Δ184: Διεθνής σχιζοφρένεια

Δ184: Διεθνής σχιζοφρένεια

- in Διεθνή
0

Στο Ε1922: Σύγχρονη σχιζοφρένεια κοίταξα σύντομα μερικά δείγματα της σύγχρονης σχιζοφρένειας που, παραδόξως, περνά σχεδόν εντελώς απαρατήρητη. Σήμερα κοιτάζω μερικά ακόμα από την ανεξάντλητη διεθνή σκηνή.

1. Πάρτε την Ουκρανία με τον απαράμιλλο, ηρωικό ηγέτη Ζελένσκι. Οι Δυτικοί κατάπτυστοι, δειλοί ηγέτες δεν στέλνουν στρατεύματα ούτε απειλούν τους Ρώσους και αφήνουν τους Ουκρανούς μόνους να σκοτώνουν Ρώσους και να σκοτώνονται κατά χιλιάδες. Το κυριότερο, δεν επιτρέπουν στους μαχόμενους Ουκρανούς να χρησιμοποιήσουν τα όπλα που τους δίνουν για να πλήξουν στόχους μέσα στη Ρωσία. Γιατί, άραγε;

Δεν αντιλαμβάνονται τη βλακεία και τη συντρόφισσά της σχιζοφρένεια;

2.

Ο νεαρός φοράει ανέμελα το keffiyeh (μαντήλα των Παλαιστινίων) μαζί με την τσάντα του LGBTQ. Και φυσικά, χαμένος στον ονειρόκοσμό του, δεν έχει καμιά αντίληψη τι θα πάθαινε αν βρισκόταν στη Γάζα ή τη Δυτική Όχθη με βέρους Παλαιστίνιους ισλαμιστές. (Στη Γάζα δεν έχουν μείνει πολλά πολυώροφα κτήρια. Μα υπάρχουν πυροβόλα και μαχαίρια.)

3. Ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ είναι μετεξελίξεις του Ιουδαϊσμού που φυλάσσεται στην “ιερή” Παλαιά Διαθήκη. Ο Χριστιανισμός έχει και τη δική του Καινή Διαθήκη και το Ισλάμ το Κοράνι (και τα hadith (σχόλια, παραδόσεις και αναμνήσεις για τον τέλειο “Προφήτη”).

Από τον 4ο αιώνα ΚΕ για 1600 έτη οι Χριστιανοί μισούν τους Εβραίους, τους κυνηγούν, τους διώκουν και τους θανατώνουν κ.λπ. Τα ίδια και χειρότερα κάνουν οι ισλαμιστές για 1400 έτη. Αυτοί δε τα ίδια κάνουν και στους χριστιανούς μα και στους άθεους και γενικά σε όλους τους μη-ισλαμιστές! Κατά τους ακραίους, η ανθρωπότητα όλη πρέπει ν’ ασπασθεί το τέλειο Ισλάμ!

Και οι τρεις θρησκείες λατρεύουν έναν πολυεύσπλαχνο και, υποτίθεται, ίδιο θεό και μόνο αληθινό!

Οι πολυθεϊστές και ειδωλολάτρες ουδέποτε έκαναν τέτοιες αιματηρές διώξεις!

4.

Μάιος 2024!

Ακυρώθηκε στον Καναδά η παρουσίαση του βιβλίου της Nadia Murad, μιας Yezidi που βασανίστηκε και βιάστηκε απανωτά από πιστούς ισλαμιστές, για ν’ αποφευχθεί “ισλαμοφοβία”. Μα επιτράπηκαν στα πανεπιστήμια οι ομιλίες του φανατικού Μ. Hijab που εξαπέλυσε το ισλαμικό μίσος κατά Εβραίων και Ινδών!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *