Ε1687: Ρωσικές στρεβλώσεις

Ε1687: Ρωσικές στρεβλώσεις

Στη συνέχεια βλέπετε φωτογραφίες σε ρωσικές αφίσες προπαγάνδας και μια αφίσα στρατολόγησης. Όλες είναι ρετουσαρισμένες κόπιες άλλων φωτογραφιών.

(1) Αρχίζω με μια του Ζελένσκι που κρατά φανέλα με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας και τη σβάστικα των Ναζί! Αυτή ήταν μια αθώα φανέλα με τον αριθμό 95 και τα εθνικά χρώματα.

(2) Εδώ κάτι διαφορετικό: ένα άρμα Abrams που δήθεν καταστρέφεται (από Ρώσους) στην Ουκρανία. Μα δεν είναι ουκρανικό χειμωνιάτικο τοπίο. Είναι μάλλον από τη Μέση Ανατολή! Προσέξτε και τα πίξελ στο θολό κάτω μέρος! Τουλάχιστον ας πρόσθεταν λίγο χιόνι!

(3) Οι Βάγκνερ καλούν σε στρατολόγηση με εκτυφλωτικό φως σε ξένη χώρα. Μόνο που η αφίσα είναι με Αυστραλούς στο Αφγανιστάν ή στο Ιράκ!

(4) Εδώ προσέξτε τις σκιές. Η σκιά του χεριού του στρατιώτη πέφτει σχεδόν κάθετα προς τα αριστερά του στρατιώτη. Η σκιά του δέντρου πέφτει σαφώς προς τα δεξιά!

(5) Εδώ η σημαία της ναζιστικής σβάστικα έχει αντικαταστήσει τη σημαία του Ισραήλ. Οι σημαίες του ΝΑΤΟ και ΑΖΟΦ και οι στρατιώτες έμειναν ως ήταν.

Συλλογιστείτε: ούτε πρωτότυπες, πειστικές φώτος προπαγάνδας δεν μπορούν να φτιάξουν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *