Ε1276: Εμβολιασμός στις ΗΠΑ (2)

Ε1276: Εμβολιασμός στις ΗΠΑ (2)

Στη χώρα της τρελής ροδιάς η Λογική έχει μεταναστεύσει μακριά – με ελάχιστη πιθανότητα επαναπατρισμού. Όλα αποφασίζονται με βατήρα την κληρονομικότητα, τη συνήθεια και το κουτσομπολιό. Η πληροφόρηση στα καφενεία και στα Τουίτερ είναι αλήθεια ευαγγελική.

Μα ο ατομικός δικαιωματισμός είναι πια η κυρίαρχη αντίληψη που ξαπλώνεται πολύ πιο γρήγορα από τις γνωστές μας πανδημίες. Και οι επίσημοι όλοι σχεδόν τον φοβούνται πιο πολύ. Και ο άχαστος κ. Τσίπρας εξακολουθεί να μη βρίσκει απολύτως τίποτα θετικό στην κυβέρνηση!

Και οι ανεμβολίαστοι κολλούν τον κορονοϊό και οι περισσότεροι στα νοσοκομεία πεθαίνουν. Μα η λύσσα κατά του εμβολιασμού εμμένει. Αυτή η αρρώστια παρουσιάζεται και σε άλλες χώρες. Στη Βρετανία πάλι στα τέλη του ’21 η πανδημία βρισκόταν σε άνοδο καθώς κανείς δεν φορά μάσκα….

Τα νοσοκομεία στις ΗΠΑ ήταν πάλι γεμάτα με ανθρώπους απελπιστικά άρρωστους με τον κορονοϊό. Ξέρετε τι συμβαίνει, όμως;

Κανένα νοσοκομείο στις ΗΠΑ δεν είναι γεμάτο με ανθρώπους που πάσχουν από παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Τα ίδια και στη χώρα της τρελής ροδιάς. Μα πού να πεισθεί ο προκατειλημμένος πως αυτά δεν είναι συνωμοσία των άγνωστων κέντρων που θέλουν να σκλαβώσουν το υπέροχο Έθνος μας!

Άκουσε ο ξερόλας από έμπιστο φίλο ή συγγενή πως κάποιος φίλος ή συγγενής του ανέβασε δέκατα ή τον έπιασε ζαλάδα ή ναυτία μετά το εμβόλιο! Κίνδυνος θάνατος!

Πώς ξορκίζεις τέτοιες δεισιδαιμονίες;…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *