Ε1527: Ανατίναξη ρωσικών τανκ

Ε1527: Ανατίναξη ρωσικών τανκ

Οι Κινέζοι δημοσίευσαν ένα βίντεο που δείχνει τον πυργίσκο του ρωσικού τανκ να ανατινάζεται και να εκτινάζεται σε φοβερό ύψος. Τα ρωσικά τανκς έχουν τις οβίδες τους ακριβώς κάτω από τον πύργο και ανατινάζονται πιο εύκολα όταν χτυπηθούν – σαν να αποκεφαλίζονται. Είναι πολύ παράξενο που οι Ρώσοι δεν διόρθωσαν αυτό το ελάττωμα στη δομή των αρμάτων μάχης. Ίσως γιατί δεν εκτιμούν τη ζωή των στρατιωτών τους. Διότι όλα σχεδόν τα οπλικά τους συστήματα δεν δείχνουν να θέλουν να εξασφαλίζουν τη ζωή των στρατιωτών τους. Πάντα είχαν μπόλικους, έτοιμους να θυσιάσουν οι ανίκανοι στρατηγοί και χειρότεροι πολιτικοί τους.

Ο πύργος αυτός (κυκλωμένος με κόκκινο) πέταξε ψηλότερα από οποιονδήποτε άλλο καταγράφοντας παγκόσμιο ρεκόρ.

Αυτό εξηγεί, σχολιάζει κάποιος, γιατί τα ρωσικά μαχητικά δεν κάνουν πλέον χαμηλές πτήσεις. Φοβούνται τους πυργίσκους των δικών τους τεθωρακισμένων.

Η επόμενη φώτο δείχνει τη μεγάλη απόσταση στο έδαφος που κάποτε ταξιδεύει ένας χτυπημένος από Ουκρανούς πυργίσκος ρωσικού τανκ.

Οι Ρώσοι τώρα στις αρχές Ιουλίου μοιάζουν να κερδίζουν εδάφη και, μάλιστα, όλο το Ντονμπάς, όπως λένε. Μα δεν λένε πως έχουν χάσει πάνω από 1.500 τανκ. Κάθε βδομάδα χάνουν περισσότερα τανκ από όσα μπορούν να παράγουν! Έχασαν, επίσης, κοντά 35.000 άντρες, που τα πτώματά τους, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, τα αφήνουν άθαφτα, με βάρβαρη αδιαφορία, εκεί που έπεσαν και χωρίς να ειδοποιούν τους συγγενείς. Αυτό το κάνουν τηλεφωνικά, αφού διαπιστώσουν την ταυτότητά τους οι Ουκρανοί – που και σε αυτό το σημείο δείχνουν πολύ ανώτερη ανθρωπινότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like

212. Ποίηση: Τι είναι ποίηση και τι όχι

Πρόσφατα διάβασα τον τόμο του κ. Κώστα Κουτσουρέλη