Η Δράση, τα ΜΜΕ και οι συντάξεις

Η Δράση, τα ΜΜΕ και οι συντάξεις

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Η Δράση και εγώ.

Πριν από μερικές μέρες, η Δράση χαρακτήρισε άδικη την οριζόντια περικοπή κατά 12% όλων των συντάξεων που υπερβαίνουν τα 1.300 € και ζήτησε – αντί της γενικής περικοπής – να περικοπούν περισσότερο οι συντάξεις των λεγομένων ευγενών ταμείων (στα οποία περιλαμβάνονται και οι βουλευτικές συντάξεις). Στην ανακοίνωση υπήρχε και το σκεπτικό. Η ανακοίνωση διενεμήθη σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά καμιά τηλεόραση, κανένα ραδιόφωνο, καμιά εφημερίδα δεν την αναμετάδωσε. Εξαίρεση μερικά blogs, το site της Δράσης και ο τοίχος στο facebook της Δράσης.

Προσέξετε: Τα ΜΜΕ συνειδητά συμμαχούν με το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. για να αποκλείσουν κάθε φωνή που χαλάει τη σούπα των δύο κομμάτων. Παρουσιάζουν τις φωνές των άκρων επειδή αυτά – ενώ αντιπολιτεύονται το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. – δεν προτείνουν οποιαδήποτε εναλλακτική λύση. Αποκλείουν όμως την παρουσίαση τεκμηριωμένων εναλλακτικών λύσεων και τους φορείς αυτών των λύσεων. Καλλιεργούν σε εσάς την υποχθόνια πεποίθηση ότι την εξουσία στην Ελλάδα μπορεί να τη διαχειρίζονται μόνο το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. Κανείς άλλος.

Εχθρός της Δράσης είναι τα ΜΜΕ. Τον εχθρό μπορούμε να τον πολεμήσουμε και να τον υπερκεράσουμε. Πως; Διαδίδοντας τις θέσεις μας μέσω του διαδικτύου. Δοκιμάστε, προωθώντας στους φίλους σας, που έχουν email, αυτό που τώρα διαβάζετε.

Εξ αιτίας αυτής της πραγματικότητας, το μόνο μέσο που διαθέτουμε για να επικοινωνήσουμε τις προτάσεις μας και τις ιδέες μας είναι η ιστοσελίδα της Δράσης και τα κοινωνικά δίκτυα:

www.drassi.gr

http://www.facebook.com/drassi.gr

http://twitter.com/drassi

Facebook/Stefanos Manos

http://twitter.com/StefanosManos

Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της Δράσης και να παρακολουθήσετε ένα βιντεάκι που ετοιμάσαμε για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που ορθώνουν στη Δράση οι επιχειρήσεις τηλεόρασης.

Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τη μάχη και να αλλάξουμε το κατεστημένο που μας έχει οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.

Η Δράση θα συμμετάσχει στις εκλογές. Ούτε αυτό έμαθε η κοινή γνώμη. Ενημερώστε τους φίλους σας.

Mε φιλικούς χαιρετισμούς,

Στέφανος Μάνος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *