Ε1567: Καθάρσεις

Ε1567: Καθάρσεις

1. Ο Πούτιν και οι συνεργάτες που έχει μαζέψει στο Κρεμλίνο (μα και αξιωματούχοι σε άλλα πόστα στην απέραντη Ρωσία) θέλουν να εκκαθαρίσουν τους Ναζί από την κυβέρνηση της Ουκρανίας (και ας είναι Εβραίοι μερικοί από τους κορυφαίους) και όλη την Ουκρανία. Όλοι αυτοί ζουν ακόμα στην εποχή του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και στον θρίαμβο της κατοπινής Σοβιετικής μιζέριας την οποία το σταλινικό κράτος κάλυπτε και πρόβαλλε ως ουτοπικό παράδεισο – αναπόφευκτη εξέλιξη των νόμων της Ιστορίας. Φιλόδοξο όνειρό τους είναι η αναβίωση της 3ης ανώτερης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας μα τώρα αμιγώς Ρωσικής.

Με την πυρετική προπαγάνδα τους έχουν πείσει τα εκατομμύρια των μαζών στην αχανή χώρα πως η Δύση (ΗΠΑ κι Ευρώπη, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία και Νότια Κορέα και Ταϊβάν) συνωμοτούν να μολύνουν την αγνότητα της Αγίας Ρωσία και την πολιορκούν αιώνα μετά από αιώνα, τώρα με Νατοϊκές Βάσεις σε όλες τις γύρω χώρες. Γι’ αυτό οπλίζουν τους Ναζί στη χαμένη κόρη Ουκρανία, για να είναι πιο κοντά και να μπορούν να πλήξουν τη Μητέρα Ρωσία. Γι’ αυτό οι Δυτικοί έχουν επιβάλει οικονομικές κυρώσεις κι εφοδιάζουν τους προδότες Ουκρανούς με οπλικά συστήματα για να καταπιέζουν τους Ρώσους γνήσιους πατριώτες που μένουν στη χώρα.

2. Πρόκειται για μανιακούς, ανισόρροπους νεοφασίστες που αποτελούν τη νέα ελίτ (πουτινική και χιτλερική με ολιγάρχες, όχι κομμουνιστική) η οποία εκμεταλλεύεται τον αφελή και αμαθέστατο λαό, όπως πάντα.

Θα θυμάστε πως με την εισβολή στην Ουκρανία, μετά από τον οχετό ψεμάτων του, ο Πούτιν απειλούσε και με πυρηνικά όπλα. Και τον ακολούθησαν με όμοιες απειλές Λαβρόφ, Πεσκόφ και πολλοί άλλοι. Και ο αλκοολικός Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός μα δίχως τσαγανό να διεκδικήσει την ηγεσία, δεν έμεινε πίσω.

Πρόσφατα, ίσως για να καλύψει τις αδιόρθωτες αδυναμίες κι ελλείψεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων που φαίνεται να χάνουν όλο και περισσότερο στον Αύγουστο, ξέσπασε πάλι κατά των Δυτικών.

Έγραψε: “Οι αλήτες του Κιέβου και οι πάτρονές τους της Δύσης οργανώνουν ένα νέο Τσερνόμπιλ. Οβίδες και ρουκέτες πέφτουν όλο και πιο κοντά [στον σταθμό] στη Zaporizhzhya που έχει πυρηνικό αντιδραστήρα και αποθήκη για ραδιενεργά ισότοπα. Λένε πως η Ρωσία το κάνει. Αυτό είναι σκέτη ανοησία, 100%, και για τους ηλίθιους ρωσοφοβικούς. Ακόμα και ο ΟΗΕ δεν το πιστεύει”.

3. Αυτό είναι ντελίριο μεθυσμένου ή παρανοϊκού. Πρώτα πρώτα είναι οι Ρώσοι που χρησιμοποιούν τον πυρηνικό σταθμό ως αποθήκη για δικά τους πυρομαχικά και οπλικά συστήματα.

1) Μετά, ο ΟΗΕ πρότεινε να αποστρατικοποιηθεί μια ζώνη γύρω από τον σταθμό. Μα ο Vasily Nebeznya, Ρώσος αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ, αρνήθηκε.

2) Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) πρότεινε μια επιθεώρηση από τον Οργανισμό για να υπάρξει αντικειμενική πληροφόρηση για την κατάσταση. Μα πάλι το Κρεμλίνο απέρριψε την πρόταση.

3) Οι ΗΠΑ δήλωσαν πως η Ουκρανία δεν έχει κανένα λόγο να θέλει να βομβαρδίσει τον πυρηνικό σταθμό.

4) Φωτογραφίες δείχνουν πως οι βόμβες που έπεσαν κοντά στον σταθμό Ζαπορίζια είχαν ριχτεί από κοντινή θέση – που μόνο οι Ρώσοι κατέχουν.

5) Ο Ρώσος στρατηγός που διοικεί την κατεχόμενη περιοχή ομολόγησε πως ο σταθμός έχει ναρκοθετηθεί και πως αν οι Ουκρανοί δοκιμάσουν κάτι, θα έχουν μετά “καμένη γη”.

6) Άλλοι ανεξάρτητοι οργανισμοί έχουν προτείνει την αποστρατικοποίηση της περιοχής και την επιθεώρησή της, μα πάλι μόνο η Ρωσία δεν συμφωνεί!

Αφού μόνο η Ρωσία απορρίπτει τις προτάσεις για επιθεώρηση και αποστρατικοποίηση, τότε δεν είναι “οι αλήτες του Κιέβου” που βομβαρδίζουν μα “οι αλήτες της Μόσχας”.

4. Ο Χίτλερ στον φανατισμό του ήθελε να καθαρίσει την Γερμανία κι Ευρώπη, τον κόσμο όλο, από τη μολυσματική παρουσία των Εβραίων. Εξόντωσε κοντά 6 εκμ Εβραίους (κι άλλους μολυσματικούς όπως οι Ρομά). Μα τελικά εξάγνισε τη Γερμανία από το διεστραμμένο ναζιστικό, φασιστικό στοιχείο.

Οι μεταμελημένοι νουνεχείς Γερμανοί της επόμενης γενιάς ζήτησαν δημόσια συγγνώμη για τα εγκλήματα των Ναζί.

Ας ελπίσουμε πως το ίδιο θα πάθει και ο Πούτιν. Έχοντας μαζέψει κοντά του όλους τους παρανοϊκούς φασίστες της Ρωσίας, φωνασκεί πως θα εκκαθαρίσει τους Νεοναζί στην Ουκρανία.

Ας ελπίσουμε πως θα πάθει κι αυτός ό,τι έπαθε ο Χίτλερ. Ας ελπίσουμε πως θα καταρρεύσει πλήρως το φασιστικό καθεστώς του κι έτσι θα επιφέρει κάθαρση στη Ρωσία – και ίσως ευρύτερα στην Ευρώπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *