Ψ13: Ξετσίπωτοι τσιπριστές

Ψ13: Ξετσίπωτοι τσιπριστές

- in Ψυχολογία
0

Είναι αμφίβολο αν θα ξαναπαρουσιαστούν τόσο ξετσίπωτοι χοντρόπετσοι τσαρλατάνοι στην ελληνική πολιτική όσο οι τσιπριστές του Σύριζα. Διότι το επόμενο σκαλοπάτι είναι βυθισμένο στον βόρβορο της πλήρους βαρβαρότητας και απύθμενης απανθρωπιάς.

Σε συνέντευξή του στο MEGA ο Γιώργος Κατρούγκαλος ξεχώρισε «δυο πράγματα» σχετικά με τα επεισόδια στον Έβρο. Το ένα είναι ο φράχτης που πρέπει οπωσδήποτε να φτιαχτεί και είναι δουλειά της κυβέρνησης. (Προσέξτε πως υπαινίσσεται ότι ζητήθηκε από το κόμμα του ή κάποιον άλλο να το κάνει.)

Μετά εισάγει το ανύπαρκτο «προσφυγικό» επιμένοντας κοτζάμ νομομαθής κομψευόμενος πρώην υπουργός να προσποιείται πως δεν γνωρίζει πως το θέμα είναι μόνο «μεταναστευτικό» αφού σε μας δεν έρχονται πρόσφυγες. Γιατί δεν θέλει να χρησιμοποιήσει ορθούς όρους είναι όμοιο με το ότι δεν μπόρεσαν να σώσουν τους 100 πολίτες από την πυρκαγιά στο Μάτι και μετά συγκάλυψαν τους δικούς τους υπεύθυνους. Και συμβουλεύει πως η κυβέρνηση πρέπει «να λάβει τα μέτρα που είπα», δηλαδή «ενεργητική διπλωματία». Και ξεχνά πως το μόνο πράγμα που δεν έκανε (δεν μπορούσε και δεν ήξερε πως να κάνει) ο κομματάρχης του Τσίπρας είναι η ενεργητική διπλωματία – άλλο από το να χαριεντίζεται με τον Ερντογάν. «Το προσφυγικό», τόνισε, «δεν θα λυθεί με φράχτες». Μπράβο του! Κάτι έπρεπε να δείξει στους Συριζαίους!

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε σε παρόμοια συνέντευξη στο ίδιο κανάλι και ο πρώην σεπτός πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Αλλά είπε πως πρέπει να ανεγερθεί πρόσθετο τμήμα προστατευτικού φράχτη. Κάτι πρέπει να πει κι αυτός που να ευχαριστεί τους πάντες – και ας το κάνει ήδη το αρμόδιο σώμα φρούρησης των συνόρων εδώ και 4 μήνες!

Βλέπει πως υπάρχουν «εισβολές και επιθέσεις λαθραίων». Μπράβο του αφού αποφεύγει την μπαρούφα των «προσφύγων». Μα εισάγει άλλη μπαρούφα για τους «ανθρωπιστές» που συμπονούν τους ανύπαρκτους πρόσφυγες.

«Θα έπρεπε να υπάρχουν ανοιχτές δίοδοι… για να μπορούν κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους να υποβάλουν τα χαρτιά τους για τη διαδικασία του ασύλου».

Μα οι μετανάστες δεν θέλουν άσυλο, θέλουν εισοδήματα και υγειονομική περίθαλψη και ίσως κάποια δουλειά. Γιατί πρέπει η Ελλάδα να παράσχει αυτά τα πράγματα; Ας πάνε στο πλούσιο Κατάρ!

Και προσθέτει και αυτός τη φάλτσα κορώνα περί διπλωματίας: «να κάνουμε τις διεθνείς ενέργειες που πρέπει για να αλλάξει η συνθήκη του Δουβλίνου.»

Και αυτός ο ανθρωπιστής που έστελνε τους κακοποιούς του συναφιού του Σύριζα σπίτι τους με αστυνομικά αυτοκίνητα ξεχνά πως όταν ήταν στην εξουσία δεν έκαναν απολύτως τίποτα!

Τώρα θέλουν «εθνικό μέτωπο βασισμένο στην αλήθεια» – οι μεγαλύτεροι ψεύτες στην ελληνική ιστορία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *