Ψ11: Ψυχοπάθεια και ΟΛΜΕ

Ψ11: Ψυχοπάθεια και ΟΛΜΕ

- in Ψυχολογία
0

Η ΟΛΜΕ, όπως όλος ο συνδικαλισμός και η αναρχοαριστερή ψυχοσύνθεση δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως έχουμε εισέλθει στα βαθιά της εποχής της ψηφιακής πληροφορικής και τεχνητής νοημοσύνης. Και τη χρειαζόμαστε την τεχνητή νοημοσύνη, ειδικά οι συνδικαλιστές και οι αναρχοαριστεροί της «διανόησης» και «καλλιτεχνίας», διότι έχει εκλείψει από αυτούς η γνήσια φυσική νοημοσύνη.

Οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ μάλλον δεν μπορούν ακόμα να χειριστούν ένα λάπτοπ (όπως ομολόγησαν οι αξιωματούχοι τον Μάρτη 2020). Δεν ξέρουν πως σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο δάσκαλοι και καθηγητές δίνουν διαλέξεις στο Διαδίκτυο για κάθε θέμα που μπορούν να φανταστούν, ή και ίσως δεν μπορούν να φανταστούν. Και κανένας δεν επικαλείται αυτή την ηλίθια μεταμοντέρνα μόδα «των προσωπικών δεδομένων». Απεναντίας, όσο περισσότερο προβάλλονται τόσο το καλύτερο.

Διότι όταν έχεις μια αξιόλογη δεξιότητα και ειδίκευση, θέλεις εκ φύσεως και θέσεως να προβληθείς και να τη μοιραστείς με άλλους.

Οι συνδικαλιστές διδάσκοντες του παραλογισμού δεν θέλουν να προβάλλονται τα μαθήματα που θα κάνουν στις σχολικές τάξεις – δεν θέλουν αυτή τη ματαιόδοξη, όπως πρέπει να τη νομίζουν, προβολή μέσω του διαβολικού Διαδικτύου. Πρέπει να προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα! Και ο Νίκος Φίλης, πρώην αποτυχημένος υπουργός Παιδείας στο τσιπρικό τσούρμο κυβέρνησης, συμφωνεί!

Η βιντεοσκόπηση και αναμετάδοση των μαθημάτων αντιβαίνει, λένε, σε άρθρα του Συντάγματος. Έτσι αυτοί οι εργατοπατέρες της βάλτωσης και οπισθοδρόμησης κάλεσαν τους εκπαιδευτικούς να μη συμμετέχουν σε αυτή τη δραστηριότητα. Και ας μένουν αβοήθητα τα παιδιά που για λόγους υγειονομικής ασφάλειας δεν θα πηγαίνουν στα διάφορα σχολεία. Έτσι κατανοούν το καθήκον τους απέναντι στους μαθητές τους για το οποίο καθήκον πληρώνονται από τους γονείς αυτών των παιδιών.

Τα σχολεία, όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Δημοσίου έχουν γίνει στην ψυχοπαθή αντίληψη των συνδικαλιστών (των αναρχο-αριστερών για την ακρίβεια που έχουν δυστυχώς μολύνει και προσελκύσει σε αυτή τη νοοτροπία και τους «δεξιούς») ιδιωτικοί χώροι, δικά τους χωράφια.

Ποια είναι η απλή αλήθεια; Γιατί δεν θέλουν τη βιντεοσκόπηση και προβολή μέσω του ευλογημένου Διαδικτύου; Μαντέψτε!

Είναι τόσο εύκολο. Μόνο αυτοί που θέλουν να κρύψουν κάτι, κρύβονται πίσω από τη διαφανή δικαιολογία των προσωπικών δεδομένων.

Τι θέλουν να κρύψουν;… Ανικανότητα, οκνηρία, τσαπατσουλιά – που είναι οι γνώριμες αρετές του συνδικαλισμού και τσιπρισμού. Υπάρχουν κι άλλες βέβαια εξίσου απωθητικές στη στυγνή συμφεροντολογία τους.

Από 73.700 μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, μόνο κάπου 280 απήργησαν! Αυτοί πρέπει να ήταν οι βέροι και αμετανόητοι λενινιστές! Μα τα νούμερα δείχνουν επίσης πως η πανδημία έφερε στην επιφάνεια τις αληθινές αξίες του εκπαιδευτικού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *