Ε1444: Μαζικές εκτελέσεις από Ρώσους

Ε1444: Μαζικές εκτελέσεις από Ρώσους

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: πτώματα στους δρόμους, πτώματα σε ομαδικούς τάφους. Πολλά έχουν τα χέρια δεμένα πισώπλατα. Πολλά βρέθηκαν σε υπόγεια, με σημάδια βασανισμού και πυροβολημένα στον αυχένα ή στο κεφάλι. Η ανακάλυψη έγινε αφού οι Ρώσοι αποσύρθηκαν από τις βόρειες περιοχές των προαστίων του Κιέβου και οι Ουκρανοί τις ανακατέλαβαν. 

Υπολογίζεται πως συνολικά εκτελέστηκαν 300 πολίτες. Εκτός από τις φωτογραφίες και τα βίντεο των ίδιων των πτωμάτων υπάρχουν και οι μαρτυρίες των κατοίκων.

Οι Ρώσοι φυσικά αρνούνται τέτοια εγκλήματα! Ο Ρώσος ΥπΕξ κ Λαβρόφ, που ποτέ δεν ανοίγει το στόμα του χωρίς να εκφράσει κάποιο άψογο ψέμα, και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι ισχυρίζονται πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι αλλοιωμένα ( μερικά πτώματα, λένε, κινούνται!) και “στημένα” από τους Ουκρανούς ως μια ακόμα επίθεση εναντίον της (αναμάρτητης!) Ρωσίας.

Αυτοί οι Ρώσοι Νέο-Ναζί προσποιούνται την αθώα περιστερά ξεχνώντας πολύ βολικά τις σφαγές που είχαν διαπράξει οι πρόγονοί τους στην Πολωνία, κοντά 25.000 ελίτ αξιωματικούς και πολίτες των γραμμάτων και τεχνών στο δάσος Κατίν, Χάρκοβο και αλλού, Απρίλιο και Μάιο 1940. Για 5 δεκαετίες αρνούνταν το έγκλημα φορτώνοντάς το στους Ναζί μέχρι την γκλασνόστ του Γκορμπατσόφ – οπότε ήρθαν στο φως και τα έγγραφα διαταγής της σφαγής με τις υπογραφές του Στάλιν και άλλων. Στις φωτογραφίες είναι το έγγραφο με υπογραφές, ο μαζικός τάφος και η πλάκα – μνημείο αποδοχής του εγκλήματος!

Μα και στην ίδια τη Σοβιετική Ένωση οι Μυστικές Υπηρεσίες (σαν την Κα-Γκε-Μπε, όπου ο Πούτιν υπηρέτησε) δολοφόνησαν εκατομμύρια δικούς τους πολίτες κι έκαναν το ίδιο στις άλλες χώρες μέλη της ΕΣΣΔ ή δορυφόρους όπως οι Βαλτικές, η Ανατολική Γερμανία, η Ουγγαρία κλπ.

Τώρα υπάρχουν και οι φωτογραφίες από δορυφόρους που δείχνουν τους όγκους των πτωμάτων να παρουσιάζονται στους δρόμους (εκεί ακριβώς που βρέθηκαν πρόσφατα) στις ημερομηνίες 9-11 και 20-21 Μαρτίου, δηλαδή προτού φύγουν οι Ρώσοι! Οπότε οι εγκληματίες είναι βέβαιοι!

Να και η φωτογραφία από δορυφόρο με την ανάλυση της New York Times.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *