Φιλ839: Ένα μεγάλο ψεύδος του Ισλάμ

Φιλ839: Ένα μεγάλο ψεύδος του Ισλάμ

- in Φιλοσοφία
0

Ο “ιερός πόλεμος” Jihad [κατά των μη-Ισλαμιστών] επιβάλλεται από το Κοράνι ως καθήκον για κάθε Ισλαμιστή. Κι εδώ δεν υπάρχει ίχνος ανεξιθρησκείας.

Πολλά και ποικίλα είναι τα ψεύδη που διαδίδουν οι απολογιστές και θεολόγοι του Ισλάμ κάνοντας κανονικότατη (πολιτική) προπαγάνδα.

Ο Προφήτης Μωάμεθ παρουσιάζεται ως ο τελευταίος και τέλειος προφήτης, αγαπημένος του Θεού, που μετέφερε στην παραπαίουσα ανθρωπότητα τον αγνό λόγο του Θεού για μια μοναδική αληθινή θρησκεία. Ο Μωάμεθ ήταν ένας αγράμματος εμποράκος που παντρεύτηκε μια πλούσια χήρα 15 χρόνια μεγαλύτερή του (σχεδόν μητέρα του) και μετά την υποτιθέμενη επιλογή του ως προφήτη και τις επισκέψεις του αρχαγγέλου Γαβριήλ, καταλήστευε τα καραβάνια των ανταγωνιστών του και δολοφονούσε (μέσω των πιστών συντρόφων του) όσους διαφωνούσαν και ξεμπρόστιαζαν την αμορφωσιά, την άγνοια και τις αντιφάσεις του. Αυτό θα χρειαστεί εκτενέστερη παρουσίαση.

Το σημερινό θέμα είναι η προσπάθεια των προπαγανδιστών του Ισλάμ να παρουσιάσουν τη θρησκεία τους ως ευαγγέλιο αλήθειας, ανεξιθρησκείας και αρμονίας που θα φέρει σε’όλους ειρήνη κι ευτυχία.

Δυστυχώς για όλους αυτούς, είτε πιστεύουν πράγματι όσα διαλαλούν είτε σκόπιμα εξαπατούν, υπάρχει το Ιερό Βιβλίο τους, το Κοράνι όπου φυλάσσονται τα λόγια του ίδιου του Θεού (αφού περάσουν από τον Γαβριήλ που τα λέει στον Μωάμεθ κι αυτός στους γραφιάδες του).

Σ’ ορισμένα εδάφια λέγεται οι πιστοί να πολεμούν όσους τους πολεμούν και να μην υπερβαίνουν το όριο. Μα στο κεφάλαιο (surah) 8.39 λέγεται – “Να πολεμάτε [τους απίστους] ωσότου δεν θα υπάρχει πια πειρασμός, ωσότου δεν θα υπάρχει πια άλλη θρησκεία παρά του μόνου Θεού”.

Σε μια σειρά άλλων εντολών με όμοια έννοια λέγεται- “Όποτε συναντάτε απίστους να τους φονεύετε και κατασφάζετε” (2.191, 8.65, 9.5, 47.4, κ.λπ.). Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο!

Αυτός είναι ο “ιερός πόλεμος” Jihad κι επιβάλλεται από το Κοράνι ως καθήκον για κάθε Ισλαμιστή. Κι εδώ δεν υπάρχει ίχνος ανεξιθρησκείας.

Βασική έννοια της λέξης Islam είναι “υποταγή” από τη ρίζα s.l.m. που σημαίνει “να υποταχθείς ή παραδοθείς πλήρως”. Και ο Μουσουλμάνος (mu-slim) είναι αυτός που έχει υποταχθεί στον Αλλάχ και τον προφήτη του.

Μα το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία. Είναι και πολιτική δύναμη που υπόσχεται μια ουτοπική ζωή (όπως ο κομμουνισμός), παγκόσμια ειρήνη (αφού όλα τα έθνη θα έχουν υποταχθεί), αρμονία κι ευτυχία υπό τις εντολές του Κορανίου και των ιμάμηδων και τη γενική Σαρία του.

Τα κράτη και τα έθνη που δεν είναι ακόμα υπό την κυριαρχία του Ισλάμ (όπου επικρατεί αθεϊσμός, ειδωλολατρία, πολυθεϊσμός κ.λπ.) λέγονται “Οίκος πολέμου” Dār al-Harf, ενώ οι χώρες όπου κυριαρχεί η αληθινή θρησκεία λέγονται “Οίκος Ισλάμ” Dār al-Islām.

Είναι το πεπρωμένο των Ισλαμικών κρατών όπως και κάθε Ισλαμιστή να επιδοθεί στον Ιερό Πόλεμο ωσότου οι χώρες στο Dār al-Harf υποταχθούν κι αυτές στο Ισλάμ!

Όσοι πιστεύουν σε πολυπολιτισμική συμβίωση με Ισλαμιστές δεν είναι απλά αφελείς – είναι πολύ μεγάλοι βλάκες. Οι πιο αθυρόστομοι Ισλαμιστές δεν το κρύβουν πως θα επιβάλουν παντού, όπου μπορέσουν, το Ισλάμ και τη Σαρία του!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *