Γιατί διογκώνεται η Χρυσή Αυγή

Γιατί διογκώνεται η Χρυσή Αυγή

από τον Κανάλ

Οι Συριζίτες ισχυρίζονται πως η λιτότητα προάγει την ακροδεξιά και τον φασισμό. Σίγουρα ένας σημαντικός παράγων στην άνοδο των Ναζί στη Γερμανία του 1930 ήταν η ανεργία και στέρηση μετά την ήττα των Γερμανών το 1918.

Αλλά νομίζω πως μια κυριότερη αιτία σήμερα είναι ο ίδιος ο Σύριζα.

Η εγκληματικότητα δείχνει ραγδαία αύξηση και οι κυβερνήσεις από το 1980 και δώθε δεν πήραν αυστηρότερα μέτρα για την καταπολέμησή της. Οι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ εξ ορισμού χάιδευαν τους εγκληματίες θύτες. Οι δεξιές κυβερνήσεις έδειχναν να φοβούνται πως θα κατηγορηθούν ως ρατσιστές και φασίστες. Αυτό ήταν ολοφάνερο με την κυβέρνηση του Κωστάκη Κ (μέχρι το 2009), τότε που οι κουκουλοφόροι χούλιγκαν έκαιγαν το κέντρο της Αθήνας ανενόχλητοι.

Όποτε η αστυνομία και τα ΜΑΤ δοκίμαζαν – πολύ αδέξια – να καταστείλουν τους ταραξίες, αμέσως η αντιπολίτευση της Αριστεράς και της Προόδου ξεσηκωνόταν μέσα κι έξω από τη Βουλή κατηγορώντας τους για καταπίεση κ.λ.π. Ο Σύριζα διέπρεψε σε αυτή την τακτική – ακόμα κι όταν οι ταραξίες έκαιγαν ανθρώπους και κατέστρεφαν κτίρια (σπίτια, γραφεία, κ.λ.π.)

Είναι εύκολη η νοοτροπία που παρότρυνε τον κόσμο να μην πληρώνει. Οποιαδήποτε νόμιμη και παράνομη τακτική που θα εξασθένιζε την εκλεγμένη κυβέρνηση για να ανέλθει ο Τσίπρας και το τσίρκο του στην εξουσία. (Τώρα θερίζει τις θύελλες που έσπειρε καθώς ο λαός δεν πληρώνει ούτε στη δική του κυβέρνηση!)

Παράδειγμα: Φίλος έχει μεγάλο εξοχικό στον Μεγαρικό κάμπο προς Αλεποχώρι. Πρόσφατα μπήκαν άγνωστοι. Αφού έσπασαν πόρτες, παράθυρα και κεραμίδια με βανδαλιστική μανία σήκωσαν σωλήνες, καλώδια, μπαταρίες, δύο γεννήτριες κι ένα ημιφορτηγό.

Η αστυνομία ισχυρίστηκε πως δεν είχε περιπολικό να στείλει και να εξετάσει τη βάνδαλη επιδρομή που προξένησε ζημιές περίπου €50.000!

Από ντόπιους, ο φίλος έμαθε πως οι δράστες είναι μια σπείρα γύφτων που λυμαίνονται την περιοχή επί χρόνια. Υπήρξαν 20 παρόμοιες εισβολές σε έναν μήνα.

Πολλοί ντόπιοι γνωρίζουν ποιοι είναι και που διαμένουν.

Η αστυνομία επίσης. Αλλά δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ο διοικητής συμβούλευσε τον φίλο μου να βάλει συναγερμό.

Για ποιο λόγο πληρώνουμε φόρους – αν όχι για να μας προστατεύει το κράτος;…

Και όμως το κράτος δεν θέλει να εκτελέσει αυτή την πρώτιστη λειτουργία του.

Πριν λίγες μέρες, άγνωστοι ξαναμπήκαν. Παρότι οι πόρτες ήταν ανοιχτές, ξανάσπασαν πόρτες, παράθυρα και κεραμίδια, γκρέμισαν τοίχους και αφαίρεσαν τα υπόλοιπα καλώδια και τους υπόλοιπους σωλήνες. Μια περιουσία αξίας €400.000+ έγινε ακατοίκητη!

Όταν ο φίλος πήγε στο τμήμα, βρήκε ένα ζευγάρι ντόπιο να καταγγέλλει παρόμοιο βανδαλισμό και κλοπή στο ιδιόκτητο σπίτι του! Δεν έχουν πού να μείνουν. Η αστυνομία ανήμπορη να δράσει!

Ο φίλος και η οικογένεια του θα προσχωρήσουν στη Χρυσή Αυγή.

Ο Σύριζα θα συνεχίσει τη διγλωσσία και την εθνολαϊκή ρητορεία γιατί δεν θέλει, και δεν ξέρει, να κάνει κάτι άλλο, καθώς έχει εγκλωβιστεί στον αριστερό δογματισμό του – όπου μια βασική άποψη λέει πως ο θύτης έχει δικαιώματα, όχι όμως το θύμα!

Ο Βούτσης ουρλιάζει και μαίνεται. Ο Πανούσης κατηγορεί τον ΣΚΑΪ για αντιδεοντολογία, επειδή απεκάλυψε το έγγραφο που διέτασσε την απελευθέρωση των λαθρομεταναστών. Η δε αναπληρώτρια υπουργός χαμογελά με εμφανή άνοια νίπτοντας τα χέρια της.

Πώς θα ανεχθούν οι Έλληνες πολίτες τα κύματα χιλιάδων λαθρομεταναστών (κάθε καρυδιάς καρύδι), που ξαμολύονται τόσο ασυλλόγιστα, τόσο ανεύθυνα, ελεύθεροι στην κοινωνία;

Πώς θα συμπεριφερθούν αυτοί οι ξένοι;… Πώς θα ζουν, πολλοί μάλιστα να είναι άρρωστοι, δίχως δουλειά ή στέγη;…

Αναρωτιέσαι για τους αρμόδιους υπουργούς αυτούς που μοιάζουν να υπνοβατούν σε πλήρη μαλάκυνση του μυαλού. Στην πρώτη δυσκολία τους με το καυτό έγγραφο την έβγαλαν λάδι φορτώνοντας την ευθύνη σε αξιωματικό της Αστυνομίας – ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτα να πάρει τέτοια πρωτοβουλία και να εκδώσει τέτοια διαταγή δίχως άδεια ή παρότρυνση από πολιτικό προϊστάμενο. Έτσι κι αλλιώς, βλέπουμε πως αυτή ήταν η πολιτική του Σύριζα και υλοποιείται πλήρως τώρα!

Οι Συριζίτες του ρηχού μαρξισμού και της επιπολαιότητας μπορεί να νομίζουν πως εκτελούν “ανθρωπιστικό” έργο ή πως ασκούν πίεση στην Ευρώπη για να ενδώσει στα χρηματοδοτικά αιτήματά μας.

Καλά θα κάνουν να αντιληφθούν την αλήθεια πως, παρά τις κραυγές τους περί λαού, αξιοπρέπειας και ανθρωπισμού, ο λαός ελάχιστα τους ενδιαφέρει. Αυτό που όντως θέλουν είναι η εξουσία. Αλλά με τέτοια μυαλά το μόνο που θα πετύχουν είναι να εξαθλιώσουν ακόμα περισσότερο την κοινωνία και να αναγκάσουν τους εκ νέου αγανακτισμένους πολίτες ή να πάρουν όπλα στα χέρια τους, αφού οι αρχές αδιαφορούν, ή να πέσουν στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής.

Ας αντιληφθούν επίσης πως οι ίδιοι ωθούν τον ανυπεράσπιστο κόσμο στα ορθάνοιχτα μπράτσα της Χρυσής Αυγής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *