Η συνωμοσία του Τατοΐου

Η συνωμοσία του Τατοΐου

Τάκης Θεοδωρόπουλος
Δεν ξέρω πώς σας φάνηκε εσάς η υπόθεση με τα βασιλικά κτήματα του Τατοΐου, εμένα πάντως με έβαλε σε σκέψεις. Και υποκλίνομαι στην ερευνητική δημοσιογραφία, η οποία, παρά τις απηνείς διώξεις που υφίσταται στη χώρα μας, τολμά να ψάχνει και να αποκαλύπτει παρασκήνια και υπόγειες διαδρομές. Oλα ξεκίνησαν από μια αθώα εκ πρώτης όψεως συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα Κάρολο. Η συνάντηση, αν κατάλαβα, έγινε στα βασιλικά κτήματα στη Σκωτία. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε να ξεναγηθεί για να πάρει ιδέες για την ανάπτυξη του Τατοΐου. Εκμεταλλευόμενος την απελπισία του Έλληνα, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να βάλει μπροστά το σκοτεινό του σχέδιο για το Τατόι. Θέλει, λέει, αντί να παραδώσει τα κτήματα στον λαό, να τα γεμίσει με πεντάστερα ξενοδοχεία. Πρόκειται για το Plan B. Αν θυμάστε, το καλοκαίρι η ερευνητική δημοσιογραφία μάς είχε αποκαλύψει πως η φωτιά είχε μπει για να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες. Εξάλλου, η υπόθεση έχει βάθος χρόνου. Μας θύμισαν τα κοντέινερ με τα οποία η τέως βασιλική οικογένεια είχε μεταφέρει αντικείμενα αξίας και εννοείται ότι επανήλθε στο προσκήνιο το περίφημο unfair του πατρός.

Συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Κάρολο στη Σκωτία, με θέμα τα κτήματα του Τατοΐου, επισήμως η συζήτηση γίνεται για τη χλωρίδα, ανεπισήμως όμως το θέμα είναι το πολιτειακό. Κωδική ονομασία «Μπουλουμπίνα», η ηρωίδα της Επανάστασης που ανακάλυψε ο πρίγκιπας Κάρολος στην περυσινή του επίσκεψη στη χώρα μας. Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Κάρολο διότι τελεί σε πανικό. Οπως αποφάσισε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνησή του καταρρέει και ο ίδιος συνωμοτεί για να επιστρέψουν οι Γλύξμπουργκ στην Ελλάδα. Αυτό θα το επιτύχει διά της αποστασίας. Μη με ρωτάτε από ποιον θα αποστατήσει, διότι αυτό ελάχιστη σημασία έχει. Σύμφωνα με την ερευνητική δημοσιογραφία, η αποστασία είναι ένα οικογενειακό μυστικό των Μητσοτάκηδων που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά.

Θα με ρωτήσετε γιατί ασχολούμαι με μπούρδες. Πρώτον, διότι όλοι αυτοί οι τύποι, από δω και πέρα, οτιδήποτε γίνεται για την ανάπλαση του Τατοΐου θα φωνάζουν με πρωτοσέλιδα πως οφείλεται στη σκοτεινή σχέση του Μητσοτάκη με την τέως βασιλική οικογένεια. Δεύτερον, διότι όλοι αυτοί οι τύποι, αφού είπαν τον Μητσοτάκη ακροδεξιό, αφού τον είπαν νεοφιλελεύθερο, ψάχνουν για νέο σουξέ. Τι σόι αριστεροί θα ήσαν.

Πηγή: Καθημερινή

1 Comment

  1. ΒΕΤΑ ΜΑΤΑΘΙΑ

    Δυστυχώς για την Ελλάδα μας , σύσσωμη η αντιπολίτευση είναι μακράν κατώτερη των απαιτήσεων του ρόλου της , σε αντιδιαστολή με τον Πρωθυπουργό κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , για τον οποίο πιστεύω πως είναι μακράν ο καλλίτερος Έλληνας Πρωθυπουργός , από ιδρύσεως του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους , παραβαλλόμενος μόνον με τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ !
    Στα ανωτέρω , προσθέτω ένα ρητορικό ερώτημα :
    Αραγε , σε τί κατάσταση θα ήταν η χώρα , αν στο τιμόνι της διακυβέρνησης της βρισκόντανε οι κοι ΤΣΙΠΡΑΣ , ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ , ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ , ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ κλποι , με την επιδημία του κορωνοϊού να διαδέχονται σεισμοί , πλημμύρες , θανάσιμες πυρκαγιές & σφοδρές χιονοπτώσεις , όταν μάλιστα οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι Διευθύνοντες Σύμβουλοι όπως πχ της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ , διαβεβαιώνουν για πλήρη ετοιμότητά , αλλά με τα ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ να είναι άδεια από καύσιμα ……..!
    Μα επιτέλους πότε θα αντιληφθούμε την ανυπαρξία , όχι μόνο της μνήμης μας, αλλά κυρίως της διάκρισής μας ???
    ΒΕΤΑ ΜΑΤΑΘΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *