Ε1389. Εισβολή στην Ουκρανία (1)

Ε1389. Εισβολή στην Ουκρανία (1)

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποδείχτηκε ένας νέος Αδόλφος Χίτλερ πιστός όμως και στην παράδοση των Μπολσεβίκων -του Στάλιν, του Χρουστσόφ και των άλλων, που δεν δίσταζαν να βομβαρδίσουν και να σφαγιάσουν λαούς οι οποίοι δεν ήθελαν τον σοβιετικό κομμουνισμό.

Πόσα ψέματα είπε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στην Ομιλία του που θα μείνει στην Ιστορία ως δείγμα και σύνοψη μιας άθλιας καριέρας.

Επί βδομάδες διαβεβαίωνε πως η αυξανόμενη παρουσία στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία ήταν για γυμνάσια και άμυνα και παρόμοιες γελοίες εξηγήσεις. Και μετά διαβεβαίωνε πως οι Αμερικάνοι έλεγαν ψέματα δίνοντας ημερομηνίες εισβολής. Και μετά διαβεβαίωνε πως τα στρατεύματα αποσύρονταν – ακόμα και την παραμονή της εισβολής.

Γυμνάσια!

Ωσότου με όλον τον σύγχρονο κυνισμό των αχόρταγων απολυταρχικών κατακτητών εισέβαλε σε μια ανεξάρτητη χώρα. Διότι ομολόγησε ξαφνικά, όπως επί χρόνια υπαινισσόταν, πως η Ουκρανία είναι ένα λάθος του Λένιν, είναι μια περιοχή που ανήκει στη Ρωσία επί αιώνες.

Άσχετα με το ότι οι Ουκρανοί όπως και οι Γεωργιανοί όπως όλες οι εθνότητες στα δυτικά (Βαλτικές χώρες, Φινλανδία) και στα νότια της αχανούς Ρωσίας- Σιβηρίας, μισούν με όλη τους την ψυχή τους Ρώσους.

Πριν 15 έτη στη Διάσκεψη του Μονάχου έλεγε πάνω κάτω τα ίδια κι ένα έτος αργότερα εισέβαλε στη Γεωργία, όπου οι κάτοικοι μισούν τους Ρώσους περισσότερο από όλους τους άλλους λαούς, εκτός ίσως από τους Εσθονούς, Λετονούς και Λιθουανούς. Και 6 έτη αργότερα άρπαξε από τους Ουκρανούς και προσάρτησε την Κριμαία. Διότι στα μάτια του η Ουκρανία δεν πρέπει να είναι ανεξάρτητη. Πρέπει να συμπεριφέρονται οι Ουκρανοί μόνο σύμφωνα με τις επιθυμίες των Ρώσων και να χρησιμεύουν ως τοίχος προστασίας για τη Ρωσία!

Όπως ο Χίτλερ, στην προπαγάνδα του ο Πούτιν επικαλέστηκε μπούλινγκ και γενοκτονία εκ μέρους των Ουκρανών. Και οι Ρώσοι εισβάλουν για να προστατεύσουν τα θύματα! Θα αποστρατικοποιήσουν την Ουκρανία και θα διώξουν τους Ναζί που την κυβερνούν!

Γιατί όχι; Γιατί σαν τους Τούρκους πρόσφατα και τους Ναζί πριν 80 έτη, να μην επεκταθούν;

Η διάλυση της Σοβιετικής Αυτοκρατορίας ήταν κάτι ταπεινωτικό για τους Ρώσους και το Κρεμλίνο. Η Δύση έδειξε πως ήταν πολύ ανώτερη στρατιωτικά και οικονομικά. Πολύ ανώτερη από τον ψευτομαρξισμό των ψυχοπαθών μοσχοβιτών. Και μετά τη διάλυση οι δορυφόροι έσπευσαν να υιοθετήσουν το Δυτικό σοσιαλδημοκρατικό καθεστώς και τον καπιταλισμό.

Τώρα οι Ρώσοι (όχι μόνο ο Πούτιν) θα δείξουν στη Δύση πως δεν είναι μια ετοιμοθάνατη, γερασμένη δικτατορία η Αγία Ρωσία. Είναι μια Μεγάλη Δύναμη που παίρνει όπως γουστάρει αυτό που γουστάρει. 

Επί 15 έτη δοκίμαζαν και διόρθωναν τις αδυναμίες των Ενόπλων Δυνάμεών τους. Και το αποδεικνύουν με την εισβολή. Προχωρούν αδίστακτα εκεί που οι Δυτικοί υποχωρούν.

Για πολλοστή φορά οι Αμερικάνοι εγκατέλειψαν τους δήθεν συμμάχους τους. Ένα χρόνο νωρίτερα είχαν εγκαταλείψει το Αφγανιστάν στους τρομερούς Ταλιμπάν. Τρία χρόνια νωρίτερα είχαν εγκαταλείψει τους Κούρδους.

Μιλούν. Όλοι οι Δυτικοί μιλούν. Και με αστραφτερά λόγια στέκονται στο πλευρό της Ουκρανίας! Αμερικάνοι, Βρετανοί, Γάλλοι, Έλληνες. Ήταν τόσο ωραίο να ακούς τον κ. Δένδια, Έλληνα Υπεξ να αναλύει και να καταδικάζει την εισβολή! Και τώρα θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις!

Καμία χώρα δεν κάνει τίποτα να σταματήσει τη βία. Διότι αυτή η εισβολή είναι σκέτη, βρομερή, αιματοβαμμένη βία όπως των Ναζί, όπως των Μπολσεβίκων. Όπως στις γυναικοκτονίες και στους χούλιγκαν οπαδούς των γηπέδων. Αυτό που θέλω όποτε το θέλω!

Η Ουκρανία, πέρα από τη δήλωση του Πούτιν πως έχει σχέδια μεγαλεπήβολα, είναι μια δήλωση πως μόνο τη βία λατρεύουν και καταλαβαίνουν και φοβούνται οι άνθρωποι.

Η παρακμή της Δύσης δεν είναι πλέον θεωρητική, δεν είναι μόνο μια ιδέα στον νου μερικών ιστορικών σαν τον Όσβαλντ Σπένγκλερ.

1 Comment

  1. Κυριακής

    Πέφτετε στην ίδια παγίδα με τους δημοσιογράφους, να μην μπορείτε να ταχθείτε ξεκάθαρα υπέρ μίας αντίληψης, για κάποιο λόγο πρέπει να πείτε και εσείς ότι η Δύση είναι κατώτερη των περιστάσεων.

    Πείτε μου σας παρακαλώ, εσείς, σε οποιαδήποτε ηλικία, θα ορμούσατε να σταματήσετε μία παρέα από νταήδες που θα κακοποιούσαν μία γυναίκα σε ένα σοκάκι κρατώντας μαχαίρια; Αν η απάντηση είναι "όχι μάλλον", και είμαι βέβαιος πως αυτή είναι, τότε από ποιά εξέδρα καλείτε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, και γιατί πιστεύετε ότι πολιτικοί του παρόντος ή του παρελθόντος θα σας ακολουθούσαν;

    Η λεγόμενη "Δύση" επιλέγει τις οικονομικές κυρώσεις. Είναι τεράστιου βεληνεκούς όπλο, στην ουσία είναι πολύ σημαντικότερο από όπλα και αίματα, και έχει λυγίσει πολλούς δικτάτορες και δικτατορίσκους μέχρι σήμερα (του δικού μας Τσίπρα περιλαμβανομένου).

    Αυτό για το οποίο πρέπει να είμαστε ανήσυχοι, είναι το ποσοστό των ανθρώπων γύρω μας που – όπως και εσείς, ατυχώς – δεν καταφέρνουν να ταχθούν με μία πλευρά. Με τέτοιο ανθρώπινο υλικό, όχι πόλεμο δεν μπορείς να κάνεις, αλλά ούτε να μαζέψεις τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας που ζεις. Αυτό ακριβώς συμβαίνει, αν ζείτε σε πολυκατοικία το ξέρετε ήδη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *