Ένας ακόμα Γκεμπελίσκος!

Ένας ακόμα Γκεμπελίσκος!

του Ανδρέα Ψυχάρη

Τρίζουν τα κόκαλα των αγνών αριστερών. Τρίζουν από τις πράξεις και τα καμώματα των λεγόμενων αριστερών που διεκδικούν ότι μόνο αυτοί έχουν ηθική, ότι μόνο αυτοί έχουν συνείδηση, ότι μόνο αυτοί γνωρίζουν το σωστό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της φασιστικής νοοτροπίας της αυτοαποκαλούμενης ηθικής αριστεράς είναι ο κ. Σπίρτζης.

Στο βιογραφικό του, στην προσωπική του ιστοσελίδα, κυριαρχεί η συνδικαλιστική του δράση- ενώ παλαιοί σύντροφοί του τον αποκαλούν ως το “κακό ΠΑΣΟΚ”. Η πολιτική του παρουσία χαρακτηρίζεται από θράσος και προφανή λαγνεία για την καρέκλα εξουσίας.

Προχθές, από το Βήμα της Βουλής, εξαπέλυσε μια πρωτοφανή επίθεση κατά του πρώην Υπουργού κ. Χατζηδάκη λέγοντας ότι πρέπει να ντρέπεται διότι η Κυβέρνηση Τσίπρα και ο ίδιος κ. Σπίρτζης υπέγραψαν την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων! Προφανώς ο κ. Σπίρτζης θυμάται πολύ καλά τους άθλιους χαρακτηρισμούς περί προδοτών και γερμανοτσολιάδων  με τους οποίους οι “ηθικοί” σύντροφοί του περιέλουζαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Φυσικά ο κ. Σπίρτζης αντιλαμβάνεται ότι πλέον συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των Γερμανοτσολιάδων και των Μερκελιστών.

Έτσι επέλεξε την άθλια γκεμπελιστική μέθοδο: πέτα λάσπη και κάτι θα μείνει. Δυστυχώς όμως ο κ. Σπίρτζης δεν σκέφτηκε ότι το μόνο ηθικό που έχει να κάνει κανείς όταν διαφωνεί με την Κυβέρνηση είναι να υπογράψει και να παραιτηθεί. Προτίμησε όμως την “γκλαμουριά” της Υπουργικής καρέκλας και τα οικονομικά και διοικητικά της προνόμια από την αξιοπρέπεια.

ΥΓ.: Αυτονόητο είναι ότι καλώς η Κυβέρνηση προέβη στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *