Όλα εδώ πληρώνονται

Όλα εδώ πληρώνονται

Νότης Παπαδόπουλος

O πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης κατήγγειλε χθες ότι το κόμμα του, και ιδιαίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, έχει στημένο έναν υπόγειο μηχανισμό «μαύρης» προπαγάνδας, ο οποίος μέσα από λογαριασμούς στα social media επιχείρησε να αποδομήσει όσους δεν ήθελαν την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός —άρτι διαγραφείς από τον νέο πρόεδρο του κόμματος– ανέφερε ότι υπεύθυνοι για τα «παράκεντρα αυτά γύρω από τον Τσίπρα» ήταν επώνυμοι δημοσιογράφοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες και διαχειρίζονται 50 λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλώς τον κι ας άργησε. Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε χθες όσα τόσες φορές και τόσα χρόνια έχουμε γράψει ξανά και ξανά για τα φανατισμένα κομματικά έμμισθα τρολ στην υπηρεσία του Αλέξη Τσίπρα. Που στοχοποιούν πολιτικούς αντιπάλους και επιχειρούν δολοφονίες χαρακτήρων πολιτικών, δημοσιογράφων, σκιτσογράφων και όσων ασκούν κριτική που «πονάει» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι κυβέρνησε κι έτσι κινήθηκε και στην αξιωματική αντιπολίτευση το κόμμα του κ. Τσίπρα. Επιχειρώντας να στήσει –στα πρότυπα των υβριστικών αναρτήσεων Πολάκη– ένα αρνητικό αφήγημα σε κάθε τι που συνέβαινε στη χώρα. Για τους «λανθασμένους» εμβολιασμούς που σκοτώνουν τον κόσμο, για τα επιδόματα που «φτωχοποιούν» τον πολίτη, για την οικονομική πολιτική που «εξυπηρετεί» τα μεγάλα συμφέροντα, για την «ενδοτική» εθνική πολιτική που σκύβει το κεφάλι στους Τούρκους. Για τους «πουλημένους» αντιπολιτευόμενους στον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικούς, για τους «εξωνημένους» δικαστές, για τους «πιασμένους» δημοσιογράφους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύτηκε ψάχνοντας ενόχους, κατασκευάζοντας εχθρούς, παρενοχλώντας όσους δεν τον προσκυνούσαν με τα γραπτά τους, τα σκίτσα τους και την άποψή τους. Και ο κ. Τσίπρας έκανε μαθήματα δημοκρατίας και ακεραιότητας μιλώντας απαξιωτικά για τα σκυλιά που γαβγίζουν όταν το κυβερνητικό καραβάνι του προχωράει. Ολα αυτά τα κατ’ εντολήν μισαλλόδοξα αφηγήματα των υβριστών του πληκτρολογίου, τα τρολ του κομματικού φανατισμού, καταδικάστηκαν μαζικά στη μία κάλπη μετά την άλλη – στις εκλογές του Μαΐου, του Ιουνίου και του Οκτωβρίου. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος μηχανισμός παραμένει ενεργός και στρέφεται τώρα κατά των εσωκομματικών αντιπάλων. Τα τρολ που καλλιέργησε τόσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ και ανέχθηκε, αν δεν στήριξε, ο καταγγέλλων σήμερα Πάνος Σκουρλέτης, στοχεύουν τώρα τον ίδιο και όσους σηκώνουν κεφάλι διαφωνώντας με τους σχεδιασμούς της Κουμουνδούρου. Τι ειρωνεία! Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα.

Πηγή: Καθημερινή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *