα με μια απίστευτα ανατρεπτική καινοτομία:-

Το κράτος για πρώτη φορά έρχεται στον πολίτη και τον εξυπηρετεί αντί ο πολίτης να τρέχει από γραφείο σε γραφείο του λεβιάθαν κράτους με διάφορα πιστοποιητικά. Το μόνο που χρειάζεται να κομίσει πολίτης είναι ο αριθμός ΑΜΚΑ!

Και οι ηλικιωμένοι, σαν εμένα, που αδυνατούν να ανοίξουν τη σελίδα στο Διαδίκτυο eody.gov.gr «Οδηγίες Εμβολιασμού έναντι του ιού…» μπορούν να απευθυνθούν αυτοπροσώπως (με τον αριθμό ΑΜΚΑ) στο πιο κοντινό ΚΕΠ ή φαρμακείο τους και αμέσως μπαίνουν στη λίστα των ραντεβού για το πρώτο εμβόλιο. Αν μάλιστα είναι γραμμένοι στην “άυλη συνταγογράφηση” ούτε αυτό δεν χρειάζεται, ειδοποιούνται αυτόματα!

Όλα ψηφιακά και σε ειδοποιούν από το τηλέφωνο!

Έχουν πραγματοποιηθεί σχεδόν 2.000.000 πρώτες δόσεις και 800.000 δεύτερες (εγώ ανήκω στους δεύτερους)! Αυτοί οι αριθμοί είναι μικροί σε σύγκριση με το Ισραήλ, φυσικά, μα για τη χώρα της τρελής ροδιάς είναι θαύμα, το πρώτο θαύμα του 21ου αιώνα!

Να λέμε και τα ορθά και καλά. Μπράβο στους τεχνοκράτες, μπράβο στον Μητσοτάκη (για το συγκεκριμένο εγχείρημα)!

Να πούμε και λίγα στραβά διότι αυτά είναι στην ημερήσια διάταξη. Ναι, το ξαναλέω, 15-20 μέρες αυστηρού λοκντάουν όπως στην Αυστραλία ή στην Κίνα, θα έβαζε τέλος στην εξάπλωση της πανδημίας. Είναι γελοίο να μιλούμε για «αυστηρό λοκντάουν» όταν η κυκλοφορία οχημάτων στην Αθήνα τώρα είναι μεγαλύτερη από την περίοδο πριν την εμφάνιση του ιού!

Και μια γκρίνια για τους ανεπίδεκτους αναρχοαριστερούς. Δεν εννοούν να χάσουν τίποτα από την αμετανόητη αμάθειά τους.

Ιδιοκτήτης πολυτελών ξενοδοχείων δήλωσε: «Δεν πρόκειται να προσλάβω κάποιον που αρνείται να εμβολιαστεί: προφανώς δεν πιστεύει πως υπάρχει κορονοϊός, δεν προσέχει στην προσωπική του ζωή, άρα είναι επικίνδυνος». Σταράτη λογική εξήγηση.

Στα μπλόγκ αναρχοαριστερών έγινε αυτή η δημοσίευση: «Άρχισαν οι εκβιασμοί. Ποιος δήλωσε (προκλητικά): Δεν θα προσλάβω κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί;…» Έχουν δικαίωμα, νομίζουν, αυτά τα κατάλοιπα της κομμουνιστικής κακοκεφαλιάς να κολλούν τον κορωνοϊό και να τον μεταδίδουν επιβαρύνοντας την κοινωνία και το ΕΣΥ, μα κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να προφυλάσσεται από τη θανατηφόρα επιδημία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *