Ψ143: Σχιζοφρένειες

Ψ143: Σχιζοφρένειες

- in Ψυχολογία
0

Μυστήρια η ψυχοσύνθεση της ευρείας γκάμας των Αναρχοαριστερών…
Η σχιζοφρένεια είναι μια, φυσικά! Μα εκδηλώνεται ποικιλότροπα στο αειθαλές και θαυματουργό έθνος των Ελλήνων. Αμφιβάλλω αν εξαιρούμαι κι εγώ από αυτή την πάθηση.

Ο φίλτατος Τάκης Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει (Καθημερινή 26/11/22) πως οι Αναρχοαριστεροί της νεωτερικής Ευρώπης ανέσυραν από το νεκροταφείο της Ιστορίας ακόμα και τον Ροβεσπιέρο (εκείνον της φημισμένης Γαλλικής Επανάστασης του 1789 με τη γκιλοτίνα που δούλευε υπερωρίες). Φαίνεται πως ο φιλόσοφος της Αναρχοαριστεράς ο Σλάβοϊ Ζίζεκ εμπνεόταν από τον χασάπη εκείνον του γαλλικού όχλου, καθώς θριαμβολογούσε στο έκθαμβο τσιπρικό κοινό λίγο πριν ο Σύριζα αναλάβει τα ηνία εξουσίας στη χώρα της τρελής ροδιάς.

Αυτοί οι τσιπριστές του Σύριζα και του ΚΚΕ, υπέρμαχοι των λαϊκών στρωμάτων, απείχαν από την ψηφοφορία για την καταδίκη της Ρωσίας ως κράτος – τρομοκράτη που βιάζει κι ερειπώνει την Ουκρανία!.

Το περιμένεις βέβαια να καταψηφίσει κάτι τέτοιο ένας παλαίμαχος ακατάβλητος οργανισμός σαν το ΚΚΕ που ζει ακόμα στις συνθήκες του 1960, ίσως και του 1940. Μα κάποιος του Βελόπουλου να συνταχθεί με τους Κόκκινους λησμονώντας το γαλάζιο της πατρίδας και της θρησκείας δείχνει πάλι πως η σχιζοφρένεια είναι πιο κολλητική από τον κόβιντ.

Αλλά γιατί να μας εκπλήσσουν τα τσιληπουρδήματα των τσιπριστών και των γαλαζόλευκων της Ελληνικής Λύσης(!). Ας μην ξεχνάμε το ξέσπασμα των γαλάζιων Ευρωβουλευτών της ΝΔ (μερικές τρανταχτές προσωπικότητες που καταδίκαζαν στη δική μας Βουλή ακόμα και ήπιους κεντροαριστερούς) που αψήφιστα δεν ψήφισαν την καταδίκη του κομμουνισμού (στην Ευρωβουλή). Δεν εξήγησαν τότε σε κανένα γιατί δεν καταδίκασαν αυτό το καταστροφικό καρκίνωμα και, βέβαια, δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουν – όπως ακριβώς ο ακάματος Κωστάκης ποτέ δεν εξήγησε τι έπαθε ο ίδιος και πως υπέβαλε τη χώρα σε τόσα παθήματα ειδικά τον τελευταίο χρόνο της θλιβερής πρωθυπουργίας του.

Η Ελλάδα βρίθει από σχιζοφρενείς. Αν δεν είναι κάποιοι, τότε είναι σίγουρα καθυστερημένοι ή τρομερά βραδύστροφοι. Μόνο τέτοιοι είναι ρωσόφιλοι. Ευτυχώς η κυβέρνηση (μα με ψήφους 36% μόνο!) είναι φιλο-Δυτική ξέροντας πως αυτό συμφέρει.  

Τώρα, γιατί οι τσιπριστές της προόδου και ηθικής δεν καταδικάζουν τον Πούτιν που μιμείται τους Τσάρους σε καταπίεση και κλεπτοκρατία είναι να απορείς! Δηλαδή πόσο σοσιαλιστής και προοδευτικός είναι;

Μόνο στην Ελλάδα το αναρχοαριστερό τόξο δεν καταδικάζει τον Πούτιν που συνεχίζει εκ του ασφαλούς να βομβαρδίζει αμάχους, ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα, σχολεία, πολυκατοικίες και νοσοκομεία. Αυτοί οι Έλληνες είναι προφανώς της ίδιας νοοτροπίας όπως δείχνουν με τις άγριες διαδηλώσεις όπου καίνε, ξυλοφορτώνουν και σκοτώνουν σαν τους φασίστες.

Με την ίδια φρενοβλάβεια δεν καταδικάζουν τους μπαχαλάκηδες που έκαναν τους πανεπιστημιακούς χώρους άντρα ναρκομανών και κακοποιών!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *