Ε1871: Ρωσο- Ουκρανικά 29/12/23

Ε1871: Ρωσο- Ουκρανικά 29/12/23

Ο Shoigu, υπουργός Άμυνας στη Ρωσία, ανακοίνωσε στις 29 Δεκεμβρίου πως η Avdivka, κοντά στο Donetsk, είχε τελικά περιέλθει σε ρωσικά χέρια μετά από αιματηρές μάχες μηνών. Οι Ουκρανοί υποχώρησαν μετά από μεγάλες απώλειες ανδρών και οχημάτων. Η πόλη ήταν τώρα ασφαλής υπό ρωσικό έλεγχο και δεχόταν ανθρωπιστική βοήθεια!

Φανφάρες κι εορτασμοί στην Αγία Ρωσία.

Στις 29 Δεκεμβρίου ’23, ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι επισκέφθηκε την πόλη Αβντίβκα .

Συνάντησε τους Ουκρανούς μαχητές που υπερασπίζονταν την πόλη, επιθεώρησε τις βομβαρδισμένες υποδομές, μίλησε με τους κατοίκους και σε ομιλία του στο έθνος ευχαρίστησε τους στρατιώτες για τον ηρωισμό και την αποφασιστικότητά τους και απέμεινε τα ανάλογα παράσημα.

Ο Ζελένσκι σίγουρα ήταν καλός κωμικός στην τηλεόραση μα οι Ρώσοι είναι το γελοίο ανέκδοτο. Έχασαν τόσα τανκς και τεθωρακισμένα στις μάταιες επιθέσεις τους που τώρα επιτίθενται μόνο με πεζικάριους «πεζούς»!

Οι Ρώσοι συνεχίζουν να ψεύδονται για όλα!

Βρίσκουν στρατιώτες τώρα στο εξωτερικό: το Κρεμλίνο φέρνει Αφρικανούς να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Ταυτόχρονα στρατολογούνται μετανάστες που έχουν ήδη πολιτογραφηθεί Ρώσοι και αντί για δουλειά πρέπει να υπηρετήσουν. Οι άλλοι πρέπει να επιλέξουν μεταξύ αναγκαστικής θητείας και απέλασης. Ο μισθός στον στρατό είναι καλός – φτάνει να ζήσεις για να τον απολαύσεις!

Οι εκπαιδευμένοι Ρώσοι στρατιώτες και οι ελίτ μονάδες έχουν εξοντωθεί προ πολλού. Τώρα οι Αφρικανοί μισθοφόροι και οι αδαείς μετανάστες, τους αντικαθιστούν ως τροφή για κανόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *