Και ο παραλογισμός συνεχίζεται

Και ο παραλογισμός συνεχίζεται

από τον Πύλαρο

Έτυχε να παρακολουθήσω για λίγα λεπτά την κα Μπουσδούκου στον πρωινό ΣΚΑΪ (7/7). Την ώρα εκείνη μιλούσε ένας δημοσιογράφος της Αυγής του Σύριζα. Δεν συγκράτησα το όνομά του.

Έλεγε αυτός ότι στην Ευρώπη πολλοί επιβουλεύονται τη δημοκρατία μας, εχθρεύονται τον λαό μας, και θέλουν να φύγουμε από το Ευρώ και να πάμε στη Δραχμή. Και πρόσθεσε – «Βλέπε Σόιμπλε!»

Δεν πίστευα στ΄αυτιά μου.

Απόρησα για την παράνοια του ομιλητή που συνέχισε τη συριζική ρητορεία του αρχηγού Τσίπρα. Απόρησα και με την υπομονή της συμπαθούς μου κυρίας που δεν τον διέκοψε – αλλά θα έπρεπε να τον ρωτήσει αν έχει ακουστά τα ονόματα Λαπαβίτσας, Λαφαζάνης, Λεουτσάκος κλπ….

«Συγγνώμη φίλτατε συνάδελφε,» θα του έλεγε, « αλλά αυτοί και κάμποσοι άλλοι, μαζί και οι μαντόνες Μακρή και Κωνσταντοπούλου, είναι εξέχοντα μέλη του Σύριζα που η εφημερίδα σας υπηρετεί με κάθε τρόπο. Αυτοί όλοι συχνά προτρέπουν να φύγουμε από το Ευρώ και να πάμε στη Δραχμή με δικές μας (κρατικοποιημένες) τράπεζες. Αρχικά θα έχουμε κάποιες μικρο-δυσκολίες για λίγο καιρό, μετά όμως απρόσκοπτη ανάπτυξη! Έτσι μας λένε. Γιατί δεν το αναφέρετε και κατηγορείτε μόνο τους ξένους;»

Πως στρεβλώνουν την πραγματικότητα με τέτοια θαυμαστή και απίστευτη θρασύτητα;

Πώς κάτι που σαλπίζουν οι δικοί τους είναι καλό μα όταν το λένε ξένοι είναι κακό;

Κρίμα που η ευφυής κυρία δεν διέκοψε τον ηλίθιο δημοσιογράφο και να τον αναγκάσει να απαντήσει.

Λίγο αργότερα, στο πρόγραμμα «Οι Αταίριαστοι», άκουγα τον αντιπρόεδρο της Βουλής Μητρόπουλο, άλλο εξέχων στέλεχος της φιλόπτωχης Αριστεράς (που όμως θησαύρισε υπερασπίζοντας απολυμένους εργαζομένους και άλλους), να καθυβρίζει για τρομοκρατική προπαγάνδα τη Financial Times, φερέφωνο του Ευρωπαϊκού “καρτέλ”, που έγραψε πως ενδέχεται να γίνει κούρεμα καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες.

Την ίδια ώρα περίπου στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά, ο υφυπουργός Οικονομικών Μάρδας άφηνε ανοικτό το θέμα έτσι αναγκάζοντας το ΥπΟικ να δηλώσει πως ο Μάρδας δεν υπαινίχθηκε κούρεμα στις καταθέσεις.

Ο Σύριζα μας έχει συνηθίσει, βέβαια, στο να μην ξέρει η δική του αριστερά τι ποιεί η δεξιά!

Προφανώς γι’ αυτό και ο Λαφαζάνης βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο όταν συνεδρίαζαν οι πολιτικοί αρχηγοί χθες – έτσι που να γνωρίζει η αριστερά όντως τι ποιεί η δεξιά!

Κρίμα που, με λιγοστές εξαιρέσεις, οι συριζαίοι όλοι μέσα στη Βουλή (μάλλον κι έξω) προτιμούν να καταπιέζουν την έμφυτη νοημοσύνη και λογική τους για να προωθούν τη σαθρή και ξεπερασμένη ιδεολογία του κομμουνισμού με αντιφάσεις, κοροϊδίες, παραπλανήσεις και στρεβλώσεις των γεγονότων.

Δυστυχώς αυτή και μόνο είναι η προσέγγισή τους, αυτά και μόνο τα όπλα τους. Διότι αν στρέφονταν έστω και για λίγο στην αλήθεια, θα εγκατέλειπαν τον κομμουνισμό τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *